Zwierzeek1337 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Nick oskarżyciela: 1337 Nick oskarżonego: Play IP lub SID oskarżonego: macie tam. Przebieg sytuacji: Play i ERHA byli w CT. Po przegranej rundzie , Play zaczął spinać się, płakać i przeklinać przez mikrofon. Napisałem mu na czacie "Dobra już tak nie płacz" bo przecież to tylko gra, po co się spinać. Odpowiedział mi przez mikrofon że da mi bana i to ja się popłacze, zapytałem się czy mi da bana bez powodu na co odpowiedział "Tak, bez powodu. Albo powód Twoja Stara" po czym napisałem mu że mi przykro, i pewnie ma ciężko w domu. Dostałem bana 3h. Dowody: http://www8.zippyshare.com/v/31AuqymD/file.html Myślisz Play, że jak jesteś Vice Administratorem tej sieci to ci się upiecze? Dajesz taki negatywny przykład jako admin że to jest szkoda gadać.. Opanuj się chłopie, bo pępkiem świata nie jesteś, zwrócić Tobie uwage to myślisz że jesteś najlepszy i nikt ci nie podskoczy. Mylisz się i będe ci to a każdym razem udowadniał. Nie masz prawa obrażać moich rodziców, jak i mnie i innych graczy na serwerze i wbij sobie to do głowy. Demo nagrywał Kirysek, sam fakt że ban 3h mnie nie rusza. Zwróćcie uwage na jego zachowanie które jest karygodne postawy Vice który powinien dawać przykład innym graczom i reprezentować godnie sieć w której się znajduje. Mam nadzieję że konsekwencje zostaną wyciągnięte, a nie że ciągle każdy przymyka oko na jego zachowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Play trochę przesadził, ale warto zwrócić uwagę na to że ERHA będąc w CT z Playem nabijał w każdej rundzie free kille a Play nic z tym nie robił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 1337 ma racje, ze strony Play'a dochodzi do nadużycia admina, podczas prowadzenia w CT wyzywa wszystkich graczy, po przegranej rundzie w CT wyzywa resztę CT a gdy zwróci mu się uwagę by troszkę się uspokoił zaczyna wyzywać nawet Ciebie i mówi że zaraz "wypierdo*i" Ci bana :) Pewnie i tak z nim nic nie zrobicie ponieważ jest Vice-Administratorem ale mam nadzieje że się mylę i trochę go uspokoicie. EDIT: Przed chwilą znowu złamał regulamin i przeszedł na Killdayu z CT do TT ale wolałem go nie upominać bo jeszcze dostane bana za to że "Mam jakiś problem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 1. Regulamin mogę złamać na serwerze bo jeżeli coś sprawdzam to mam do tego prawo. 2. Sprawa jestem postrzegany jako Użytkownik który robi coś dla sieci, Dudnes i Astral mają prawo mnie zdegradować. 3. Macie do mnie problem luzik, nikomu nie przeszkadza moje prowadzenie tylko jakoś wam. W popszedniej sieci byłem także nie przeszkadzało że użyłem trochę niecenzuralnych słów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Czyli wyzywając wszystkich dookoła sprawdzasz naszą cierpliwość aż ktoś Cie nie upomni czy jak? Tak mamy problem, reszta graczy myślę że też może mieć z tym problem jednak nikt nie zwraca Ci uwagi ponieważ jesteś ważnym adminem :) Edit: Trochę niecenzuralnych słów czyli rzucanie kur*ą co drugie słowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 1. Od kiedy nagminne przechodzenie z CT do TT podczas trwania Kill Daya to sprawdzanie "czegoś"? 2. Spoko, to mi sie podoba. 3. Nie, nie tylko nam. Nie chodzi nam, sorry - mi o twoje prowadzenie. Gdybyś czytał uważnie to byś zauważył że chodzi mi ogólnie o twoje zachowanie. Nie przeszkadzało że używałeś TROCHĘ niecenzuralnych słów? Lol, stary... Ty robisz to ciągle więc nie mów że TROCHĘ bo teraz próbujesz wyjść na takiego który tak naprawdę nic nie zrobił, a prawda jest inna. *poprzedniej. EDIT. Ja też czekam na info od graczy. Za samo demko powinny być wyciągnięte konsekwencje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Każdemu człowiekowi trafia się zły dzień , więc najlepiej zamknąć temat i podać sobie łape na zgodę :P. A to że Play użyje wulgaryzmu to chyba żaden problem , dzieci w podstawówce potrafią gorzej mówić.Oczywiście takie jest moje zdanie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 27, 2015 User Share Posted January 27, 2015 Hmmm . Może ja się wypowiem ? Play jesteś dobrym Adminem, ależ czasami ci coś nie wyjdzie to zaczynasz przeklinać bez przerwy. Graliśmy razem na Jail_facebook, w CT był Play i ktoś jeszcze. Zaczeła się runda dali polecenia a ja uciekłem, coś tam po buntowali się więzniowe ITD ITP i zostałem sam z Playem, ależ ja uciekłem, ale patrze O_o mam życzenia bo w obsłudze kliknął TAK. I zaczoł do mnie strzelać a ja Dałem bezruch i mówie Haha Cwany jesteś ? A on dał mi bana z Tekstem: no jestem cwany. Myśle, że wątpie żeby Administracja cię zdegradowała nawet jakbyś miał z 300 tys skarg . Ponieważ robisz dużo dla sieci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 TaiTo czyli co, codziennie ma zły dzień? Ani razu nie widziałem żeby Play zachowywał się kulturalnie. W REGULAMINIE piszę że admin musi się zachowywać KULTURALNIE i dawać przykład innym graczom. Różyk masz rację, robi bardzo dużo dla sieci i nikt go nie zdegraduje natomiast powinni go trochę uspokoić :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 TaiTo czyli co, codziennie ma zły dzień? Ani razu nie widziałem żeby Play zachowywał się kulturalnie. W REGULAMINIE piszę że admin musi się zachowywać KULTURALNIE i dawać przykład innym graczom. Różyk masz rację, robi bardzo dużo dla sieci i nikt go nie zdegraduje natomiast powinni go trochę uspokoić :) A to co ty uważasz że jestem jakaś "Bestia" która trzeba uspokajać ? Ja jestem taki jestem mnie się nie da zmienić. Zachowuje się jak zachowuje nikt mi się tu nie skarży prócz was. Zresztą mogą mnie zdegradować, tyle ile robię to robię to nie ma wspólnego z tym jak ja prowadzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LETNI PLYN Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Skarga jest w 100-tu procentach słuszna. Tak trudno innych poinformować, że coś robisz? Gratuluje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 No, zachowujesz się jak nie zrównoważona bestia , więc nie dziw się że ludzie tak cię postrzegają. Przeczytaj jeszcze raz, bo trzeci raz nie będe tłumaczyć. Nie chodzi mi o twoje prowadzenie tylko OGÓLNE ZACHOWANIE. Nikt się nie skarży oprócz nas? No widzisz, pech. Wkońcu kiedyś musi być ten pierwszy raz. Czekam na odpowiedź kogoś kto jest nad tobą co do demka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Widzisz, w końcu ktoś to zrobił i napisał skargę. Nikt nie czepia się tego jak prowadzisz bo robisz to dobrze i fajnie wszystko ogarniasz natomiast twoje ZACHOWANIE daje wiele do życzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Play ja nic do Ciebie nie mam i szanuje Cię z względu co robisz aby ta sieć mogła się rozwijać, można też z Tobą pogadać na luzaku np. Na gg i omówić jakieś sprawy czy tym podobne, ale powinieneś trochę się uspokoić w słowach, ja wszystko rozumie bo też nie raz się denerwuje, lecz czy trzeba pokazywać swoje zdenerwowanie i nie opanowanie. Naprawdę troszkę przesądziłeś, mam nadzieję że wyciągniesz wnioski słuszne wnioski z mojego postu Mimo to - jesteś dobra mordka :) więc nie gniewaj się za moje zdanie w tym temacie :) Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Ja nic nie wyciągnę z tej skargi niestety :) Jestem jaki jestem mnie nie próbojcie zmienić i mojego zachowania bo wam się to nie uda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Ja nie chcę w tobie nic zmieniać typie, nie obchodzi mnie twoja osoba. Chcę tylko żeby odebrali ci te prawa których nadużywasz, a na nie nie zasłużyłeś ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Play chociaż się postaraj. Teraz wejdzie kilku adminów, weźmie z ciebie przykład i syf na serwerze gwarantowany. Zwykle jest tak że ty możesz a jak ktoś inny zrobi to samo to jest źle przez co lecą niepotrzebne bany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 a co ja źle robię... szukacie dziury w całym. jeden mówi że nic nie ma do tego jak ja prowadzę a natomiast drugi chce mi odebrać V@ a trzeci mówi abym się opanował bo inni będą tak robili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Moi drodzy każdy potrafi wytykać błędy, ale zastanówcie się kto poświęca swój cenny czas na ciągłe ulepszanie serwera,naprawianie błędów,udzielanie pomocy,rozpatrywanie wszelkich sugestii dotyczących serwera. Play dwoi się i troi aby zapewnić wam jak najlepszą rozrywkę , gdyby nie on to byście grali w bierki a nie na JB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Moi drodzy każdy potrafi wytykać błędy, ale zastanówcie się kto poświęca swój cenny czas na ciągłe ulepszanie serwera,naprawianie błędów,udzielanie pomocy,rozpatrywanie wszelkich sugestii dotyczących serwera. Play dwoi się i troi aby zapewnić wam jak najlepszą rozrywkę , gdyby nie on to byście grali w bierki a nie na JB. No tu masz racje każdy ma słabszy dzień. Musiał się odstresować :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Nie neguje tego ze odwala kawal dobrej roboty bo to prawda ze robi bardzo duzo natomiast to nie znaczy ze jest upowazniony do obrazania graczy i lamania regulaminu. A co do slabszego dnia to sie nie zgadzam poniewaz za kazdym razem Play zachowuje sie tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Wy składacie skargi na Playa. Pomyślcie jak by jego nie było. Serwer był by inny, to on się teraz zajmuje zabawami i innymi. Bez niego by nie było takiego serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jesli play dalej bedzie sie tak zachowywal jak sie zachowuje to ten serwer nie ma przyszlosci ze wzgledu na to jaki przyklad daja administratorzy sieci mowie ogolnie o Play bo Astral i Dundes wie kiedy ma sie zachowywac dobrze a kiedy mozna sobie po zartowac i takie samo zdanie mam o Astralu.Tylko Play nagina regulamin serwera:)Tyle z mojej strony i dziekuje. Dam wam dobra rade jesli ktos nie ma dla was szacunku to wy dla niego tez nie miejcie szacunku bo tu nie chodzi o to zeby kazdy byl posluszny komus kto ma wyzsza range na forum :)Mysle ze powinny byc wyciagniete konsekwencje wkoncu Playowi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 heh, widzę że wam tak zależy żeby mnie zdegradowali więc sam odejdę od sieci bo Astral i Dudnes nie wyrzucili by mnie. Pożegnanie napiszę jak będę miał chwilę czasu i odbiorę sobie uprawnienia :) Gimbaza zdegradowala Play'a xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 heh, widzę że wam tak zależy żeby mnie zdegradowali więc sam odejdę od sieci bo Astral i Dudnes nie wyrzucili by mnie. Pożegnanie napiszę jak będę miał chwilę czasu i odbiorę sobie uprawnienia :) Gimbaza zdegradowala Play'a xd Ty chyba jesteś nie poważny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts