Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Mr_Danio

Mr_Slepy na UBT

Recommended Posts

Imię : Damian
Staż na forum : 7 dni tylko ale nadrobię 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Średnio z tego co dzisiaj policzyłem jestem na forum dziennie 9,7 godziny ale standardowo 7-12 godzin w nagłych przypadkach mniej co rzadko się zdarza ;)
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8/10 mam dyslekcje ale s polskiego miałem zawsze 5 więc coś umiem :D
Dlaczego ty? :  W swojej wieloletniej karierze na forach biorąc pod uwagę CS 1.6 byłem wiele razy UB Team więc mam pewne doświadczenie. Byłem na wielu sieciach na stanowisku UB Team na sieci Playa ostatni raz pełniłem taką funkcję lecz wcześniej koło 3 lat byłem sędzią na AC więc demka czy SS potrefię ocenić dość dobrze. Podanie owe składam ponieważ zauważyłem że na forum czasami albo ktoś SS lub demk anie oceni lub oceni je źle. Chciałbym pomóc w  podejmowaniu trudnych decyzji oraz pomóc innym UB w swojej pracy a także pilnowac porządku na serwerach. Wiem ze dużo z was nie da mi szansy przez to że mam słaby staż na forum. Lecz ci którzy mnie poznali wiedzą jaki jestem i jak bardzo lubię pomagać nowym a takze zaawansowanym użytkownikom forum. Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko i mam nadzieję ze dostanę szansę jeśli nie trudno się mówi nie można się poddawać. Jeśli chodzi o zachowanie jestem kulturalny, opanowany, oraz nie jestem jednostronny zawsze staram się wszystkich traktować równo nie ważne czy to kolega czy nie. 
Znajomość AmxBans [0/10] : 10

Znajomość IPB [0/10] : 9,5

Wymagania na UNBAN™

1. Minimum 100 postów.

2. Minimum 20H spędzone na forum.

3. Minimum 15 dni stażu na forum.

4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie.

5. Wiek +15

6. Znajomość ortografii.

7. Znajomość skryptu IPB.

8. Znajomość AmxBans.

9. Znajomość regulaminów panujących na forum.

10. Poparcie forumowiczów.

11. Aktywność na forum.

Jestem na TAK

+ Ładne podanie

+ Dużo przebywasz na forum i angażujesz się

+ Wiek

+ Ogarnia :)

Co ja będę się rozpisywał xD mój kolega z wyższej rangi ładnie wszystko opisał :)

Również jestem na TAK

Jestem na TAK

+ Ładne podanie

+ Wiek

Jestem na TAK.

I po tym podaniu prosze o zamkniecie UBTEAM. Poniewaz po pewnym czasie zacznie robic sie haos.

• Owner

Niedawno dołączyłeś do nas, ale jest zapotrzebowanie. Przychylam się do podania, jestem na tak. Jednakże poczekam jeszcze na kilka głosów, może ktoś coś wniesie do podania. 

Jestem na TAK

+ Ładne podanie

+ Wiek

Dopisuje się pod wypowiedzią play‘a :) jestem na tak

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Jestem na tak, przyda się jeszcze jeden Unban, podanie bardzo przejrzyste, widać że wie co robi. Ten staż mały minusik, ale więcej jest plusów więc ode mnie masz takie wielkie TAK . 

• Like 1

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.