Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przychodzę do was z dwoma propozycjami, które podaje poniżej :D

1. Dodanie na forum działu o nazwie ,,Rezygnacja". W tym dziale admini, strażnicy oraz opiekunowie serwera będą mogli napisać temat i zrezygnować z posiadania przez nich określonej funkcji. Następnie wyższa administracja będzie, zabierać im rangę na forum a właściciel serwera zabierze, danej osobie uprawnienia na serwerze.

2. Kolejna sprawa to dodanie na forum działu, w którym opiekun serwera będzie mógł pisać o degradacji admina/strażnika oraz jego powód a wyższa administracja będzie wtedy mogła zabrać graczowi rangę na danym serwerze. Myślę, że to by się bardzo przydało, ponieważ już nie raz słyszałem, że tego brakuje. :)

@ Karcok Jako opiekun mogę dodać rangę ale nie mogę zabrać 

• Lubię to! 2
Opublikowano

rezygnacje- pisze się w ukrytej strefie admin serwera, niepotrzebne

degradacje- nie każdy opiekun pisze, ale jak już to też jest dział opiekun serwera

Dla mnie niepotrzebne

edit: powód degradacji głownie podaje się właścicielom, nie każdy musi o tym wiedzieć (powstały by niepotrzebne konflikty)

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

1. Nie potrzebny jest dodatkowy poddział. Mam strefę adminów, w której każdy admin może złożyć swoją rezygnację i zostaną mu zabrane uprawnienia.

2. Przecież macie takie możliwości w ukrytej strefie opiekunów. Część naszych serwerów po prostu zrobiła sobie temat w strefie opiekunów i tam notują na bieżąco kto dostał degrada, rezygnację itp. Wyższa administracja też tutaj nie musi interweniować. Przecież jesteście opiekunami, więc macie uprawnienia, żeby zabrać komuś permisje z poziomu serwera, jak i forum.

@ Bulaa23 - To wszystko zależy jaką główną rangę posiada administrator.

Jeżeli nie ma żadnej rangi, masz możliwość zdjęcia/nałożenia mu rangi. Sytuacja jest nieco inna w momencie kiedy np. admin ma rangę główną "Donator" Do kontrolowania tej rangi nie masz permisji i żadne inny opiekun też nie, więc w takich odosobnionych sytuacjach po prostu poproś o pomoc wyższego administratora forum, jak np. Moderator.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bezsensu

Jak ktoś długo gra pisze zwykłą rezygnacje, potem się żegna ogólnie.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.