Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Norbert

Staż na forum: Od samego początku.

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Około 2-3h.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9,5/10

Dlaczego ty?: Jestem tutaj od samego początku. Co prawda niecały miesiąc temu rezygnowałem z rang (powód macie tutaj: http://katujemy.eu/index.php?/topic/3368-rezygnacja-z-rang/) lecz przez ten czas naprawdę moje życie, organizowanie czasu itd. się zmieniło. Co prawda moja aktywność od tamtego momentu spadła o ok. 7h dziennie, lecz sądzę że i te 2-3h będzie wystarczało tym bardziej, że forum odwiedzam o różnych porach dnia. Jestem pewien, że poradzę sobie z tą posadą na 100%. Moje doświadczenie jako moderator pomimo dość młodego wieku jest dosyć spore. Moim największym osiągnięciem jest moderowanie forum serwera metin2 (silnik ipb) którego forum było bardzo mocno oblegane, jednak na forach dotyczących cs również pełniłem tą posadę. Użytkownicy z trochę starszym stażem na tej sieci z pewnością mnie pamiętają, lecz tym młodszym aby przybliżyć chociaż ciut moją osobę zapraszam do przeczytania wywiadu ze mną (choć nie w 100% aktualnego) - http://katujemy.eu/index.php?/topic/1616-pod-lup%C4%85-quzevsky-fr4/. 

Znajomość IPB [0/10]: Nie jestem w stanie określić to w skali, lecz to co powinien umieć moderator potrafię.

Ponieważ i tak wiem, że przez moją niedawną rezygnację z rang pojawią się sprzeciwy postaram wam się to tutaj przybliżyć. Rezygnowałem z tego powodu, że opuściłem się dosłownie ze wszystkim a czas jaki poświęcałem na sieć (ubteam, redaktor, admin na bf2 i dd2) był tak spory, że byłem zmuszony do rezygnacji. Przez ten czas ustabilizowały mi się oceny, wszystko wróciło w moim życiu prywatnym do normalnego stanu. Nauczyłem się organizować czas tak, że pomimo wielu obowiązków, zajęć itd. mam nadal sporo czasu na to aby poświęcić go na sieć więc dlatego startuję na to stanowisko - pomimo że nie byłem zbyt aktywny w tematach przez ten czas to forum cały czas obserwowałem i jestem na bieżąco z dosłownie wszystkim. 

Pozdrawiam, zapraszam do komentowania :)

Opublikowano

Oczywiście, że na TAK !

+Znajomość IPB - Powinieneś ogarnąć.

+Staż na forum

+Ładne podanie.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Każdy stary wyjadacz Cię dobrze zna! 

Jeśli z Twojej strony nie ma żadnych przeciwwskazań to wydaje mi się, że "góra" przychyli się do Twojego podania. 

Na ten czas jedynym konkurentem jest Clinic ale zobaczymy co z tego wyniknie. 

W Twoim przypadku 2-3 godzinki dziennie powinny wystarczyć na uporządkowanie forum, oczywiście z pomocą reszty moderatorów. 

@Edit

Do Pana wyżej, Franklin nie był moderatorem na tej sieci. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mimo iż jesteś malutkim chłopczykiem i trochę działasz mi na nerwy, dam Ci tak, tylko proszę skończ już z tym pisaniem czego Ty nie zrobiłeś, czego Ty nie osiągnąłeś :)

Wymagania spełnia, więc nie widzę przeszkód.

Ale pamiętaj, komputer nieprzyjaciel, w życiu Ci nie pomoże :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie do końca jestem chyba zbyt długo, aby wypowiadać się na ten temat, jednak sądzę, że moderator, choćby ubiegający się o tą posadę powinien wykazywać się pomocą dla innych użytkowników, czego nie widziałam. :)

Wiek, rocznikowo 16, to w sumie niewielką gra rolę, bo ważne są umiejętności. :) 

Staż na forum niby jest, ale czy wystarczająco aktywny? :)

Nie wiem co potrafisz na silniku IPB, ale skoro jest napisane, abyś określił w skali, powinieneś tak zrobić. :) 

Poza tym PM jest ubogi w opcje, więc nie trzeba być geniuszem. :)

Na Nie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Napisze ci coś prosto od serca. Większość czepia się wszystkiego u każdego w podaniu ponieważ sami startują na to samo stanowisko i wiedzę ze to konkurencja lecz to po prostu dno. Widziałem nei jeden raz jak ciśnięto po tobie że jesteś dupiem "Popierdolonym Gimbem" ze jestes zjebany itp: Lecz niestety większość piszę to z tak zwanego bólu tyłka co z resztą zaczęło mnie już irytować.

Sam składałem podanie na moderatora nie udało sie trudno Never Give UP i sam się w nim wypowiedziałeś i dostałem od ciebie opinie negatywną to prawda ale czy to swiadczy o tym że mam ci teraz dać NIE i nazmyślać 3-4 powody to wcale nie o to chodzi, owszem mógłbym to zrobić ale jestem osobą która nie ma w zwyczaju robić czegoś takiego. A wiecie dlaczego bierze się większość głosów na NIE ponieważ chodzi tu o osobiste niesnaski, oraz kłótnie co nie powinno mieć na to rzadnego wpływu ponieważ nie powinniśmy patrzeć na osobiste konflikty tylko na cało kształt. 

Dla mnie jesteś osobą zajebista, kompetentną, bezstronną i wiem że mozesz zrobić tu porządek jaki sam chciałem i o jakim marze.

Jestem na Ogromne Tak

+ Staż 

+ Ogarnięty

+ Przykłada się do swojej pracy'

+ Bezstronny

+ Pracowity

+ Zaangażowany w życie forum

+ Stara się jak może aby utrzymać porządek

Myślę że nie ma na tą chwilę lepszego kandydata od ciebie. To moja skromna szczera opinia dziękuje ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

@edit Jestem na nie po przeczytaniu wypowiedzi Ojca, napisał całą prawdę.

+wymagania spełniasz,

+podanie ładnie napisane, ale

- twoja aktywność wciągu ostatnich tygodni spadła i jest to bardzo widoczne,

-zrezygnowałeś z rang odszedłeś od nas, w ogóle nie byś aktywny, nie byłeś w nic zaangażowany, nagle przypomniałeś sobie o sieci i o csie.

To jeszcze nie twój czas po zrezygnowaniu.

Opublikowano

Jestem na wielkie tak. Raz już się starałeś i nic z tego nie wyszło, potem miałeś przerwę, ale nadal pamiętamy co zrobiłeś dla sieci i co masz zamiar dalej robić.  Myślę, że z nadrobieniem aktywności powinieneś sobie poradzić no-lifie :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przejrzałem, że będzie taka sytuacja.

Dla mnie to żaden argument, że nauczyłeś sobie organizować czas. Zrezygnowałeś, że wszystkich swoich rang, mając nas w dupie, a gdy rekrutacja na moderatora ruszyła przypomniałeś sobie, że istniejemy.

Jestem na nie :huh:

• Lubię to! 3
Opublikowano

Dla mnie to żaden argument, że nauczyłeś sobie organizować czas. Zrezygnowałeś, że wszystkich swoich rang, mając nas w dupie, a gdy rekrutacja na moderatora ruszyła przypomniałeś sobie, że istniejemy.

Niestety ale mam zdanie takie jak Ojciec 

Opublikowano

Slicznie wszystko napisane :)

NIE

Opublikowano

To samo zdanie, miałem to samo napisać ale się wahałem..

Opublikowano

Jestem na TAK

+ Ogarniasz już wszystko

+ Jesteś bardzo długo

+ każdy Cie zna.

No, lecz odszedłeś, ale kto będzie moderatorem? 4 podania zosatały odrzucone.

NIŻEJ:

To jest prawdą, byłeś aktywny :)

Opublikowano

Miałem się nie wypowiadać w swoim podaniu ale męczące byłoby pisanie każdemu z osobna tego samego. Rezygnowalem z rang, lecz nie odszedłem z sieci. Bylem tutaj ciągle, lecz trochę mniej aktywny. Ani przez sekundę nie pomyślałem o tym, aby stąd odchodzić i tym bardziej nie miałem was w dupie. Ale w pewnym sensie was rozumiem i dziękuję za wypowiedź.

Opublikowano

a mnie to dobija szczerze co wy robicie ojciec i inni rozumiem wasze zdanie śle panów którzy napisali szybciej nie. byliście na tak ale po wypowiedzi ojca jesteście na nie. wiec skoro nie posiadacie zdania swojego o koledze to nie piszcie w ogóle bo zmieniać ie zdanie jak rękawiczki.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Sam ubiegam się o to stanowisko, ale użytkownicy nie dają mi szansy, także masz moje TAK.

-jesteś ogarnięty

-spełniasz wymagania

-poradzisz sobie w tej roli.

• Właściciel
Opublikowano

Niestety zbyt dużo sprzeciwów.

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.