Jump to content
PUFF3R

Odwołanie od bana.

Recommended Posts

Twój nick: |/|/|/|PUFF3R|\|\|\|

Nick admina banującego: Stalker

Data/Mapa: Train ok. godz. 17:00

SteamID: STEAM_1:1:203430440

Serwer (mod): Base Builder                              

Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze i buduje baze na "movement" trzeba wybić się np. i robić bh potem wybic sie z surfa/rury i wlatuje do kampy i tak zrobiłem ale nagle dotałem bana za "autobh" tylko, że tam jest ułatwione bh i robiłem je na scrolu mam 3 tyś. godzin i mam już wyuczone bh.

Wycinek z konsoli: Nie mam.

Jest tu o czym mówić bo gdybyś był uważny zauważył byś, że przez ten cały czas próbowałem wbić do kampy a nie jest to takie proste a żeby tam wbić trzeba bh robić a, że respiło mnie po 2 stronie to musiałem przez całą mapę robić bh a wyszło na to, że nie zdążyłem wbić podczas przygotowania tylko z 20 sekund po przygotowaniu to już nie moja wina i co ty teraz mówisz jak dajesz powód bana "autobh" a teraz mówisz o tym jak ja bh robiłem więc no...

Generalnie nie wiem czy to zbanowanie, miało na celu odwet za to, że go nie złapałeś @ Stalker_99

Jak to jest AutoBH to ja jestem z @ Gosia ?! w TOP 1 Polski w piciu.

Z całym szacunkiem do kolegi, ale ja już robię dużo lepsze bh, jak się ma BH na scrollu i grało się przez te pare lat na różnych Dr, Kz, czy HNS, to z palcem w dupie umie się robić BH.

Oczywiście ban nie słuszny i go zdejmuję.

Tobie @ Stalker_99 natomiast, udzielam upomnienia. Banuj na drugi raz rozważnie.

• Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.