Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick, na którym grasz: DoN BaToN
Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/DoN BaToN/145.239.20.86:27125/
Znajomość AMX (1/10) : 8,5
Steam ID : STEAM_0:1:30969999

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Z uwagi, że niebawem rozpoczynam kurs prawo jady kat. C + kwalifikacje wstępną to ten czas będzie nienormowany - będę w każdej wolnej chwili.
Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? :
 Tak. Nawet nie wiedziałem, że jakiś obcy serwer - gungame przestawił mi parametr "cl_lw". To jedyny raz.
Akceptujesz regulamin Admina?: Oczywiście.

Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście
Dlaczego ty?:

Mam wieloletnie doświadczenie w "administracji" uzupełnione o "pracę" w dziale UBT. Serwer jest "nowy", więc chciałbym od "początku" poznawać jego graczy i pilnować na nim porządku. Aktualnie jestem adminem na serwerze oDD2 i z tego co mi wiadomo, nikt na mnie nie narzeka. W roli administratora nie śpieszę się z banowaniem - najpierw upominam, jeśli 2 upomnienia nie przynoszą skutku, dopiero banuję. Wyjątkiem są gracze używający "dopalaczy" oraz bardzo wulgarni - "odpaleni" od razu po wykryciu mówią Nam "papa", zaś gracze wulgarni, czyli wyzywający innych, wyzywający rodzinę innego gracza tudzież zbyt często przeklinający są najpierw upominani - jednokrotnie, po czym jeśli upomnienie nie przyniesie efektu dostajabana zależnie od skali swojego "zachowania".

Poniżej zamieszczam link do mojego poprzedniego podania (by nikt nie zarzucił mi kopiowania tego co tam napisałem): 

Z poważaniem

DoN BaToN

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na Tak

-Bardzo dobrze sprawuje się na serwerze Only DD2 jako Admin.

-Przyjazna i pomocna osoba sama w sobie.

-Steam

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na TAK

+Dobrze sprawuje funkcje admina

+Wiek

+Wyglądasz sensownie, pisownia etc.

+Doświadczenie

+AMX

Powodzenia!

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.