Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Vito

X2 odwołanie od bana, Vito się nie poddaje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Vito

Nick admina banującego:Break.TM

Data/Mapa:De_dust2_snow 15.12.2019 23.34

IP/SteamID:STEAM_0:1:161113434

Serwer (mod):OnlyDD2                             

Opis sytuacji:Graliśmy z tego co pamiętam 3 na 3. Stałem na "Romanie" po czym dwóch przeciwników ,wyskakuje mi na gali. Z wielkim trudem, udaję mi się zabić ich dwóch, poprzez lekkie obicie w ciało i na koniec strzał w głowę. Ostatnim graczem drużyny przeciwnej był Moon. Słyszałem jego kroki, a raczej może jak skaczę , na ct .Gracz mojej drużyny dostał head shota z awp ,po czym wskoczyłem na mur przed ct i strzeliłem mu heda. Więcej nie ma co wyjaśniać ,chyba że admin jeszcze wcześniej mnie obserwował :)

Wycinek z konsoli:Przepraszam, niestety od razu po banie wyszedłem z gry :C

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Dobra, przejdźmy do demka jak i rozpiski od @ BreaK.TM
Link do dema: https://www100.zippyshare.com/v/AYDxn2bT/file.html

3:50-4.20 Co się stało że tak trzęsie? //Jak najbardziej wina hltv
5:12-5:16- Dziwny ruch celownika. //Ciężko stwierdzić po lagach, ale celownik idealnie na modelu - możliwe, że fart b-/+
5:25 - 6:05 - //Jedyne co podejrzanego mogłabym znaleźć jeszcze z tego demka, to ta akcja, bo jest mocno udawana według mnie. Ciągle pilnujesz gali - jesteś idealnie wcelowany w skrzynkę, za którą kampi @ moon..wiedząc, że się tam znajduje, ale nagle w ogóle postanawiasz zmienić taktykę i sprawdzić longa, wychylając przy tym jakby nigdy nic na gali b-/+
6:40-6:53- Celownik przeskakuje z modela na model, przy czym robi cofkie oraz tak jakby sie zataczał. //Znów hltv dało czadu, ale z tym dam spokój 
8:03-do końca bo bana dostał- Ladnie przeskoczyl celownik z pkt a na jego głowe. - słychać tylko i wyłącznie strzał oddany z awp przez @ moon.., a tak to twoje kroki i kolegi z drużyny, więc skąd wiedziałeś że jest na respie ct? Skoro info podałeś przed strzałem z awp. //Tutaj czysto, moon nie szedł cały czas na shft jak to zostało opisane w temacie - słychać kroki i ktoś kto ma lepsze słuchawki spokojnie je usłyszy. 

W takiej sytuacji wiadomo, że poleciałoby UB, ale zdania były podzielone 2/2, dlatego zostało rozpatrzone inne demko, które nie zostało dostarczone do tematu, choć szkoda, bo jest o wiele ciekawsze. 

Link do dema: https://www114.zippyshare.com/v/Fwmb7gcd/file.html

5:19 - 5:30 - pominę, że wchodzisz na txt, wcelowujesz się idealnie na głowę na gali, a przeciwnik szedł na shift, mógłby to byś po prostu fart, ale nie wierzę w cuda b+
6:05 - 6:13 - tego nawet opisywać nie muszę +b 
6:46 - 7:05 - rozdwojenie jaźni? Już od samego początku chciałeś sprawdzić reklamę (do tego dodam, że później już ta miejscówka zostawała całkiem olewana z Twojej strony), ale uniemożliwiało Ci to dwie osoby na romanie b-/+
11:17 - 11:28 - wcelowanie się w longa, wiedząc, że będzie tam przeciwnik, odsłaniając się tym samym na gali, której notabene tak bardzo pilnowałeś wraz z innymi miejscami w pierwszym demku b+
12:42 - 12:45 - mi by po tej akcji wstyd byłoby składać odwołanie, widoczny przeskok, który nie jest już spowodowany hltv, do tego nie ma żadnych opóźnień, B L U E dostał HS przeskokiem w głowę przez skrzynkę (widać z jego perspektywy albo chociażby po tym, gdzie jest ślad od kuli)  b+ 

Swoje 3 grosze również dał od siebie @ Twixmax
Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1912131952-de_dust2.dem.zip

12:11 - 12:25 - w ogóle nie sprawdzana góra na skrzynce tylko od razu w miejsce, gdzie siedział CT'k b+
18:20 - 18:48 - dla zainteresowanych polecam całą akcję, sprawdza anarchię ==> wycelowany w galę, zabija po wychyleniu przeciwnika ==> wiedząc, że nikogo nie ma znów cofka na long, gdzie było dwóch TT;ków b-/+ 
17:05 - 17:15 - wiedziałeś o jego położeniu, przecież to już widać gołym okiem jak śmiesznie celownik ustawiłeś b+
23:50 - słychać kroki b-

Werdykt jest oczywisty. Tak jak po pierwszym demku zdania były podzielone tak po 2 @ clixxu.@ Power of Shadow@ moon..podpisali się razem ze mną. 
Odwołanie odrzucam. 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.