kazi_59 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Twój nick na serwerze:Kazi59Wiek:16Mutacja głosu:Jest Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Kazi59/54.38.142.181:30044/ (myślałem,że serwer upadł)Znajomość komend admina [1-10]:4-5Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Dlatego,że jest mało adminów i chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera,jest dużo osób,które łamią regulamin a były one w administracji i dlatego,że mam chęć pomóc adminom w utrzymywaniu porządku,byłem kiedyś już tu adminem i wiem co i jak.Posiadasz działający mikrofon:TakKontakt (GG / Steam):https://steamcommunity.com/profiles/76561198833895977/Steam ID:STEAM_1:1:436815124Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jestem na nie: - Napisałeś, że spełniasz wszystkie wymagania, a niestety nie spełniasz. - GT, pograłeś 3 dni, a wcześniej długo nic. - Podanie nie przekonuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted November 4, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 4, 2019 + wiek +/- SM - Jak @ CHerbatniKwspomniał - nie spełniasz wszystkich wymagań, co świadczy o tym, że albo boisz się przyznać, albo nie czytasz uważnie. - GT, grasz od 4 dni. Fakt - potrafisz zagrać nawet +/- 500 min, ale to nie zmienia faktu, że nie mamy pewności, że nagle ci się nie znudzi i nie będziesz pojawiał się w ogóle Aktualnie jestem na nie. Sorki, ale dla mnie osoba, która gra na serwerze od 4 dni po przerwie nie ma szans na admina - to jest moje uznanie. Pograj trochę, udowodnij, że serwer faktycznie ci się nie znudzi, daj się poznać graczom, uzupełnij posty i godziny na forum, a wtedy będę na tak. Poza tym, z tego co wiem, to nadal jest otwarta Szybka rekrutacja. Spróbuj tam złożyć podanie, może ci się uda. Powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspir3 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 GT +/- SM +/- Osobiście jestem neutralny-uważam, że jednak jeszcze pograj 4/5 dni, pokaż że Ci zależy i wtedy dałbym Ci szansę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Wbij dobre GT przez najbliższy tydzień i wtedy napisz podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts