Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Czy chcesz, żeby na JB pojawił się Strażnik?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Strażnik JB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania mogłyby być coś w stylu tego co podał Play - bez steama, wiadomo że taka osoba(bez steama) nie zostanie adminem a może mu pomagać. Jest sporo aktywnych, ogarnietych osób bez steama na naszym JB.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ja uważam że to dobry pomysł

Wymagania:

• 10 postów
  • 3/5h przegrane na serwerze
  • Znajomość Regulaminu
  • 16+
  • Sprawny Mikrofon

Co miałby za zadanie:

• Możliwość banowania (max 30min)
  • Kickowanie

Uważam że to jest bradzo dobry pomysł ponieważ adminów dużo nie ma, sporo osób nie ma steam a tu nie jest wymagany.

Taki Mini Admin za wiele opcji nie ma, tylko mógłby pinować osób które złamały regulamin.

Na strażnika byloby lepiej dać Wiek +15.

@Edti :

No i tak jak JaR!X, napisał żeby Strażnik miał możliwość przenoszenia z Team CT --> TT / TT --> CT

Opublikowano

Ale jeszcze żeby miał możliwość przerzucania z Teamu. Wejdzie ktoś nieogarnięty do CT i np. FK to on ma prawo zbanowac/przenieść osobe do TT

Opublikowano

Zamiast już ustalać między sobą jakie uprawnienia będzie miał Strażnik, to niech Opiekunowie JB i Administracja podejmię decyzje.

Opublikowano

... zrozumcie, że to jest dla ułatwienia pracy adminom. Strażnik miałby mniej obowiązków jak admin lecz jedynym jego atutem byłoby pilnowanie porządku ewentualnie kickowanie czy slapowanie etc, jeżeli miałby on bardzo dobry staż i steama mógłby on zostać adminem.

Jak już mówiłem jestem na NIE. Na serwerze jest cały czas chociaż jeden Admin. Jak napisała havana, ja niemam najmniejszego problemu z ogarnienciem ludzi na serwerze. Moja ostateczna decyzja : NIE

Opublikowano

Zdanie Tomka jako opiekuna serwera jest bardzo wazne, sam przyznam zaczalem grac na jailbreak podoba mi sie praca adminow...praktycznie non stop jest Tomek pomagaja mu REVIVAL i LIttle do tego Play tez sie pojawia pomysl do odrzucenia...

Opublikowano

Również jestem na nie na razie nie ma zbytnio duży problemów na JB bo za każdym razem jest jakiś admin online.

Opublikowano

Tak jak pisałem szybciej jest to nie potrzebne. Tomek widać ma to samo zdanie. Na serwerze od rana jestem. chwilowo potem zacznie się szkoła to będe gdzies od 15 ale szybciej tez raczej  ktoś będzie

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona, większość głosów jest na NIE.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.