Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
pgucci

Ban za podszywanie sie za admina?

Recommended Posts

Twój nick: pgucci
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:Damianciu
Opis sytuacji: Grałem na serwie nagle jakiś vip gada coś o puta to ja sobie ustawiłem taki nick i coś tam gadali tylko w sumie nie wiem co bo gre mam na vol 100 a voice na 0.05 bo i tak nie ma sensu ta komunikacja na serwie wiec i nagle poleciał perm nwm gram tu może z max 2 tyg wiec ja nie znam administratorów. chyba damianciu mówił że to teraz patrz i dostałem perma jak już sobie zmieniałem nick a a powód jest napisany taki " Podszywasz się pod amina" ja tam nie wiem co to jest amina @ Damianciuumiesz czytać gram tu 2 tyg wiec nie będę znać każdego po za tym żadnego PUTA nie było na serwie w tym czasie @ PUTAco się dziwisz że tak pisałem jak typy się kampią i nic nikt nie robi
SteamID oskarżonego:NWM
Data i czas zdarzenia:18:30 05.11.2019
Dowód (ss/demko):

• Investor

Nie ten dział. 

@ IMean @ czak 

@ EXTREMAAAAA @ clixxu.

@ NeQ. @ Erwin @ BinaR @ Nati

Różni się twój nick pgucci z PUTA prawda? :O

Dostałeś perma za podszywanie się za admina @ PUTA także wybacz czytaj regulamin.

Zbanowałem nick PUTA http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:466554146&advType=steamid&Submit zobacz sobie.

• Like 1

Sprawa nr 1, zgubił "d" i już nagle się wymądrzasz a już zapomniałeś o tym jak 2 minuty wcześniej pisałeś do mnie na u@ "muzg"

Sprawa nr 2, no to juz jest w Twoim biznesie zainteresowanie się kto jest adminem kto nie tak naprawdę, ja nim jestem i jak widzisz Puta to raczej administator nie sądzisz?

Jak dla mnie ban jak najbardziej słuszny i nie wiem po co to odwołanie XD

• Like 2
  • Wrr 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Like 1

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.