Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym rzucić luźną propozycję. Mianowicie chciałbym zaproponować stworzenie drużyny esportowej katujemy. Stworzenie takiego teamu mogłby przyciągnąć do sieci wiele osób, nie spotkałem się wcześniej, aby sieć serwerów miała swoją własną drużynę.  Pomoże to w reklamie forum a druzynie jakies możliwości itp. obustronna korzyść.

• Donator
Opublikowano

drużyna katujemy to dobry pomysł , jestem za

/edit

Myślałem, że piątka z katów, spoza to lipton, na nie

Opublikowano
39 minut temu, tureczek napisał:

Cześć, chciałbym rzucić luźną propozycję. Mianowicie chciałbym zaproponować stworzenie drużyny esportowej katujemy. Stworzenie takiego teamu mogłby przyciągnąć do sieci wiele osób, nie spotkałem się wcześniej, aby sieć serwerów miała swoją własną drużynę.  Pomoże to w reklamie forum a druzynie jakies możliwości itp. obustronna korzyść.

Nie spotkałeś, a ja takową prowadziłem. Pozdro dla pamiętających. 

Jeśli robisz to amatorsko- spoko sprawa, jeśli wiążesz temat z przyszłością i podbijaniem sceny to rodzą się płotki. Jeżeli twoje serduszko i rozum podpowiadają Ci- opcja pierwsza, to jest to całkowicie bezsensu, bo można zebrać piątkę i coś popykać przy czym zapisując się na jakiś tam turniejek na różnych platformach. 

Myślę, że @ IMPOWEREDwie o czym mówię w tej sytuacji, bo z resztą ekipki urwał mi się praktycznie kontakcik. 

• Lubię to! 2
Opublikowano
1 minutę temu, Erwin napisał:

Nie spotkałeś, a ja takową prowadziłem. Pozdro dla pamiętających. 

Jeśli robisz to amatorsko spoko sprawa, jeśli wiążesz temat z przyszłością i podbijaniem sceny to rodzą się płotki. Jeżeli twoje serduszko i rozum podpowiadają opcja pierwsza to jest całkowicie bezsensu, bo można zebrać piątkę i coś popykać przy czym zapisując się na jakiś tam turniejek na różnych platformach. 

Myślę, że @ IMPOWEREDwie o czym mówię w tej sytuacji, bo z resztą ekipki urwał mi się praktycznie kontakcik. 

wiesz nie chodzi mi o druzyne z osob z katujemy tylko o piatke spoza sieci. Zeby katujemy bylo "organizacja" powiedzmy

Opublikowano

Nigdy nie przepadałem za takimi mixowcami :/

Opublikowano
5 minut temu, tureczek napisał:

wiesz nie chodzi mi o druzyne z osob z katujemy tylko o piatke spoza sieci. Zeby katujemy bylo "organizacja" powiedzmy

Takich ogłoszeń jest mnóstwo, ale każde wymagają:

- płacę, opłacenie wyjazdów, bądź po prostu sponsoring. 

Jesteś chętny pokryć koszta? Bo z pewnością dla nas jest to jako społeczności niezbyt opłacalne. @ Dudnes:D

• Bywalec
Opublikowano

Taka propozycje to jest najlepiej obgadać na TS3 niż pisać tu. Według mnie to jest bardzo duży temat do obgadania jakby to miało wyglądać itp. 
Tak jak @ Erwinwspomniał to w takich drużyna już chodzi tylko o kasę. Trzeba opłacić dojazd na dane turnieje Offline, a niektóre turnieje też mają wpisowe co się równa z kolejnymi kosztami. Takie drużyny mają też opłacony sprzęt, najbardziej mi chodzi o mysz, klawiaturę i słuchawki. Wątpię żeby @ Dudneschciał sponsorować takie koszta. 

Ja bym mógł jedynie zaproponować mixa pod nazwą "Katujemy" (bądź inaczej) jeżeli @ Dudnesby się oczywiście zgodził, a z czasem by się zobaczyło jakby to się rozwinęło.
Jak dla mnie od razu zakładanie drużyny jest bez sensu.
Tyle ode mnie. :)

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Opłacisz za drużynę koszty wynoszące co najmniej + 5tys. zł. Co wyjazd? (Oczywiście rozmawiamy tutaj o Esportowej drużynie, która by regularnie na jakieś turnieje wyjeżdżała) Bo żaden z V@, jak i sam @ Dudnes na pewno nie.

Nie wiedziałeś tego na inny forach, bo to nie ma sensu. Nie reklamujemy Old Spice czy inne gówno, żeby potrzebny był nam rozgłos.

Kolejną kwestią na pewno jest to, kto miałby się tym zajmować? Ja na pewno nie, reszta Vice na 100% nie, @ Dudnes nie ma na to czasu. A osoby z niższą rangą, z brakiem zaufania, albo po prostu osobę z zewnątrz nie wstawimy na tak odpowiedzialne stanowisko.

Amatorska drużyna Katujemy.eu? Zapraszam, nie ma całkowicie żadnego problemu, ale stworzenie Esportowej drużyny Katujemy.eu według mnie mija się z celem.

Znam twoje zdanie na ten temat, ale i tak się wypowiedź @ Dudnes.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Najpierw ty by było trzeba znaleźć sponsora, bo jak ktoś z tej sieci miałby zakładać organizacje esportową, to niech odrazu kredyt bierze. Nawet jeśli by były to osoby z katujemy, to co? Trzeba pamiętać, że aby coś osiągnąć trzeba trenować, a na to większość, jak nawet wszyscy na tej sieci poprostu nie ma czasu przez swoje obowiązki. Takie jest tylko moje skromne zdanie. 

• Haha 2
  • Właściciel
Opublikowano

Żadna osoba z wyższa Administracji nie ma tyle wolnego czasu, aby latać na wyjazdy i opiekować się drużyną. Innym raczej opieki byśmy nie powierzyli. W dodatku tak jak wcześniej chłopaki wspomnieli trzeba wydać sporo kasy na taką organizacje, niby można zapisywać się na mniejsze turnieje (dojazd na własną kieszeń) ale w ten sposób daleko nie zajedziemy. Druga opcja jest po prostu wybranie kilka osób do składu i że tak powiem granie tylko 4fun, żadne turnieje ale to też nie ma żadnego celu. Podsumowując raczej to nie wypali. Jednak gdyby znalazła się pewna piątka do grania i reprezentowania naszej sieci chociażby samą nazwą teamu'u "Katujemy", chętnie będę sponsorował serwer treningowy, koszulki czy inne gadżety dla team'u.

• Lubię to! 2
  • Wow 2
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.