PUFF3R Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Twój nick: |/|/|/|PUFF3R|\|\|\| Nick admina banującego: Stalker Data/Mapa: Train ok. godz. 17:00 SteamID: STEAM_1:1:203430440 Serwer (mod): Base Builder Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze i buduje baze na "movement" trzeba wybić się np. i robić bh potem wybic sie z surfa/rury i wlatuje do kampy i tak zrobiłem ale nagle dotałem bana za "autobh" tylko, że tam jest ułatwione bh i robiłem je na scrolu mam 3 tyś. godzin i mam już wyuczone bh. Wycinek z konsoli: Nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 @ Stalker_99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker_99 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20191031-170845-1424252726-bb_amisu_lego_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip 3:00- zbanowany gracz przez 2 minuty nie mógł wejść do schronu bez przerwy robiąc bh. Co tu więcej się rozpisywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUFF3R Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 Jest tu o czym mówić bo gdybyś był uważny zauważył byś, że przez ten cały czas próbowałem wbić do kampy a nie jest to takie proste a żeby tam wbić trzeba bh robić a, że respiło mnie po 2 stronie to musiałem przez całą mapę robić bh a wyszło na to, że nie zdążyłem wbić podczas przygotowania tylko z 20 sekund po przygotowaniu to już nie moja wina i co ty teraz mówisz jak dajesz powód bana "autobh" a teraz mówisz o tym jak ja bh robiłem więc no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUFF3R Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 A i podaj mi punkt regulaminu, który zakazuje wbicia do kampy po przygotowaniu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 31, 2019 Sponsor Share Posted October 31, 2019 Generalnie nie wiem czy to zbanowanie, miało na celu odwet za to, że go nie złapałeś @ Stalker_99 Jak to jest AutoBH to ja jestem z @ Gosia ?! w TOP 1 Polski w piciu. Z całym szacunkiem do kolegi, ale ja już robię dużo lepsze bh, jak się ma BH na scrollu i grało się przez te pare lat na różnych Dr, Kz, czy HNS, to z palcem w dupie umie się robić BH. Oczywiście ban nie słuszny i go zdejmuję. Tobie @ Stalker_99 natomiast, udzielam upomnienia. Banuj na drugi raz rozważnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 31, 2019 Sponsor Share Posted October 31, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts