Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Awika.

[458]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak byłem małym dzieckiem to kolega się wypróżniał w krzakach a ja urwałem pokrzywe i go nią ukulem w wiecie co xDD Tak wiem to jest mega dziwne xd

• Haha 2
Opublikowano

Jak byłem dzieckiem to, rzucałem jajkami przez okno i trafiłem, w głowę sąsiadki, a jej córka była moją nauczycielką i miałem przypał.

Były jeszcze dziwniejsze rzeczy, ale są  prywatne i nie nadają się na opublikowanie.

• Przykro mi 1
Opublikowano

Kurcze trochę tego było cały okres nauki w "gimbie" pod to mogę podpiąć ale jedną akcję pamiętam strasznie 

Staliśmy na korytarzu przy szybie takiej wzmacnianej XD ziomek coś się do mnie napinał co mi się nie spodobało dziwnym trafem przeleciał przez tą szybę XD nie wiem czemu aż tak zareagowałem ale było to dość dziwne 

• Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

Kiedyś zaufałem kobiecie w takim stopniu, ze dalbym sobie za nia reke obciac... 

• Donator
Opublikowano

Z kolegą chciałem sprawdzić, czy jak się uderzy znak, czy on faktycznie się obrócić ( chodziło o tarczę) xD tylko nie przewidzieliśmy, że jak uderzymy w tym samym czasie z 2 stron to nie zadziała no i żeby było śmieszniej chcieliśmy walnąć głowami.... Nie skończyło się to ciekawie 

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Rok 2014 zimą, biegałem w samych galotkach po mieście przez 10 min, bo można było pół litra wygrać.

• Haha 3
Opublikowano

Po założeniu się z kolegami w szkole, kto da radę wypić cały olej (oczywiście była to butelka 1 litrowa), podołałem temu zadaniu i wygrałem! :lyka:

• Haha 3
Opublikowano

Kiedyś jak zatrzasnęłam się w mieszkaniu to musiałam podawać kumpeli klucze z 9 piętra po nitce. Z reguły tego, że był wiatr to dodatkowym obciążnikiem była cytryna przyczepiona do kluczy. :facepalm:

Już wyobrażam sobie miny sąsiadów, gdy za ich oknem pojawiła się latająca cytryna. XD

• Haha 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.