pgucci Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Twój nick: pgucciNick gracza/admina na którego składasz skargę:DamianciuOpis sytuacji: Grałem na serwie nagle jakiś vip gada coś o puta to ja sobie ustawiłem taki nick i coś tam gadali tylko w sumie nie wiem co bo gre mam na vol 100 a voice na 0.05 bo i tak nie ma sensu ta komunikacja na serwie wiec i nagle poleciał perm nwm gram tu może z max 2 tyg wiec ja nie znam administratorów. chyba damianciu mówił że to teraz patrz i dostałem perma jak już sobie zmieniałem nick a a powód jest napisany taki " Podszywasz się pod amina" ja tam nie wiem co to jest amina @ Damianciuumiesz czytać gram tu 2 tyg wiec nie będę znać każdego po za tym żadnego PUTA nie było na serwie w tym czasie @ PUTAco się dziwisz że tak pisałem jak typy się kampią i nic nikt nie robiSteamID oskarżonego:NWMData i czas zdarzenia:18:30 05.11.2019Dowód (ss/demko): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Investor Damianciu Posted November 5, 2019 Friend Investor Share Posted November 5, 2019 Nie ten dział. @ IMean @ czak @ EXTREMAAAAA @ clixxu. @ NeQ. @ Erwin @ BinaR @ Nati Różni się twój nick pgucci z PUTA prawda? :O Dostałeś perma za podszywanie się za admina @ PUTA także wybacz czytaj regulamin. Zbanowałem nick PUTA http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:466554146&advType=steamid&Submit zobacz sobie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henbleidd Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Gadali o adminie o nicku Puta, wiec ustawiles nick wiedziac ze taki admin jest. Ban sluszny 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTA Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Sprawa nr 1, zgubił "d" i już nagle się wymądrzasz a już zapomniałeś o tym jak 2 minuty wcześniej pisałeś do mnie na u@ "muzg" Sprawa nr 2, no to juz jest w Twoim biznesie zainteresowanie się kto jest adminem kto nie tak naprawdę, ja nim jestem i jak widzisz Puta to raczej administator nie sądzisz? Jak dla mnie ban jak najbardziej słuszny i nie wiem po co to odwołanie XD 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 NIe czepiaj się pominięcia jednej literki w wyrazie, nie oznacza to, że @ Damianciu nie potrafi czytać. Admin zbanował Cię zgodnie z regulaminem, ban zostaje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Pal wrotki i wracaj na ten syf, z którego przyszedłeś. @ Damianciudobra robota. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Bulbożul Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts