HIDEKI Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Nick z serwera: Noa^ Imię:Bartek Wiek: 21 Steam ID: STEAM_0:0:39312964 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://cache.gametracker.com/player/Noa^/147.135.199.68:27015/ Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Admin na 3 serwerowniach,które już niestety nie istnieją. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 7 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Chciałbym aby to podanie było rozstrzygnięte poprzez głosowanie ZA i PRZECIW. Wiecie co u mnie z ostatniego podania,a jeśli nie to macie link do niego poniżej. Dodam coś od siebie,od ostatniego podania, które zostało odrzucone "xD" napotkałem się na ponad ~16 podejrzanych osób, pisałem do adminów których mam w liście znajomych *oczywiście tych online/bądź w grze* reakcja czasem była natychmiastowa,a czasem to trzeba było czekać aż cheater sam wyjdzie (Tak wiem nie każdy ciągle siedzi przy komputerze,rozumiem). Pisałem 4x do Karcoka,2x zareagował natychmiastowo i usunął 2ch cheaterów,a 3x(był online więc pewnie był na afk,ale ostatnio jak do niego napisałem to włączył CSa,tylko zamiast wejść na Mirage,to wszedł na WorkShopa ;)). Nie chce tutaj żadnych kłótni czy innych rzeczy,po prostu mówię że mimo moje "słabego" GT napotkałem się na sporą ilość cheaterów,a adminów brak. I dla zrozumienia,nie chce nikomu niczego wytykać,chce po prostu aby tym razem to podanie było wspólną decyzją adminów którzy siądą na tsie i podejmą decyzję,miłego dnia ;) Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak na razie mogę oszacować że jest to coś w skali od 5-15h/tyg. (pracuje pon-sb(8-18)). Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Pewnie Linki do poprzednich podań: --- Kontakt: Steam/Discord. Konto Prime?: [ TAK ] Blokada VAC?: [NIE ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bollcik Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Jestem na Tak +wiek +doświadczenie +kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted October 24, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 24, 2019 + wiek + SM + GT + doświadczenie Chciałbym wspomnieć coś jeszcze.. Propo sytuacji, którą opisałeś w "Dlaczego ty" Karcok wcale cię nie olał :) Jest opiekunem OM, właścicielem BB i V@ sieci, założę się, że ma dość dużo obowiązków na ten czas i trudno mu jest wbić na zawołanie. W tym momencie, kiedy napisałeś do Karcoka żeby ogarnął dwóch cheaterów, on od razu dał nam info żebyśmy wbili i coś z tym zrobili bo najwyraźniej on nie miał czasu. To my spaliliśmy, bo nikogo z adminów nie było aktualnie na serwerze. Mimo wszystko wbiłem na serwer z @ Kwiatu, który go szybko zbanował i sytuacja z cheaterami się ogarnęła. Tak jak pisałeś, admini nie mają na serwer całego dnia, jest też życie prywatne. W każdej chwili staram się reagować, lecz nie zawsze wiem, czy jakiś cheater aktualnie sobie biega po serwerze, jeśli nawet nie mogę dostać o tym info. Widzę również swój błąd, bo faktycznie, jeśli nie było żadnego admina, a miałem czas to mogłem wbić, przyznaję i przepraszam :/ Wracając do podania, jestem na tak. Jesteś ogarnięty i wiem, że sobie poradzisz. Powodzenia 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BieluS Posted October 24, 2019 Donor Share Posted October 24, 2019 + wiek +/- gt + doświadczenie + sm + udzielają się na mikro + kultura - forum Na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Na TAK +wiek +gt +kultura +doświadczenie Jedyny minus to forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Jak chcesz być adminem, skoro nie respektujesz banalnego regulaminu forum i masz 2 ostrzeżenia za wypowiadanie się tam, gdzie zabrania tego regulamin? Na dodatek komentarze skrajnie głupie. Napisałem pierwszy post, dostałeś ostrzeżenie - potem piszesz kolejny wiedząc, że łamiesz regulamin. Na serwerze też tak zrobisz? Cytat Admin na 3 serwerowniach A szybkie te serwery były? :D Aktywność na forum zerowa, GT w miarę. "Dlaczego Ty" oklepane i z licznymi błędami. Pod ostatnim podaniem byłem za tym, żeby dać Ci szansę, podtrzymam zdanie tylko i wyłącznie wtedy, kiedy pozbędziesz się ostrzeżeń z konta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktus Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Na tak: -ogarniety -nigdy nie widziałem problemów z jego strony -wiek @ cloudnbardzo fajnie z twojej strony że o tym wspomniałeś. Tak szczerze nie wiem kto inny podjąłby się takiej wypowiedzi na forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatu Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Na tak: +wiek +gt +udzielają się na mikro +kultura Słabo u nas z aktywnością ostatnio więc kolejny admin się na pewno przyda :q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts