Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Karcok

Informacja dotycząca przyszłych turniejów 5 vs 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Cześć, nie wiem nawet jak zacząć ten temat. Zacznę może od tego, że jest mi niezmiernie przykro z tego co wyszło na wczorajszym meczu FFA vs Mirage #3.

Chciałbym tutaj oficjalnie wyjaśnić jak wyglądała sytuacja z tym meczem i całym zamieszaniem związanym z drużyną FFA.

Opis sytuacji!

Doskonale wiecie, że wkładamy całe serce w ten turniej, że pracujemy na tym projektem po 5/6h dziennie od 18 Grudnia. Chciałem żeby to wyszło po prostu jak najlepiej, może nie profesjonalnie, bo to tego było jeszcze daleko, ale jednak na wyskoki poziomie. Mecze były ustalone na odpowiednie godziny, FFA vs Mirage #3 w tym wypadku była to godzina 19:00 do 22:00, godzina była ściśle ustalona, z racji tego iż, Mirage #3 nie mogło później wystawić składu, żeby nie było dodatkowych spekulacji i pomówień, obie drużyny przedyskutowały kwestie godzin i obie drużyny się na to oficjalnie zgodziły, więc obie musiały się zjawić o godzinie 19:00, aby rozegrać ten mecz, mecz się zaczynał o 19:00, więc zawsze informowałem wszystkich graczy, aby wchodzili pół godziny wcześniej, aby nie było większych problemów z wystartowaniem punktualnie. Sprawa była tego typu, że u @ MisiuKoala wydarzyło się coś przykrego i z racji tego, postanowiłem wciągnąć pomocną dłoń w stronę FFA i dać im zawodnika, który nie był wpisany w turniej, aby mogli wystartować. W tym samym czasie @ EcCo podobno, chciał zrestartować router, ale nie mógł ponownie wejść, ponieważ miał zepsuty komputer. Było już spokojnie po 19:20, więc mieliśmy już 20 minut spóźnienia, jak najbardziej rozumiałem frustrację drużyny Mirage #3, ponieważ mecz był umówiony na taką godzinę, a nie inną, a stało się tak, a nie inaczej.  Kolega @ djsmalczyk grał również w tym meczu, niestety nie za tego zawodnika co powinien, za co nie wyraziłem zgody, bo zgodziłem się, aby zagrał za osobę która miała przykry incydent w domu, a nie za osobę której nie działał sprzęt. Zostałem przysłowiowo wydymany i napluto mi w twarz. Wszedłem na kanał FFA i powiedziałem otwarcie "Z racji tego iż, jest opóźnienie które sięga już prawie 30min, musimy waszą mapę oddać walkowerem i zaczniemy grę na nowej mapie z uprzednim wynikiem 1:0 dla Mirage #3" Po czym, po odejściu z kanału, szogun mi zaczął robić swoje wyrzuty i wylewy do których niestety mnie już przyzwyczaił i po prostu gdy wszedłem na jego kanał, zostałem nazwany debilem i kretynem, po czym po prostu powiedziałem, że cały mecz ląduje na koncie drużyny Mirage #3 walkowerem. @ Szogun został zbanowany na tsie tymczasowo, w późniejszej wiadomości zwyzywał mnie kolejny raz od kretynów, oraz wypisywał do ludzi z którymi współpracowałem, aby mnie pocisnęli jaki ja to nie jestem, z resztą osoby w temacie, będą wiedziały o co chodzi. Nie chciałem być gnojem i pomyślałem sobie, że chłopaki z FFA nie mogą płacić z błędy swojego kolegi z drużyny, więc postanowiłem im dać szansę, zrobiliśmy parę roszad w składzie, aby składy były grywalne i rozpoczęliśmy w końcu po ponad 50 minutowym opóźnieniu mecz. Zakończył się on i tak wynikiem 2:0 dla Mirage #3, ponieważ FFA startowało z wyniku 1:0. Po meczu zostałem kolejny raz obrzucony obelgami w moją stronę i zmasakrowany przez opinie publiczną. Po tym zajściu, chwilę później administracja FFA z @ Szogun i @ EcCo na czele, postanowili spiknąć wszystkich swoich adminów, aby dokopać nam i złożyć rezygnację z funkcji admina.

Moje zażalenia i poglądy!

Do czego zmierzam pisząc tą opowieść. Generalnie nie uważam, pomimo tego iż turniej był amatorski, aby był na niskim poziomie, wydaję mi się, że osoby które się dobrze w temacie, doskonale wiedzą, że nie jest łatwo zrobić turniej dla adminów, kiedy mają organiczną liczbę danych adminów. Dlatego dużo razy szedłem wszystkim drużynom na rękę. A oczywiście jak to zawsze w moim przypadku bywa, zostałem zbesztany i opluty.

To nie pierwsza sytuacja w mojej karierze na Katujemy.eu, kiedy nadstawiam za kogoś karku i jedyne co otrzymuję, to oplucie w moją stronę.

Ile razy ja wyciągnąłem pomocną dłoń do ludzi na tym forum, to się po prostu nawet w głowię nie mieści. Ile razy starałem się być bezstronny i wyjaśnić dany konflikt, to także nie wiem.

Nie jestem osobą idealną i nie jestem maszyną, ale wydaję mi się, że ten grosz szacunki mogłem otrzymać przez ten czas. Tym bardziej, że przez 2 lata, które urzęduje na forum, zrobiłem wydaję mi się duża pracę, na którą w większej mierze zostałem zlany. W ten turniej wpakowałem serce i kiedy to piszę, to ogarniają mnie łzy, ponieważ od 18 Grudnia, dzień w dzień siedziałem przy tym turnieju i pracowałem po 5/6h nad nim, zawsze dopracowując ostatni szczegół, było tego masa. Moja głowa nieustannie pracowała, pomyślałem, zróbmy komentatorów, zróbmy filmiki na YT, zróbmy takie grupy i owakie, bla bla bla. Starałem się aby ten turniej był jak najlepszy, uwierzcie mi na słowo to nie jest nic miłego, kiedy ty jako prowadzący tego turnieju, który nawet dokłada część swojej prywatnej kasy do puli, której nie musi kompletnie nic dokładać, zostaje opluty. Wydaję mi się, że wejście do samego meczu nie jest jakoś specjalnie trudne, ponieważ cały turniej był gotowy i wszystko przygotowaliśmy na ostatni gwizdek, wystarczyło tylko wchodzić do meczów, a jak widać, nawet to się okazało problemem. 

Chciałem tylko podziękować i poinformować, że pomimo 40000x filmików które zrobiłem dla Katujemy.eu, w które włożyłem serce i naprawdę, naprawdę ciężką pracę, postanowiłem, że ten turniej będzie prawdopodobnie ostatnią tak rozbudowaną rzeczą z mojej strony. To nie jest nic łatwego stworzyć tak wielkie arcydzieło i ogarnąć to generalnie w pojedynkę. 

Dziękuje bardzo za pomoc @ Jase @ MasterGraif Byli to generalnie, jedni i jedyni ludzie którzy dołożyli swoją cegiełkę do tego projektu.

Dziękuje wam wszystkim serdecznie i pamiętajcie, zawsze liczy się zabawa, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi! :serduszko:

• Lubię to! 3
  • Wow 2
  • Przykro mi 5
  • Uwielbiam 15
  • Inwestor
Opublikowano
5 minut temu, Karcok napisał:

Dziękuje wam wszystkim serdecznie i pamiętajcie, zawsze liczy się zabawa, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi! :serduszko:

Twoje zaangażowanie w turniej jest wielkim czynem, poświęciłeś swój czas oraz pieniądze co naprawdę się ceni ale są osoby które tego nigdy nie docenią.

+ @ Karcok

• Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Co prawda nie było mnie na fazie grupowej ale byłem dziś i na pierwszym meczu było bardzo miło i przyjemnie.

Drugi mecz niestety to była jedna wielka kłótnia i wyzwiska. Szkoda mi, ponieważ to nie jest Major tylko turniej katujemy do którego @ Karcok bardzo mocno się przyłożył.

Poświęcił na to mnóstwo czasu i trochę pieniędzy a nawet w jego stronę nie wahano się użyć obelg i wyzwisk. Mimo to mam nadzieję, że finał zostanie rozegrany w miłej atmosferze a 

@ Karcok zgodzi się na kolejną edycję, ponieważ ten turniej to świetny pomysł i osobiście będę chciał pomóc jak tylko będę mógł.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano (edytowane)

Nie powinieneś przejmować się osobami, które ubliżają bądź oczerniają bo coś im się nie podoba. Mi osobiście turniej bardzo się podobał świetnie się bawiłem z Administracją Mirage#2 którą serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze nie raz ze sobą zagramy a ty byczku Nie poddawaj się i nie rezygnuj ze względu opinii paru osób, większość Katowiczów widzi jak jest, widzi twoje zaangażowanie i to docenia chodź nie piszemy tego wprost, Byle do przodu chłopie pozderki

Edytowane przez Upsiik
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Oj, jak już się użalasz @ Karcok, to w końcu napiszę coś miłego od siebie. Chociaż nadal do sedna nie zrozumiałem całej sytuacji, nie wiem kto zrobił źle, a kto dobrze i nie chcę się w to mieszać, to wypowiem się następująco:

49 minut temu, Karcok napisał:

Ile razy ja wyciągnąłem pomocną dłoń do ludzi na tym forum, to się po prostu nawet w głowię nie mieści. Ile razy starałem się być bezstronny i wyjaśnić dany konflikt, to także nie wiem.

Nie jestem osobą idealną i nie jestem maszyną, ale wydaję mi się, że ten grosz szacunki mogłem otrzymać przez ten czas. Tym bardziej, że przez 2 lata, które urzęduje na forum, zrobiłem wydaję mi się duża pracę, na którą w większej mierze zostałem zlany.

No przyznam Karcok, trochę mi się przykro zrobiło czytając ten fragment :/ Dokładnie wszystko rozumiem, ale musisz mieć świadomość, że wciąż są osoby, które podziwiają cię za to wszystko, co zrobiłeś dla sieci. Muszę przyznać również, że moja działalność na forum także zaczęła się od Ciebie - od serwera, którym kiedyś się opiekowałeś. Sam dużo ci zawdzięczam, tak dużo, że pewnie nigdy nie będę w stanie tego "długu" spłacić. Zauważ, ile osób na naszej sieci ci kibicuje, chwali, zachęca cię, żebyś brnął dalej. Myślę, że jak zrezygnujesz z tego projektu, to Ty również ich wszystkich zawiedziesz. Rozumiem twoją decyzję, ale zastanów się jeszcze głęboko stary, czy warto ;) Pamiętaj, że oprócz tych osób, które cię "opluły", nadal są osoby, które życzą ci jak najlepiej nawet, jeśli tego nie dostrzegasz.

Pozderki, trzymaj się tam! 

• Uwielbiam 2
  • Sponsor
Opublikowano

Nie ma się czym przejmować, to jest mentalność Polaków, jak jesteś z nimi, to jesteś ziomek, a wstaw się za kimś innym, to zostaniesz zmieszany z gównem. Jak na moje po prostu @ Karcokwykonał swoją robotę i podjął właściwą decyzję, a swoje zdanie o @ Szogunmam i wiem, że od Niego zaczęła się nagonka na rezygnację ze swoich stanowisk. Niestety nie to miał na celu ten turniej, czy naprawdę warte to jest tych 200 zł? @ Karcokpodjąłeś jedyną właściwą decyzję, jest godzina ustalona, drużyna nie ma gracza, to mecz zostaje oddany walkowerem i koniec tematu, a te rezygnację, to zachowanie godne dorosłego człowieka...

Pozdrawiam @ CHerbatniK:lisc:

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Fajnie, że dzielisz się z nami tą informacją. Widać ile serca w to włożyłeś nie mówiąc już o czasie który poświęciłeś. Ale no do cholery - był chyba regulamin turnieju? Nie możecie grać - W/O koniec w temacie i bez dyskusji. A przecież nikt tu nikogo nie trzyma za rękę. "Dorośli" ludzie, a zachowują się jak dzieci. Ale to jest kur**a typowo polskie zachowanie - dajesz ludziom palec, to chcą całą rękę. Jak na moje, to powinieneś mieć wyje***e i nie przejmować się tym za bardzo. Zrobiłeś i tak kawał dobrej roboty i myślę, że to powinna być główna myśl przewodnia w Twojej głowie i powinieneś być dumny z Siebie i osób które Ci pomogły. Ludzie potrafią być zawistni, nie ważne jaka kasa by tam nie była. Aż mi się akcja z jednym konkursem organizowanym przeze mnie przypomniała - o głupie 100 zł też zostałem zjechany bo wygrała osoba z którą rzekomo byłem spiknięty. xD

Życie. Karolu, masz wsparcie u wielu osób, u mnie tak samo, jak coś flaszkę mam i błogosławię Cię w i mię Finlandii i Żubra i Stocka Świętego. Ejmen.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Siemka

Wypowiem się odnośnie rezygnacji całej administracji , to nie @ Szogun namówił do rezygnacji wszystkich tylko oni podjęli taka decyzje z powodu że my odchodzimy , nie chcieli współpracować z nikim innym jak nami. Co do samego turnieju wypowiem się tak wyszło jak wyszło tak bywa sytuacje losowe ale nie potrafię zrozumieć jednego jak Wy jako wyższa Administracja macie prawo jechać obrażać innych ale jak ktoś pod wpływem emocji powie Tobie ze jesteś głupi debil odrazu dostaje bana ?? Nie rozumiem całej tej sytuacji , jak dla mnie to jest chore poprostu. Juz nie wspomnę o tym ze u Ciebie na tsie ekipa mirage#3 naskoczyła na @ Szogun i nikt z was nie zareagował.

Oczywiście po samym meczu dostałem informacje ze gracz który nie mógł grac ponieważ spadki fpsów itd lata po serwerze i się śmieje z nas.  Nie wiem czy Wy zajmiecie się tematem czy nie i tak gratuluje tutaj ekipie 5maps za wygranie turnieju ponieważ 2 z graczy turnieju dostało degrada za co?? Za obrażanie ludzi i brak aktywności...

Podsumowują my czujemy się Wygrani..

• Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Hmm wypowiem się również ponieważ widzę, że @ KarcokNie potrafi przyjąć prawdy i krytyki na siebie. Jest hipokrytą. Dlaczego? Ja wchodząc na twojego ts jakie słowa usłyszałem w moją stronę? "Ty ku*** jeba***". Nawet nie próbuj temu zaprzeczać bo wszyscy co byli na ts dobrze wiedzą co się stało.

Teraz próbujesz wszystko opowiedzieć tak jakbym ja był wszystkiemu winien, a to nie prawda ale no cóż w końcu jesteś vice administratorem to jak ktoś Cię obrazi to wielki foch i od razu co? Ban na 1h. Śmieszne bo potem się zaczęło non stop wyzywanie mnie czy dostałem skargę od @ MisiuKoalaże gracz o nicku @ Zeyzaczął go wyzywać i chciał tobie powiedzieć o tej sytuacji a ty nawet nie zareagowałeś. To wszystko jest przykre i myślę, że część osób nie dziwi się dlaczego odszedłem.

Sama moją pracą na FFA to wkładam w ten serwer wiele serca starałem się by było tam jak najlepiej ale niektóre osoby po prostu były zbyt zaślepione sobą i kiedy zwróciło im się uwagę obrażał się tak samo jak ty kiedy się Ciebie wyzwie, a kiedy wy nas wyzywanie to wszystko jest fajnie i super nie?

Decyzja była podjęta przez każdego z osobna, a ja po prostu napisałem post.

Szkoda, że to się kończy w taki sposób ale no cóż nie poradzę na takie sytuacje.

Pozdrawiam @ Szogun

#Edit 

Przykro mi, że wierzycie w każde słowo co Karcok powie. Gdyż ja z adminami dogaduje się jak nie wiem co i na pewno utrzymamz nimi prywatnie kontakt, a Karcok jak widzę próbuje wszystko zrobić bym to ja został zmieszany z błotem....

#Edit 2

Jako iż admini om#3 o nas się tak wypowiadają i mówią o nas, że jesteśmy nie dojrzali to przytoczę parę screenów z grupy na steam, które otrzymałem.

@ kavosko @ Zeyktóry dostał za zachowanie degrada oraz @ kaktusi nasze informacje co do tego, że byłeś na serwerze są prawdziwe gdyz są podane przez @ LEGENDAR, kóry jako jedyny z was okazał się być fair.

Oczywiście mam screena co @ kavosko mówił o mnie do @ kaktus 

Oraz nie wiem czemu ale @ kaktus raz obrazał naszego jednego z vice administratorów @ Ry!

image.png.d1cd306c8d4ecb65d3e8c2901fa7e684.png

Jeśli otrzymam więcej ss to chętnie je wstawie albo wyśle na priv. 

Tym czasem życzę miłej niedzieli. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

No to tak jak część osób wie sytuacja zaczęła się ode mnie ale nie z mojej winy była to przykra i bardzo trudną sytuacja i nie miałem wpływu na to że przdluzy się rozpoczęcie meczu a to że @ EcCozepsuło się coś że sprzętem i nie może wejść powiedziałes ze masz to w dupie a gdy chcieliśmy zagrać z @ djsmalczykto się rozpętała wielka afera bo za innego gracza mogła być zamiana później jak już się zgodzili żebyśmy tak zagrali oni też zażądali zmiany zawodnika na takiego który nie jet tam adminem ani tam nie gra a my musieliśmy się zgodzić bo inaczej byśmy z automatu przegrali 

A przechodząc do wyzwisk to wróćmy do fazy grupowej jak arena przez jakieś 20-30 minut cały czas obrażała @ Szoguni nie było z twojej strony reakcji dopiero jak się za za mecz wbiłeś do nas na kanał i powiedziałeś jeszcze raz i koniec meczu a @ Szogunpowiedział w twoja stronę jedno wyzwisko "Debil" i odrazu dostał bana na godzinę gdy wyszedłeś z kanału porozmawiac z kapitanami drużyn to zey zaczął kierować w moja stronę różne wyzwiska a jak wróciłeś chciałem zgłosić on mnie wyśmiał a ty na to nic nie zrobiłeś 

I żeby nie było wątpliwości rezygnację każdy sam podjął decyzję że chce odejść z tego serwera a @ Szoguntylko napisał za nas wszystkich 

Pozdrawiam @ MisiuKoala

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Widzę że każdy pisze tu już swoje wywody także też dorzucę swoje 5 groszy jako kapitan Mirage #3. Ogólnie widzę że wszyscy zapomnieli że to amatorski turniej adminów, czyli taki "for fun". Nagroda 200 a potem 250 złotych i ludzi opętało jakby mieli grać WESG  z pulą wynoszącą 1,5 mln $. @ Karcok chciał żeby ten turniej był "coś wart" i po prostu zaproponował nagrody. Odnośnie meczu, pierwszy mecz w fazie eliminacyjnej przegraliśmy na drużynę FFA bo byli lepsi chociaż mogliśmy mieć jakieś ale bo Szogun miał lagi. Trudno przegraliśmy ale z HONOREM. Półfinały miały się odbyć o godzinie 17:30 ale drużyna FFA nie mogła by się stawić o tej godzinie więc poszliśmy im na rękę i przesunęliśmy mecz na 19:00. Wszyscy z drużyny OM#3 byli na serwerze już o 18:55, ale z FFA nie. Czekaliśmy do godziny 19:25, ale drużyna FFA nie pojawiła się w swoim składzie. Następnie zdenerwowani bo minęło już 30 minut od planowanego rozpoczęcia dostaliśmy informacje że pierwsza mapa przechodzi na nasze konto z powodu opóźnień i zamieszania jakie wywołała drużyna FFA. Nie bardzo to spodobało się kapitanowi owego zespołu więc po prostu został wyproszony. Z prośby karcoka wyciągamy rękę do FFA żeby jednak zagrać to spotkanie bo czemu cała drużyna ma cierpieć z powodu "niedojrzałego emocjonalnie opiekuna" więc po ustaleniu składów, w którym u nas za kaktusa który ma w dobrych momentach 30 fps wszedł @ haikoo a w drużynie ffa za szoguna wszedł @ Radek00721. No i cóż wygraliśmy mapę overpass 16:9 po czym cała drużyna ffa zachować się jak "mężczyźni" i przyjąć porażkę na klatę to woleli odstawić dziecinną szopkę.

Kilka słów odnośnie samego turnieju, wypowiem się jako że przez pewien czas grałem jako "pro" gracz w fpl-c, różnych turniejach online no i ESL'ach. Serwer naprawdę pierwsza klasa grałem turnieje o 5000$ z o wiele gorszymi serwerami niż tutaj był. Ping z moim słabym lecz stabilnym internetem był na bardzo dobrym poziomie, nie było też lossa, no i var też nie skakał.  Tak się zastanawiam w jakich turniejach włodarze słuchają się zawodników o której godzinie ma się odbyć mecz, nie przypominam sobie żeby mnie się kiedykolwiek zapytali czy ja mogę o tej godzinie grać, albo stawiasz się o wyznaczonej godzinie albo walkower. Odnośnie komentowania chłopaki sobie nawet nawet poradzili bo przecież każdy kiedyś zaczyna np. izak kiedyś jego komentarz był tak denny że tego nie dało się słuchać, a teraz proszę bardzo jeden z najlepszych komentatorów w Polsce. Do turnieju, który zorganizowali @ Karcok @ Jase @ MasterGraifnie ma się na prawdę do czego przyczepić, jedynie mogę się przyczepić do zawodników którzy nie potrafią grać w zasadach fairplay.

Edytowane przez kavosko
  • Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Ludzie to jest tylko gra..... Mecz miał być z założenia zwykłą zabawą i eventem żeby coś się działo. Przykro trochę ,że wszystko tak się potoczyło ale dziękuje wszystkim którzy dołożyli cegiełkę aby turniej się odbył. Mi nie chodziło o  wygraną która wynosiła 250zl (warto było robić taką aferę o takie coś?) tylko o fajną zabawę i jeszcze lepszą znajomość moich kolegów z administracji i innych. Mecz był ustalony na taką godzinę na jaką miał być. Wydaje się dość dziecinne wywołanie kłótni za własne błędy i później ich konsekwencje.  Co do obrazy  @ Zey na  @ MisiuKoala może to było złe ale @ Szogun pamiętam jak nowy kapitan shiviroo również ich uspokajał i nie chciał dalszych kłótni jaką ty rozpocząłeś.  @ EcComogłem grać ale jak wy wymieniliście zawodnika to nasz kapitan również tak zrobił i wymienił najsłabszego czyli mnie a poza tym kiedy się śmiałem z was? , kiedy was obrażałem?  Chyba, że wy jesteście  z sfer wyższych i wam przysługuje inne prawo. Gdy się wypowiadasz  zadbaj o to żeby informacja była prawdziwa :)

4 godziny temu, EcCo napisał:

Oczywiście po samym meczu dostałem informacje ze gracz który nie mógł grac ponieważ spadki fpsów itd lata po serwerze i śmieje się z nas.

Edytowane przez kaktus
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

xD @ Karcok prawda boli co i usuwasz moje posty?

Jak ja ss dostałem od @ MisiuKoala i dostałem zgodę na ich umieszczenie więc co ty gadasz?

Jak sam @ LEGENDAR nam o tym mówił ale jeśl @ MisiuKoala jest adminem tam i jest na tej grupie i dał mi ss tego to znaczy, że mam takie prawo bo to pokazuje właśnie ich tą "dorosłość" i twoją też bo o tak o usuwasz mi posta. Jest to po prostu przykre i śmieszne.

• Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

To może i ja dodam swoją cegiełkę, co prawda może to być trochę pogmatwane bo ledwo żyję, jakieś przeziębienie mnie wzięło...
Zacznijmy jeszcze raz od tego, że turniej był zorganizowany z myślą o rywalizacji 4FUN a zarazem przeżyciem 'czegoś fajnego' i nawiązania lepszych kontaktów, bądź po prostu pośmiania się. Nagrody miały być tylko i wyłącznie dodatkiem dla uczestników którzy wykazali się najlepszymi umiejętnościami i zachowali przede wszystkim 'normalność' i brak pogoni za tzw. hajsem. Przez cały turniej nie było żadnych problemów z drużynami, jedynie powstawały jakieś małe sprzeczki ale to były pojedyncze jednostki. @ Szoguntobie najwidoczniej zabrakło chyba dystansu do siebie, bo wyzywać czasami może się każdy np. dla śmiechu. Ale ty już poleciałeś 100% poważnie po turnieju jak i w trakcie teksty do mnie i do @ Karcok"Ale co ty sobie kurw* myślisz", "W chu*u to mam, byliśmy od razu", "Mam w Ciebie wy*ebane", "Nie będę gadał z tym przych******" itd. Nie potrafiłeś zachować za grosz kultury i opanowania podczas całego turnieju. Od początku dobrze pamiętam był jakiś problem, gdzie tylko Ci coś nie odpowiadało. Wczoraj nadarzyła się trudna sytuacja, gdzie tylko pare osób wie co miało miejsce i nie ma sensu opowiadać o tym publicznie. 

Co do akcji "#Murem" nie będę się wypowiadać i marnować innych czasu na czytanie tego, śmieszna i dziecinna 'akcja'. 

Ja ze swojej strony chciałbym podziękować za chwile zajebiście spędzonego czasu podczas tego turnieju WSZYSTKIM graczom, którzy wytrwali do końca i wspólnie cieszyli się rozgrywkami.
W szczególności brawa należą się Karcok'owi za świetną organizację i komentarz +  MasterGraif i  haikoo

Dobrego dnia! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • 5 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.