CesaYyy Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Twój nick na serwerze: CesaYyy ♥ M .!x7™Wiek: 16Mutacja głosu: yasCzas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/CesaYyy ♥ M .!x7™/54.38.142.181:30044/Znajomość komend admina [1-10]: 8/9Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Iż myślę, że się nadaję na tą posadę po prostu oraz chciałbym pomóc tutejszej administracji serwera, brakuje wam adminów więc składam podaniePosiadasz działający mikrofon: Owszem Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/id/cesayss/Steam ID: STEAM_1:0:423924120 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Co do stażu jest nie spełniam ale wszystko nadrobię ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspir3 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 +/- GT +SM +kultura Zasługujesz na szansę, jestem na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Jestem na tak: + SM + Wiek +/- GT, grasz od 3 dni, wydaje mi się, że trochę za krótko. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Podanie zamykam do środy. Jeśli przez te najbliższe 3 dni wbijesz podobne minuty jak masz przez ostatnie 3 dni wstecz zaakceptuję podanie. Jeśli natomiast aktywność będzie znacznie gorsza podanie będzie odrzucone. // Brak aktywności na serwerze, odrzucone. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts