Sholt Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Chciałbym ogłosić propozycję o benefitach VIPów. 1. VIP w pierwszej rundzie mógł by się przenieść do ct lub do tt. 2. Votekick i voteban (nie koniecznie dla VIPów) 3. Damage 50% zmieniony na 75% ale czas działania zmniejszony o 25% Sholt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silu Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 1. Ze strony marketingowej jest to dobra opcja. Zdecydowanie zachęci graczy do kupna Vipa. Jednak, co w przypadku, gdy na serwerze będą same VIPy? Zakładam, że w głównej mierze będzie to wykorzystywane do zmiany na CT. Mogłoby to zakłócić balans drużynowy. ---- NA NIE 2. Dziwna propozycja i moim zdaniem niepotrzebna. Mogłoby to być nadużywane przez dziecinnych graczy. Skutkowało by to "gówno-burzą" na forum w dziale skarg. --- NA NIE 3. Teraz trzeba się zastanowić czy nie będzie to przesadzone. 50%'owa opcja jest moim zdaniem w zupełności wystarczająca. --- NA NIE Fajne propozycje jednak musisz patrzeć na obie strony medalu. Czy mimo korzyści jakie widzisz w swoich wymienionych punktach, nie przysporzą one problemów w trakcie rozgrywki? Chętnie bym zobaczył propozycje, które uatrakcyjnią VIP'a i bardziej zachęcą ludzi do jego kupna. Jeżeli wpadniesz na coś nowego, pisz śmiało! Pozdrawiam.@ Sholt Jeżeli chcesz odpowiedzieć na mojego posta to edytuj swój w ten sam sposób jak ja. Jak sobie radzić, gdy ktoś blokuje kampę i nie ma admina? Dodaj mnie do znajomych na STEAM. Nie zawsze gram, ale praktycznie cały czas albo jestem przy komputerze albo w jego pobliżu. Zawsze też możesz złożyć skargę na forum, umieszczając w niej dane gracza, który łamie zasady serwera. Jeżeli jednak zrobił to nieświadomie bądź przez przypadek, poproście go grzecznie żeby albo na chwilę wyszedł z serwera albo dał się zabić zombie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sholt Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 Pytanie a jak sobie mamy poradzić gdy ktoś blokuje spawna czy kampę i admina nie ma aktualnie na serwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 3x na NIE dziękuję i pozdrawiam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 4, 2019 Sponsor Share Posted November 4, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts