sojka Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Twój nick na serwerze: sojka hehe Katujemy.euWiek: 16Mutacja głosu: ObecnaCzas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/54.38.142.181:30044/top_players/?query=sojkaZnajomość komend admina [1-10]: Myślę że komendy znam na taką mocna 7.Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: przez ostatni tydzień spędziłem dużo czasu na tym serwerze i zauważyłem ze nie ma wystarczająco dużo administratorów żeby ogarnąć serwer, jestem ogarnięty oraz nie jestem osobą która wdaje się w niepotrzebne konflikty oraz dyskusje.Posiadasz działający mikrofon: Tak, posiadam.Kontakt (GG / Steam): GG: 69498009 / SteamSteam ID: STEAM_0:0:479261189Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: TakPozdrawiam Sojka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Jestem na tak: + GT + SM - Z tego co podałeś, to grasz tydzień, nie dwa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hytry Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Na Tak +wiek +kulturalny / pomocny +ilość godzin na serwerze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sojka Posted November 3, 2019 Author Share Posted November 3, 2019 8 minut temu, CHerbatniK napisał: Jestem na tak: + GT + SM - Z tego co podałeś, to grasz tydzień, nie dwa. Już poprawiłem, dziękuje za zwrócenie uwagi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspir3 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 +GT +SM +zachowanie na serwerze -krótki czas gry na serwerze Podsumowując-patrząc na obecną sytuację z administracją zasługujesz na szansę, jestem na tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazi_59 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 +gt +kulturka +Wiek -wypowiadanie sie we wlasnym podaniu Mozna dac szanse.Na tak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts