Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jail niedawno powstał, on wszystko ładnie sprawdza, codziennie dodaje coś nowego, zmienia, usuwa, aby wam się dobrze grało, a wy co?

niczego nie potraficie docenić. Za przeproszeniem, ale wam się poprzewracało w dupach już całkiem. ;)

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jail niedawno powstał, on wszystko ładnie sprawdza, codziennie dodaje coś nowego, zmienia, usuwa, aby wam się dobrze grało, a wy co?

niczego nie potraficie docenić. Za przeproszeniem, ale wam się poprzewracało w dupach już całkiem. ;)

Ewentualnie za bardzo urośli w piórka po otrzymaniu rangi Admina JB. Ale tak jak pisałem wyżej najlepiej wytykać błędy, niż docenić czyjąś pracę. 

Opublikowano

Ty chyba jesteś nie poważny... 

Nie no, po co mam tu być skoro mnie nie chcą ^^

Chętnie dałbym im perma i po kłopocie bo Astral by powiedział "Dobrze zrobiłeś że zbanowałeś gimbaze :D".

Opublikowano

Czy wy jestescie do konca parabani ? Jak nie bedzie Playa to nic nie bedzie, on sie zajmuje serwerem ;) Jezeli checie go wyjeba** to jestescie bez mozgu

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie ma to jak wasze miłe slowa "Play zostań, nie odchodź a za chwilę (Play sprawa jest)....."

1. Na początku pisał tam no nie odchódź tylko opanuj nerwy.

http://wklej.org/id/1613112/

2. Tu także na początku rozmowa, zostań play itp, a następnie...

http://wklej.org/id/1613119/

Oczywiście wielki Plus dla neme za dobrą bajere :)

Proszę was, nie piszcze abym został a potem dasz mi to, tamto, siamno, jest to irytujące.....

• Zasłużony
Opublikowano

Michał sprawa jest taka jak ze mną na początku. Jedynym rozwiązaniem jest zlanie osób, które dzień w dzień popychają do kościoła i uważają, że wulgaryzmy to istne zło.

Jestem bardzo ciekawy jak owi gracze by się popisali bo udostępnieniu im ftp i poproszeniu o napisanie kilku pluginów. 

Powiem Wam tak moi drodzy, on zapierdala po to abyście Wy mogli sobie pograć i zabić czas. 

To, że wlepi Wam bany na 3h za nic to norma, macie szczęście że nie trafiliście na mnie na dd2. 

Ps. Michał zamknij skargę bo i tak nie ma co z niej wyciągać. 

Opublikowano

Aha, czyli w takim razie skoro jest V@ to może wszystko. Miał zły humor czyli może to go usprawiedliwić i mnie wyzywać?

Dobra, w takim razie mam zły humor i mam ci coś do powiedzenia Play.

Słuchaj jebany rudy kretynie, to że jesteś starszy ode mnie i masz wyższą rangę, to nie znaczy że możesz robić co ci sie podoba i wyzywać mnie jak i moich rodziców pajacu, bo to nie moja wina że ci ojciec do wanny wchodzi i codziennie masz inby na chacie. Pierdoli mnie to czy mi admina odbierzesz czy nie, wkurwia mnie twoje zachowanie i poprostu Cię nie lubie. Tyle mam do powiedzenia, demko nic nie da bo waszym zdaniem to że dużo robi dla sieci odrazu go usprawiedliwia...

Cya

Opublikowano

Aha, czyli w takim razie skoro jest V@ to może wszystko. Miał zły humor czyli może to go usprawiedliwić i mnie wyzywać?

Dobra, w takim razie mam zły humor i mam ci coś do powiedzenia Play.

Słuchaj jebany rudy kretynie, to że jesteś starszy ode mnie i masz wyższą rangę, to nie znaczy że możesz robić co ci sie podoba i wyzywać mnie jak i moich rodziców pajacu, bo to nie moja wina że ci ojciec do wanny wchodzi i codziennie masz inby na chacie. Pierdoli mnie to czy mi admina odbierzesz czy nie, wkurwia mnie twoje zachowanie i poprostu Cię nie lubie. Tyle mam do powiedzenia, demko nic nie da bo waszym zdaniem to że dużo robi dla sieci odrazu go usprawiedliwia...

Cya

Chcesz się tyrać ? zapraszam ts tak cie przetyram że nie będziesz wiedzial co się dzieje z tobą gimbusie i dobrze myślałem że niedorozwinięty jesteś. Tracisz wlaśnie admina.

Masz coś do mnie jako iż jestem rudy ? dać ci adres ? no właśnie jesteś takie malutkie zero że wiesz.....

Dużo masz do powiedzenia w internecie bo nic ci nikt nie zrobi ale jak bym cie złapał to byś inaczej rozmawial.

Szkoda iż ojca nie mam no ale to luzik, ty masz gorsze życie mając 2ojców. Ty to pewnie masz piekło w domu jak przychodzi kompiel we troje w jednej wannie..

Opublikowano

Zamykam, robi się duży spam.

Ja jednak zostaję bo Zwierzeek1337, opuszcza nasze szeregi.

Kolegę Zwierzeek1337, zapraszam w rl jeżeli chce mnie obrazić w jakimś stopniu, bo tu mnie to nie rusza niestety.

Więc miło bylo i tam pozdrów tatusiów, kurde zawsze zastanawiałem się jak ty z tym żyjesz. No ale cóź może kiedyś będzie biografia o was.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.