Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Czy chcesz, żeby na JB pojawił się Strażnik?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Strażnik JB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mini Admin zwanym Strażnikiem, posiada możliwość 'Kickowania, Ban 5-30 Minut, Slay/Slap, Chat Admina'.
Uzasadnij swoją wypowiedz, czemu na Tak/Nie.

Grupa Strażnik mogłaby być oznaczonym kolorem na forum : 'ABC`'

P.S
Jest to tylko przykład z moim nickiem.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jak dla mnie to niepotrzebne. Admin jest od tego a jeśli by był strażnik to tylko Kick/Ban 5/30 min , przenoszenie z CT do TT lub na odwrót!

Opublikowano

W sumie może być też i tak Strażnikowi nie jest potrzebny Slap/Sley, zawsze Adminiowi JB może się przydać mała pomoc. :)

Opublikowano

oooo I to jest dobra propka, myślę że może się to przydać na serwerze, zwłaszcza jak nie będzie admina.

@edit - + kolory to Ty zostaw czerwonym ;)

Opublikowano

Do tego przenoszenie z Ct do tt i na odwrót. Fajny pomysł :) Tylko może dla niej mniejsze wymagania? Np. Btak steam, ale duży ogar.

Opublikowano

Steam powinien być też wymagany jak do każdego Admina.

Wymagania NP :

-5 Postów na Forum

-3 H na Forum

-3 H na Serwerze

-Posiadanie Mikrofonu

-Steam

-15 Lat (Wyjątek 14 - mutacja)

Opublikowano

To wtedy taka osoba mogłaby startować na normalnego admina i taki strażnik byłby zbędny.

• Lubię to! 2
Opublikowano

To jakie ty chcesz Wymagania.

Mogę jeszcze dać takie :

-Minimum 2 H na serwerze

-Posiadanie Steam (Mogą być wyjątki)

-Posty i godziny na forum Administracja i Opiekunowie mogli by omówić ;)

@Edit :

Wymagania:

1.Minimum 2H przegrane na serwerze JB.
2.Minimum 3 sensowne posty na forum i 0 ostrzeżeń.
3.Minimum 14 lat.

4.Każda osoba, która zostanie przyjęta na Strażnika musi słuchać się Admina.

5.Sprawny mikrofon.

• Właściciel
Opublikowano

Z mojej strony jest to niepotrzebne, osoba która pisałaby się na strażnika mogłaby równocześnie pisać podanie na Admina. 

Opublikowano

Trafiają się czasami takie osoby co nie panują za bardzo nad "amxmodmenu" i taka pozycja na JB mogłaby się dla, nie których przydać ;)

@Edit :

Tu bym pozostawił "haczyk" - osoba, która chciałaby awansować na admina, musi mieć staż na strażniku na okres 1 miesiąca.

Tu bym już przyznał rację i przyznaję, można by wtedy dodać to do Wymagań na Strażnika. :)

Opublikowano (edytowane)

Nic tylko Admin i Admin,

mógłbyś pomyśleć o tych osobach co chciałby by naprzykład mieć mniej komend i słuchać się NP : Admina (Jego poleceń)

+Nie zawsze na każdym serwerze musi być Admin może być też słabsza grupa od niego, która słucha się go.

"Jesteś dla tego na Nie bo jesteś Opiekunem, tak to byś był na Tak, Przepraszam Cię, że tak napisałem ale taka prawda"

Jak wam nie pasuje Propozycja to ją Odrzucie chociaż i tak wiele osób jest "Za" i można by zrobić Grupe na próbe.

Edytowane przez ABC`
Opublikowano

Moim zdanie pomysł dobry ale są + i - ponieważ do CT może wejść nieogarnięty użytkownik który zacznie wszystkich banować i serwer zacznie robić się pusty. a po za tym to propozycja mi sie podoba. Wiec moim zdaniem nie potrzebne tak jak dudnes

Opublikowano

REVIVAL, od tego też można by zrobić wtedy dział dla Strażnika o Podanie i dawać na próbe na tydzień i obserwować go. (Czyli Admini by się dzielili tak jakby mieli wolną chwilę to wtedy mogli by go obserwować jakby był) ;)

Opublikowano

Czyli podanie więc równie dobrze może złożyć podanie na admina. nie potrzebne. Zwłaszcza że na serwerz caly czas prawie jest admin moze 3-5 godzin na 24 nie ma admina. ja sam na serwerze bardzo często grywam tak jak i Play Litte oraz nasz kochany Tomek

Opublikowano

REVIVAL, ty chyba nie myślałeś, że pierwsza lepsza osoba co jest ciągle w CT dostanie Strażnika?

Strażnik to jest pomocna dłoń czyli naprzykład jakby on wszedł to Admin mógłbym sobie spokojnie pograć

a on by pilnował pożądku na serwerze.

• Lubię to! 1
Opublikowano

To od tego jest admin serwera. w takich przypadkach admin juz stawał by się bez użyteczny. Moim zdaniem nie potrzebne decyzja należy do Administracji. z mijej strony to tyle  

Opublikowano

Ja uważam że to dobry pomysł

Wymagania:

• 10 postów
  • 3/5h przegrane na serwerze
  • Znajomość Regulaminu
  • 16+
  • Sprawny Mikrofon

Co miałby za zadanie:

• Możliwość banowania (max 30min)
  • Kickowanie

Uważam że to jest bradzo dobry pomysł ponieważ adminów dużo nie ma, sporo osób nie ma steam a tu nie jest wymagany.

Taki Mini Admin za wiele opcji nie ma, tylko mógłby pinować osób które złamały regulamin.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Szczerze? wątpię w to, żeby pisał ktoś podanie na strażnika, a admina nie pragnął, że tak się wyrażę. Dla mnie do tej pory jest to bez sensu i nie widzi mi się to totalnie, Admin to Admin on dba o porządek na serwerze a nie jakiś strażnik, ale widzę że parcie na to jest, więc poczekam jeszcze trochę, podebatujemy i pomyślimy. 

Opublikowano

Według mnie to jest nie potrzebne. Na serwerze praktycznie cały czas jest admin.

Opublikowano

... zrozumcie, że to jest dla ułatwienia pracy adminom. Strażnik miałby mniej obowiązków jak admin lecz jedynym jego atutem byłoby pilnowanie porządku ewentualnie kickowanie czy slapowanie etc, jeżeli miałby on bardzo dobry staż i steama mógłby on zostać adminem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.