Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kacper

Zgłaszanie braku możliwości wyrobienia minut.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie możecie zgłaszać swój brak możliwości wyrobienia minut lub krótkie nieobecności na serwerze.

Wzór:

Czas nieobecności:
Powód:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czas nieobecności: 12.02 do 17.02
Powód: Dużo nauki brak czasu by pograć na serwerze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czas nieobecności: 23.02 - jak napisze na pw, że jestem w stanie wrócić
Powód: Dużo materiału (walka na gołe klaty z maturą)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czas nieobecności:06.03-09.03
Powód:Wyjazd z Kobietą do Teściów ;/
  • Haha 3
Opublikowano

Czas nieobecności: 9.03 - 13.03

Powód: Mam dużo zaliczeń w szkole w tym tygodniu zresztą jak widać nie wyrobiłem minimalnej aktywności na serwerze a  w weekend nie grałem prawie nic ponieważ nie miałem czasu na grę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czas nieobecności: od 15.04-19.04

Powód:  Nadgodziny w pracy w związku z koronawirusem przez co mało czasu na gre. I też chcę sobie po pracy w VALORANTA pograć bo dostałem dropika :) Będe wchodzić na serwer ale nie gwarantuje wyrobienia minut

Opublikowano
Czas nieobecności:21,04-30,04
Powód:brak wyrobienia godzin "praca"

Opublikowano (edytowane)
Czas nieobecności: 22.04-30.04
Powód: ogromna ilość pracy.
Edytowane przez JACK94
Opublikowano
Czas nieobecności: Od 27.04 do 10.05
Powód: Brak chęci grania w grę, muszę odpocząć od tej gry bo nie ma frajdy z tego. Jak nie da rady tak długo to zrezygnuję z admina 
  • Donator
Opublikowano
Czas nieobecności: 8.05.2020
Powód: Czas nieobecności: do 8.05.2020 Powód: Brak chęci do gry. Muszę odpocząć w Adminowaniu. Dużo obowiązków w pracy. Brak wyrobienia godzin W Cs-sie.

Opublikowano
Czas nieobecności: 04.05-08.05
Powód:Duży problem z internetem przez który nie jestem w stanie normalnie funkcjonować i wyrobić godzin na serwerze.(Zdaję sobie sprawę ,że w ostatnim czasie ilość adminów mocno spadła i serwer jest bardzo osłabiony. postaram się jak najszybciej ogarnąć ten je... internet i mam nadzieję ,że już 06.05 będzie wszystko jak powinno.)  
Opublikowano

Czas nieobecności: 07.05.2020- nie wiem aż ogarnę internet (dam w razie co znać)

Powód: przeprowadzka do nowego mieszkania gdzie brak internetu 

• Wow 1
Opublikowano
Czas nieobecności:11.05 do końca miesiąca 
Powód:znów duża ilość godzin w pracy nie jestem w stanie wyrobić godzin ale będę wchodził jak będę mieć wolne 
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Czas nieobecności: 26.05 31.05
Powód:Problemy z dostawcą internetu, przy dużej ilości graczy ping skacze do 500-600ms, nie jestem w stanie wyrobić 6h, będę wbijał na serwer jedynie gdy ktoś zgłosi cheater'a, lub gdy będzie mało graczy

Edytowane przez NumberTwo
Opublikowano

Czas nieobecnośc: 29.05 - 31.05/01.06

Powód: Muszę wyjechać na weekend nad morze, nie bedzie mnie. Godziny wyrobione, poprostu zgłaszam nie obecność.

Miłego.futur

• Donator
Opublikowano

Czas nieobecności: 03.06.2020 - 12.06.2020 
Powód: Problem z internetem oraz zmiana światłowodu. Oraz mam dodatkową robotę  wliczając ją w pracy. Godziny, nie mam jak je wyrobić.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Czas nieobecności: 2.07.2020 - 12.07.2020.

Powód: Trochę szkoleń mam do poprowadzenia, aktualnie załatwianie sobie nowej roboty, a do tego dziewczyna chce żebyśmy gdzieś wyjechali. Moja frekwencja w wyznaczonych dniach, może ulec pogorszeniu i spowodować niewyrobienie normy. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Czas nieobecności: 27.07.2020-31.07.2020
Powód: Nagły wyjazd do mojego wujka który miał zawał i jest w słabym bardzo stanie i nie wiadomo czy wyjdzie z tego. 
Edytowane przez Krzychu
Opublikowano
Czas nieobecności: 3.08-10.08
Powód: wakacje ze znajomymi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czas nieobecności: 22.08.2020 - 25.08.2020

Powód: Ostatnimi czasy bardzo szwankuje mi internet i nie da się przez to grać w gry online, więc postanowiłem napisać do serwisu i poprosić o naprawę. Serwis ma przyjechać do mnie w poniedziałek i naprawić usterkę. Niestety często jest tak, że lubią przełożyć wizytę na następny dzień i dlatego proszę o przerwę do wtorku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.