Jump to content
Sholt

Prywilegia

Recommended Posts

Chciałbym ogłosić propozycję o benefitach VIPów.

1. VIP w pierwszej rundzie mógł by się przenieść  do ct lub do tt.

2. Votekick i voteban (nie koniecznie dla VIPów)

3. Damage 50% zmieniony na 75% ale czas działania zmniejszony o 25%
Sholt

1. Ze strony marketingowej jest to dobra opcja. Zdecydowanie zachęci graczy do kupna Vipa. Jednak, co w przypadku, gdy na serwerze będą same VIPy? Zakładam, że w głównej mierze będzie to wykorzystywane do zmiany na CT. Mogłoby to zakłócić balans drużynowy. ---- NA NIE
2. Dziwna propozycja i moim zdaniem niepotrzebna. Mogłoby to być nadużywane przez dziecinnych graczy. Skutkowało by to "gówno-burzą" na forum w dziale skarg. --- NA NIE
3. Teraz trzeba się zastanowić czy nie będzie to przesadzone. 50%'owa opcja jest moim zdaniem w zupełności wystarczająca. --- NA NIE

Fajne propozycje jednak musisz patrzeć na obie strony medalu. Czy mimo korzyści jakie widzisz w swoich wymienionych punktach, nie przysporzą one problemów w trakcie rozgrywki?
Chętnie bym zobaczył propozycje, które uatrakcyjnią VIP'a i bardziej zachęcą ludzi do jego kupna. 
Jeżeli wpadniesz na coś nowego, pisz śmiało!
Pozdrawiam.

@ Sholt Jeżeli chcesz odpowiedzieć na mojego posta to edytuj swój w ten sam sposób jak ja.
Jak sobie radzić, gdy ktoś blokuje kampę i nie ma admina? Dodaj mnie do znajomych na STEAM. Nie zawsze gram, ale praktycznie cały czas albo jestem przy komputerze albo w jego pobliżu. Zawsze też możesz złożyć skargę na forum, umieszczając w niej dane gracza, który łamie zasady serwera.
Jeżeli jednak zrobił to nieświadomie bądź przez przypadek, poproście go grzecznie żeby albo na chwilę wyszedł z serwera albo dał się zabić zombie.

• Like 1
  • Wrr 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.