Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam was wszystkich serdecznie.

Część z was może wie, część pewnie nie, ale nasze Polskie Virtus.pro się rozpadło.

1200px-Logo_virtus.svg.png

Rosyjska organizacja Virtus.pro nie chciała już utrzymywać Polskiej drużyny, która nie przynosiła większych sukcesów na scenie międzynarodowej.

Nie ma też z resztą co się dziwić, bo dla naszej większości, to nasze Polskie Virtus.pro skończyło się już w 2017, po przegranej w finale z SK Gaming.

A już zwieńczeniem tego działania było nic innego jak wyrzucenie naszego Polskiego zawodnika Wiktor "TaZ" Wojtas.

Wiktor__TaZ__Wojtas_cheering.jpg

To były fenomenalne 3 lata emocji i wspólnych przeżyć z Virtus.pro.

Coś się kończy, a coś się zaczyna.

csgo_vp_front.jpg

Źródło: hltv.org

• Lubię to! 2
  • Wrr 1
  • Przykro mi 7
Opublikowano

Ja już vp skończyłem po wywaleniu taza i tak to czasami jak ostatni "stary" zawodnik czyli snax jakoś sobie radzi....

• Lubię to! 2
Opublikowano

Do złotej piątki nie mają podjazdu. Szkoda, że przez Pashe i Snaxa VP się rozpadło.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie byłbym taki pewien co do wyrzucenia Taza. Relacje nie były najlepsze, Snax i bialy z tego co mówili to nadal nie są w za dobrych relacjach. Oczywiście szkoda VP,  jeszcze wczoraj oglądałem ich mecz na G2 i było naprawdę niezle. Widać było, że powoli wracali na dobre tory. Mam nadzieję, że znajdą organizację i znów będzie można ich obejrzeć, chociaż to mało prawdopodobne. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Szkoda trochę :/ Nie byłem jakimś wielkim fanem e-sportu i nie interesowałem się kiedy grali, ile wygrali, ile przegrali itd.. ale zdarzyło mi się od czasu do czasu obejrzeć jakieś meczyki, i naprawdę miło było widzieć uśmiechy na twarzach chłopaków po wygranym turnieju :sd:

Nic nie trwa wiecznie, teraz trzymać kciuki za pozostałe polskie drużyny!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.