Jump to content
HIDEKI

Podanie na Admina - Noa^ v2

Recommended Posts

1. Nick z serwera: Noa^
  2. Imię:Bartek
  3. Wiek: 21
  4. Steam ID: STEAM_0:0:39312964
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://cache.gametracker.com/player/Noa^/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Admin na 3 serwerowniach,które już niestety nie istnieją.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 7
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Chciałbym aby to podanie było rozstrzygnięte poprzez głosowanie ZA i PRZECIW.
    Wiecie co u mnie z ostatniego podania,a jeśli nie to macie link do niego poniżej. Dodam coś od siebie,od ostatniego podania, które zostało odrzucone "xD" napotkałem się na ponad ~16 podejrzanych osób, pisałem do adminów których mam w liście znajomych *oczywiście tych online/bądź w grze* reakcja czasem była natychmiastowa,a czasem to trzeba było czekać aż cheater sam wyjdzie (Tak wiem nie każdy ciągle siedzi przy komputerze,rozumiem). Pisałem 4x do Karcoka,2x zareagował natychmiastowo i usunął 2ch cheaterów,a 3x(był online więc pewnie był na afk,ale ostatnio jak do niego napisałem to włączył CSa,tylko zamiast wejść na Mirage,to wszedł na WorkShopa ;)). Nie chce tutaj żadnych kłótni czy innych rzeczy,po prostu mówię że mimo moje "słabego" GT napotkałem się na sporą ilość cheaterów,a adminów brak. I dla zrozumienia,nie chce nikomu niczego wytykać,chce po prostu aby tym razem to podanie było wspólną decyzją adminów którzy siądą na tsie i podejmą decyzję,miłego dnia ;)
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak na razie mogę oszacować że jest to coś w skali od 5-15h/tyg. (pracuje pon-sb(8-18)).
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Pewnie
  12. Linki do poprzednich podań: ---
  13. Kontakt: Steam/Discord.
  14. Konto Prime?: [ TAK ]
  15. Blokada VAC?: [NIE ]

+ wiek

+ SM

+ GT

+ doświadczenie

Chciałbym wspomnieć coś jeszcze.. Propo sytuacji, którą opisałeś w "Dlaczego ty" Karcok wcale cię nie olał :) Jest opiekunem OM, właścicielem BB i V@ sieci, założę się, że ma dość dużo obowiązków na ten czas i trudno mu jest wbić na zawołanie. W tym momencie, kiedy napisałeś do Karcoka żeby ogarnął dwóch cheaterów, on od razu dał nam info żebyśmy wbili i coś z tym zrobili bo najwyraźniej on nie miał czasu. To my spaliliśmy, bo nikogo z adminów nie było aktualnie na serwerze. Mimo wszystko wbiłem na serwer z @ Kwiatu, który go szybko zbanował i sytuacja z cheaterami się ogarnęła. Tak jak pisałeś, admini nie mają na serwer całego dnia, jest też życie prywatne. W każdej chwili staram się reagować, lecz nie zawsze wiem, czy jakiś cheater aktualnie sobie biega po serwerze, jeśli nawet nie mogę dostać o tym info.

Widzę również swój błąd, bo faktycznie, jeśli nie było żadnego admina, a miałem czas to mogłem wbić, przyznaję i przepraszam :/

Wracając do podania, jestem na tak.

Jesteś ogarnięty i wiem, że sobie poradzisz. Powodzenia

• Like 4
  • I love it 1

Jak chcesz być adminem, skoro nie respektujesz banalnego regulaminu forum i masz 2 ostrzeżenia za wypowiadanie się tam, gdzie zabrania tego regulamin? Na dodatek komentarze skrajnie głupie. Napisałem pierwszy post, dostałeś ostrzeżenie - potem piszesz kolejny wiedząc, że łamiesz regulamin. Na serwerze też tak zrobisz?

Cytat

Admin na 3 serwerowniach

A szybkie te serwery były? :D

Aktywność na forum zerowa, GT w miarę. "Dlaczego Ty" oklepane i z licznymi błędami.

Pod ostatnim podaniem byłem za tym, żeby dać Ci szansę, podtrzymam zdanie tylko i wyłącznie wtedy, kiedy pozbędziesz się ostrzeżeń z konta.

• Like 1

Na tak:

-ogarniety

-nigdy nie widziałem problemów z jego strony 

@ cloudnbardzo fajnie z twojej strony że o tym wspomniałeś. Tak szczerze nie wiem kto inny podjąłby się takiej wypowiedzi  na forum.

• Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.