Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Dobry wieczór.

Przychodzę z propozycją na dodanie do rangi Donator oraz Sponsor możliwości dawania nieskończonej ilości reputacji.

Piszę tę propozycje, ponieważ na forum można zakupić rangę "VIP" za 6 zł przelewem, która daje właśnie takową opcje a kosztuje prawie tyle co nic.

Moim zdaniem skoro inni użytkownicy wspierają forum powinni również jak VIP mieć taką samą możliwość dawania reputacji bez limitu.

Zdaję sobie sprawę, że po wpłaceniu na forum 50 zł otrzymujemy rangę "Donator" a VIP jest usługą, którą trzeba opłacać co miesiąc, dlatego jeżeli dla donatora jest to za mało aby otrzymał on nielimitowaną ilość reputacji do rozdania to można byłoby to zastosować tylko do rangi "Sponsor".

Mam nadzieję, że moja propozycja się przyjmie.

PS: Koniecznie dajcie znać co myślicie!

Z poważaniem,

LEGENDAR

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie wiedziałem, że VIP ma takie przywileje, ale skoro takie ma to moim zdaniem obie wspomniane wyżej rangi powinny mieć to samo.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Jak dla mnie to neutral, vipa kupujesz dla przywilejów i jest to tańsza opcja, sponsor czy donator to taka 'charytatywna' pomoc i nikt Cię nie zmusza do dawania kasy, a masz do wyboru vipa za 6 zł. Ale to tylko moje zdanie. 

• Lubię to! 5
Opublikowano

VIP - kupujesz go, aby coś zyskać.

Sponsor/donator - dobrowolnie wspomagasz sieć.

Zawsze możesz podzielić część donacji i część dać na vipa. W końcu pieniążki i tak idą na to samo konto, więc nic nie stracisz, bo i tak zostanie to wpompowane w sieć, a jednocześnie będziesz miał vip'a. Według mnie rozsądny kompromis.

• Lubię to! 4
  • Donator
Opublikowano

Jak na moje ciekawe rozwiązanie bo zarówno VIP'a kupujesz by coś zyskać ale i również robisz to dobrowolnie i tak samo z Donatorem, Sponsorem. Moim zdaniem jest to dobry pomysł bo i to i to jest działaniem dobrowolnym. 

Także jestem na TAK.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Vip, donator i sponsor są to rangi do "zakupienia" dobrowolnie. Według mnie sponsor oraz donator powinny mieć  wyższe uprawnienia, skoro vipa można zakupić za 6 zł.

Jestem za.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wyżej chłopaki wytłumaczyli

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.