Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

1666904422_podlup2.png.d20f1b8617775cf20a1fa91198a2e723.png

Witam Was w kolejną środę, czyli dzień, w którym ukazuje się cotygodniowe wydanie serii Pod lupą.

Pod naszą lupę trafiła dzisiaj Opiekunka Serwera DR - @ LadyAnna

Odpowiedzialna od samego początku serwera na którym aktualnie gram, godna rangi opiekuna może w przyszłości coś więcej niż tylko opiekun? kto wie, a tak jest przemiłą osobą na której można polegać pozdrawiam Cię serdecznie Aniu :) , może zgadniesz kim jestem ;>

LadyAnna Pełna humoru kobieta, wywiązująca się z obowiązków, stanowcza i wiedząca czego chce, w pełni dążąca do celu Pozdrawiam ją Cieplutko

Osobiście nie znam jej i trudno mi się na jej temat wypowiedzieć, ale wydaje się być aktywną i pewną siebie osobą :>

Ania jest bardzo odpowiedzialną osobą. Oprócz tego jest sympatyczna, pomocna i ma milutki głosik. Jako admin jest zaś bardzo profesjonalna.

Ania to bardzo w porządku osoba, wypełniająca swe obowiązki należycie. Mam okazję z nią współpracować już dłuższy okres, nie miałem sytuacji gdzie popełniła jakiś karygodny błąd, natomiast też nie mam takich relacji, aby opisywać ją w cechach charakteru. Życzę powodzenia w pełnieniu nowej funkcji, tak dodając!

Anna jest osoba spokojną,miłą,zdyscyplinowaną a przede wszystkim inteligentną. Oraz bardzo ładną jest kobietą i za te wszystkie cechy ją lubię.

Jest miłą osobą z poczuciem humoru .Przestrzega wszystkie zasady panujące na serwerze .Do żartów podchodzi z dystansem .

Mam o niej neutralne zdanie nigdy jakoś z nią nie miałem problemów.

Jaka jest? Najcudowniejsza Kobieta, jaką udało mi się poznać, przemiła, przesłodka, przesympatyczna inteligentna, a do tego zjawiskowo piękna z najsłodszym głosem i najpiękniejszym uśmiechem pod słońcem, zawsze wesoła i uśmiechnięta z ogromnym poczuciem humoru i dystansem do siebie, pomocna oraz otwarta na ludzi, w skrócie wyjątkowa, jedyna taka Mrriiśka <3

Ania, gdy widzę ją na serwerze lub usłyszę, to aż uśmiech na twarzy się pokazuje jest, wspaniałą kochaną osóbką odpowiedzialną i jest najlepszym adminem 5 mapsa! ma wspaniałe, poczucie humoru jej głos jest fantastyczny <3

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
  • Sponsor
Opublikowano

Nic ciekawego, zero negatywnych wypowiedzi... LUDZIE!! Jesteście anonimowi, możecie Sobie na to pozwolić. Tak na serio, to dobra robota, łap plusa. :default_cool:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.