Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Propozycja raczej do czerwonych - ograniczenie ilości możliwych unwarnów na forum. Ja rozumiem, można się zapędzić i komuś pocisnąć czy zrobić coś wbrew regulaminowi, i mieć drugą szansę za reklamy/wykupić UW, ale trzecia, czwarta, piąta szansa...? A potem taki myśli - "a co mi tam, najwyżej se wykupię".

Raczej luźna propozycja, ale myślę, że daje do myślenia. (masło maślane :D)

@ Zdolna.ooo większa kwota czy więcej reklam też by było spoko, ktoś w sumie to wczoraj też proponował.

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Gdyby nie można było ściągać unwarnów to mielibyśmy całe forum zbanowane. 

Jak ktoś jest głupi to niech wydaje kasę na ściągnięcie warna. 

Proponuję zwiększyć kwotę, a nie ograniczać możliwość ściągnięcia. I ograniczyć ściąganie vipom, lub podnieść cenę vipa i mniej rozdawać ich w konkursach na stałe. 

Obecnie niemal pół forum ma vipa na stałe, co daje automatycznie możliwość ściągania warna z konta. 

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

To samo, co up. @ czakma rację, ale można zrobić też tak, jak @ Zdolna.napisała.

Po prostu zawyżyć cenę UW oraz VIPa, albo zabrać vipowi możliwość jednego, całkowicie darmowego UW. 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

@ czak niestety gdybyśmy wprowadzili taki ogranicznik zapewne znaczna część forum posiadałaby tyle ostrzeżeń a z nimi blokadę pisania itd.

@ Zdolna.VIP może jednorazowo usunąć wszystkie ostrzeżenia, jeżeli robi to kilka razy zwyczajnie jest to niedopatrzenie moderatorów.

Reklamy za ostrzeżenia jak i sama cena wykupienia faktycznie jest śmieszna więc większość osób zwyczajnie ma gdzieś ostrzeżenia bo zrobi przelew za zaledwie dychę i ma wszystko cofnięte.

Wprowadziłem nowy cennik oraz nową ilość reklam potrzebnych do zdjęcia ostrzeżenia, proszę o zapoznanie się.

• Lubię to! 7
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.