Jughead Jones Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Witam jest sprawa Ponieważ gdy wybieram kose np Butterflya to mam cały czas zwykły nóż a jak np do deagla to mam Dzieki z uwage 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Nie do końca rozumiem opisany przez Ciebie problem. Czy mógłbyś jeszcze raz (ale w miarę logiczny sposób) go opisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jughead Jones Posted November 15, 2019 Author Share Posted November 15, 2019 Wchodz !ws wybieram skina do kosy daje fade np i na następną runde mam zwykła kose :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 A wybrałeś rodzaj noża za pomocą !knife? Na domyślnej kosie nie możesz mieć skinów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor salvatore Posted November 15, 2019 V.I.P Deserved Sponsor Share Posted November 15, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts