Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wychodzę z luźną propozycją, otóż zauważyłam, że forum jest publiczne, wszystko jest widoczne dla wszystkich itd., ale czy jest możliwość, aby profile użytkowników były widoczne tylko dla osób zalogowanych? Można wejść w tryb incognito i "obczajać" wszystkich bez zalogowania się. Wydaje mi się, że to duża luka.

Pozdrawiam,

Ania

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na nie.

Założenie konta na forum to 2 minuty i wtedy już może każdy mógłby przejrzeć sobie nasz profil.

Poza tym wątpię, żeby ktoś miał na profilu tak istotne informację, których nie może zobaczyć niezalogowany użytkownik, ale każdy, kto posiada konto już  tak.

• Zasłużony
Opublikowano

A ja z kolei jestem na tak.

Nie każdy gość musi widzieć profile danych użytkowników i informacje na ich temat. Niby założenie konta nie trwa długo, ale nie wszystkim chcę się to robić, także no...

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak, przynajmnie wyeliminuje to osoby które obczają o tak, np konkurencja.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ dzięki temu, że ktoś jest zalogowany, jest widoczny jako użytkownik wyświetlający Twój profil. Widać wtedy, jaki jest ruch na profilu i ile osób wyświetla go w ciągu dnia.

Poza tym, przychodzą ludzie z zewnątrz i mają wiele informacji o użytkowniku, bez konieczności rejestrowania się.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na tak, na większości for jest to zaimplementowane nie bez powodu.

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

W czasach gdzie sami podajemy mnustwo danych i wszechobecnej inwigilacji martwcie się o konto na jakimś tam forum? :cryingg:

Neutral i tak nie mam tam nic ważnego. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Dokładnie tak jak @ czak napisał , nic na tym forum nie mam takiego żeby robić takie ustawienie :)

Myślę że i tak mamy silne forum że nikt nam nie jest w stanie dorównać na chwile obecna :)

ode mnie leci Neutral.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak jak napisał @ czak i @ EcCo  ode mnie również neutral ale na swoich profilach raczej nie ma jakichś rzeczy których nie chcemy żeby ktoś zobaczył a jeśli już to po prostu usuncie to z profilu jak ktoś będzie chciał zobaczyć to założy konto i tak zobaczy ;p 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.