Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Elo nie ma wzoru wiec daje swoj, bo jakis 15latek sie panoszy na tsie z zabawnym @ IMean :cry:

Moj nick: dejman i chinskie znaczki

Nick oskarzonego: legendar i imean

Powod: dzis po 2 w nocy po swietnej zabawie w sylwestra postanowilismy sobie pograc w giereczke na MOIM PRYWATNYM KANALE. Świadkowie @ K3IMaN aKa ShootinG.ver @ PEJTEROVSKYNagle po godzinie wbil jakis legendar ze swoja bandą przydupasów i zaczeli coś tam gadać, kazaliśmy im GRZECZNIE wyjść, podkreslam grzecznie, to na koncu legendar sie splakal w stylu "jebac was zamulacze" i wyszli, po czym po kilku minutach dostałem poke:

<01:22:10> "LEGENDAR" zaczepia Cię. Weź zajeb salto z reniferem na plecy debilko pojebana
<01:22:20> "hsmonst3r" zaczepia Cię. Weź zajeb salto z reniferem na plecy debilko pojebana

XD, zauwazylem to dopiero nastepnego dnia wiec odpisalem mu inteligentnie, zeby 15latek sie nie załamał

<13:57:11> *** Rozmawiasz teraz na kanale: "[cspacer]•• » POCZEKALNIA « ••"
<13:57:31> *** Rozmawiasz teraz na kanale: "28. hahaha no XD to co tu sie dzieje"
<16:35:47> *** Rozmawiasz teraz na kanale: "czekam"
<16:35:49> *** Rozmawiasz teraz na kanale: "28. hahaha no XD to co tu sie dzieje"
<16:37:30> Zaczepiłeś "LEGENDAR" wiadomością: wez tam 15 latku z idz sie bawic z kolega w lekarza pdw
<16:37:45> "LEGENDAR" zaczepia Cię. stfu
<16:38:00> Zaczepiłeś "LEGENDAR" wiadomością: pakuj kredki do przedszkola
*** Koniec historii czatu
<16:40:42> *** Rozmawiasz teraz na kanale: "[cspacer]•• » POCZEKALNIA « ••"
<16:40:51> *** Rozmawiasz teraz na kanale: "28. hahaha no XD to co tu sie dzieje"
<16:41:24> Zaczepiłeś "LEGENDAR" wiadomością: takim jak tobie zabieram kanapki

I dostałem bana na 1dzień?XDDDDDDD 

pdw

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Zaznaczam, że Twój prywatny kanał nie posiada hasła i każdy może tam wejść ^^.

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Jako iż skarga dotyczy mnie wypowiem się.

Po pierwsze wbiliśmy na twój kanał bo nie było tam hasła przywitaliśmy się a ty zacząłeś nas wyzywać powiedzieliśmy, że nie masz dystansu do siebie. Wyszliśmy z kanału po czym dostaliśmy poke z prowokacją

"<01:19:41> "kocham marte awike" zaczepia Cię. ale t sie nudzisz pecie ptfu" to wtedy odpisałem Ci 

"Weź zajeb salto z reniferem na plecy debilko pojebana" w postaci poke.

Myślałem, że sprawa załatwiona bo każdy prawdopodobnie był pod wpływem trunku. Wchodzę na kanał do znajomej po czym dostaje poke z treścią:

"<16:37:27> "hahahaha" zaczepia Cię. wez tam 15 latku z idz sie bawic z kolega w lekarza pdw" odpowiedziałem Ci wtedy "<16:37:42> Zaczepiłeś "hahahaha" wiadomością: stfu" i stwierdziłem może wreszcie da sobie spokój po czym znowu dostaje kolejny poke "<16:37:57> "hahahaha" zaczepia Cię. pakuj kredki do przedszkola" myślę no dobra po czym znowu dostaję poke z prowokacją "<16:41:21> "DEjMAN我愛你" zaczepia Cię. takim jak tobie zabieram kanapki"

PS: Pragnę dopisać, że gdy wbiłem do Ciebie na kanał ani razu nie zwyzywałem Cię słownie.

