Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Niesamowity

Nick podejrzanego: TECHNICZNY JAK LIONEL MESSI    i  SPRYTNY JAK RUDI KOGUCIK

STEAM_ID/IP podejrzanego:

TECHNICZNY JAK LIONEL MESSI STEAM_0:1:231175860  46.174.212.33

#13 SPRYTNY JAK RUDI KOGUCIK STEAM_0:1:241043019  83.31.149.141 

Rodzaj cheata: sgs/duck

Data/Mapa:dd2   2020-01-01 13:37

Serwer (mod): dd2

Dowody:

http://588643.hltv2.pukawka.pl/hltv-2001011317-de_dust2_snow-1577881020-1577882220.zip

http://588643.hltv2.pukawka.pl/hltv-2001011337-de_dust2_snow-1577882220-1577883420.zip

Przepraszam ze zmuszam kogoś do oglądania demek. ale kur... to już jest przesada.. obaj maja po kilkanaście banów od 5 min do tygodnia i nic sobie nie robią.. maja wyjebane na regulamin. Może w końcu pora dać perma bo to jest przesada zaznaczam @ GrandMaster@ PEJTEROVSKY @laresse  To wasz serwer i wasza decyzja. bo dawanie banow 7 razy w 7 dni to uważam za przesadę ile tych szans...może trzeba ten ptk. regulaminu zmienić np do 3 razy a potem ban na zawsze.

• Lubię to! 2
  • Wrr 2
Opublikowano

Cześć, z tej strony SPRYTNY JAK RUDI KOGUCIK okej zgodzę się że poskakałem sobie troszkę ale mordo ja byłem za sgs banowany 2 razy po 5 minut i raz zostałem surowo ukarany na tydzień. Ale żeby dawać perma za takie coś to nie jest do końca  sprawiedliwe i nie jest to uznawane jako cheat jak np. aim i wh a jedynie lekki wspomagacz szybkości staram się unikać od sgj od czasu do czasu sobie porobię ale tak jak powiedziałem nie jest to powód na ban pernamentny.

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

Nie no lekka przesada to leży wydaje mi się w tobie, wy wrzeszczycie nawet o szybkie używanie 2 skoków i próbujecie doszukać się w tym GSJ...

Moim zdaniem jesteście już przewrażliwieni na tym punkcie.

Troche szybsze poruszanie się po mapie = perm ? - Czy tobie się czasami coś nie poprzestawialo ?

Ja wnosilbym o usunięcie z regulaminu tego punku, ponieważ nie jest to żaden wspomagacz a jedynie umiejętność pozwalająca na szybsze poruszanie się.

Dziś próbowalem to robić na samym Ctrl bez bindu na scroll'a i powiem wam że nawet to jest realne wystarczy mieć "zwinne palce".

Jeżeli takowa rzecz, którą zaproponowalem w swojej wypowiedzi jest realna to ja wnosilbym o dodanie punktu Zakaz notorycznego nadużywania SGS-GSJ.

Myślę, że taki kompromis bylby spoko opcją.

Kilka miesięcy temu gameplay wyglądal calkowicie inaczej a ilosc graczy na serwerze tak czy tak nie zmieniala się.

Wydaje mi się również, że w tym konfidenckim gronie mamy zazdrosników, którzy są wręcz oburzeni, że my potrafimy zrobić coś czego ta spoleczność grająca w sumie dluzej od nas (bo jestesmy dosyc mlodziakami) nie potrafi dorównać swoimi umiejętnościami.

Taka tam mala lektura, proszę wziąc moją wypowiedz pod uwagę :)

Pozdrawiam Messi 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

@ clixxu. z całym szacunkiem do pracy jaką robisz jak i do Ciebie. uważam ze 3-4 dni to żart oni dostali bany na tydzień i jest znowu to samo. Jak by ktoś nie widział to pokażę.

baRLHmt.png

C2MKea1.png

uważam ze przy takiej ilości banów i 0 poprawy to jest zabawa w koło i trzeba podjąć jakieś radykalne kroki

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dzięki za odblokowanie tematu.

Zacznijmy od @ Rocat

vwaCM3b.png

Albo udajesz, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Swoją drogą zebrałeś 5banów w 4 dni XD  - Ban na tydzień C:

PS. Zrób swój serwer i napisz swój regulamin pzdr.

@ Toxxicc

W bansa sobie zajrzyj, masz dokładnie 7 banów, ósmy będzie banem tygodniowym C:

Dodam tylko, że każde następne GSJ oraz SGS będzie waszym ostatnim. Szczęśliwego nowego roku

• Lubię to! 2
  • Wrr 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.