Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!
Od jakiegoś czasu pogrywam na waszym DD2 wiec postanowiłam w końcu wpaść się przywitać na forum, tym bardziej, że i tak musiałam zakładać konto z powodu ssów XD!
Mam na imię Laura, mam 20 lat i pochodzę z Krakowa, ale od roku mieszkam w Poznaniu, ponieważ studiuje tu weterynarie. Jednym z moich zainteresowań jest taniec. Jak mieszkałam w Krakowie to od 4 lat tańczyłam dancehall, ale wiadomo z powodu przeprowadzki do innego miasta musiałam zrezygnować, lecz nie zakończyłam jeszcze mojej przygody z tańcem. Zawsze marzyłam o sprawdzeniu się w tańcu na rurze i obecnie od prawie 7 miesięcy tańczę pole dance. Jestem osobą komunikatywną, bardzo lubie zawierać nowe znajomości czy przyjaźnie. W 1.6 gram już dobre 6 lat, miałam swoje przerwy, wiadomo jak każdy, ale jednak ciągle coś mnie do tego ciągnie i nie potrafię całkowicie zrezygnować z tej giereczki. Lubie jeszcze od czasu do czasu pograć sobie w lola także jakby ktoś był chętny coś pograć to zapraszam na pw! Myślę, że tyle wystarczy na temat mojej skromnej osoby, miłego wieczorku i do zobaczenia na serwerze! 
Ps; pozdrawiam moją koleżankę Karolcie

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.