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano
37 minut temu, IMean napisał:

Zaznaczam, że Twój prywatny kanał nie posiada hasła i każdy może tam wejść ^^.

plis dowiedz sie co oznaczna termin "prywatny"

masz taki przyklad ode mnie

jak wymieniasz drzwi do mieszkania, idzie sasiad i widzi ze nie ma drzwi, to znaczy ze moze sobie wejść? XD

28 minut temu, LEGENDAR napisał:

Po pierwsze wbiliśmy na twój kanał bo nie było tam hasła przywitaliśmy się a ty zacząłeś nas wyzywać powiedzieliśmy

fakt, siedziałem na grze i zdanie "kto to wszedl? bo jestem na grze" jest wyzwiskiem :cry: i nic wiecej nie odezwalem sie, wypraszał Cie pejter z kejmanem a Ty wolałeś się rzucać, wiec po Twoim wyjściu i wyzwiskiem przed dałem Ci poke czy masz jakiś problem do tego że kazaliśmy wam wyjść.

nie dostałbyś kolejnego poke który jak widać, zasługuje na bana na 1dzień, gdybyś nie poszedł wymyślać farmazonów dla imeana, nie wiem co mu powiedziałeś ze po "pakuj kredki" dostaje kicka za kulture, prosze Cie typie XD

a na koncu hit dnia, 

<16:41:24> Zaczepiłeś "LEGENDAR" wiadomością: takim jak tobie zabieram kanapki 

dostaje bana na 1 dzień, w takim razie domagam się bana dla Ciebie na 1 tydzien, sugerując się moim banem :Kappa2:

ps: hasło usunięte

<13:57:31> Przełączyłeś się z kanału "[cspacer]•• » POCZEKALNIA « ••" na "28. hahaha no XD to co tu sie dzieje"
<13:57:31> Grupa kanału "HeadAdmin Kanału" została przypisana do "hahahaha" przez "Katujemy.eu | Publiczny | Darmowe kanały".
<13:57:36> Edycja kanału "28. hahaha no XD to co tu sie dzieje" zakończona sukcesem
<13:57:36> Hasło kanału "28. hahaha no XD to co tu sie dzieje" zostało zmienione.

@ IMean "postaraj sie zablysnac"

skarga dotyczy bana a nie mojego kanalu X D

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

@ hahahah

Przeczytaj regulamin, potem staraj się zabłysnąć.

§7.5 Każdy kanał powinien być zabezpieczony hasłem. Jeżeli nie posiada on zabezpieczenia staje się on automatycznie kanałem publicznym.

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Twój kanał nie był zabezpieczony hasłem, więc był ogólnodostępny. 

@ hahahah bardzo głupi i nie na miejscu przykład z 'drzwiami sąsiada'.

Oznacza to, że jeżeli się wystawia coś publicznie bez zabezpieczenia należy się liczyć z możliwymi konsekwencjami.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Ty sobie żarty robisz tą skargą czy o co chodzi?

Masz dowody, że "rzekomo Cię jako pierwszy obraziłem" ?

Prawda jest taka, że jedyne jakie dowody masz to takie, że jako pierwszy wysłałeś poke z prowokacją.

"<01:19:41> "kocham marte awike" zaczepia Cię. ale t sie nudzisz pecie ptfu" 

Powinieneś sobie dać spokój a nie od razu następnego dnia kiedy wbijam na ts z automatu mnie znowu prowokować za pomocą poke.

Zastanów się co robisz? To, że mam 15 lat oznacza, że jestem w jakimś stopniu gorszy? "XD, zauwazylem to dopiero nastepnego dnia wiec odpisalem mu inteligentnie, zeby 15latek sie nie załamał"

Swoim zachowaniem udowadniasz jaki jest twój poziom.

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Czytam. Edytuje post jak skończę. 

Na wstępie... Odsyłam do regulaminu serwera. Sekcja VII, podpunkt 7.5 w razie gdyby ciężko było trafić podrzucam link: 

No to chyba tyle. :D 

Co do obrazy... Przykro mi, ale... Brak "twardych" dowodów, czyt. nagranie z zaistniałej sytuacji, screen czatu. W wycinkach każdy może na pisać co mu się żywnie podoba. Nie pochwalam braku znajomości regulaminu nawet w minimalnym stopniu, dotyczącym sekcji ts3, z której korzystacie na co dzień. 

Apeluje do adminów o powtarzanie regułki z informacją "każdy kanał prywatny bez hasła, automatycznie staje się kanałem publicznym". 

Tak w zasadzie to żenujący jest fakt, że inni użytkownicy sieci, czy serwera muszą czytać ten cyrk. Ja rozumiem, że Sylwester, że alkohol... Ale kultura kultura kultura. 

I na przyszłość.

Skarga = dowody (screen, nagranie) 

@ hahahahI fakt, że ktoś jest młodszy od Ciebie nie daje Ci prawa umniejszać mu z tego powodu. Jest wiele osób tutaj w młodym wieku, a swoją dojrzałością zdecydowanie biją Cię na głowę, co widzę po treści tematu i Twoich wypowiedzi w nim. A nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania. Sekcja I, punkt 1.3: 

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 5
  • 7 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.