Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Usunięcie map Vertigo(rzadko wybierana mapa), Train(zbugowany site) a zastąpienie ich Dust'em2.

2. Komunikat w Uwadze!, który bs jest aktywny (sm_csay)

3. Zwiększenie nagrody za zabójstwo do normalniej kwoty czyli 300rifle, 600pmy, 900szoguny itd.

4. Vip w 2 rundzie nie ma 105 tylko 100 oraz tyle samo pieniędzy co zwykli gracze.

5. Naprawić błąd związany z prefixami "opiekun", "właściciel", który gracz otrzymuje po kupnie vipa.

6. Czasem występuje błąd związany z nickiem graczy, w tabeli wyświetla się "skrócony" nick przez co nie można normalnie zmutować, zakneblować lub kicknąć gracza.

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

1- hmm można się zastanowić

2- kurde ciężko spojrzeć na chat nie? Ale cóż jak dla mnie zbędne ale też do obgadania

3- zbędne jak ktoś potrafi rozsądnie kupować to będzie git

4- nie wiem o co Ci chodzi bo aktualnie to tak wygląda ale mniejsza ( na priv napisz o co Ci chodzi)

5- jak najbardziej za bo mnie też to irytuje

6- jak chcesz to mogę Ci dać inny sposób by też przez konsolę mutować, kneblować i  banować nie używając nick'u 

• Sponsor
Opublikowano

1. Ja tam lubię vertigo, a jedynie na trainie naprawić informacje, na którym bs można bombę zaplantować, gdy jest poniżej pięciu graczy w ct.

2. Wydaje mi się zbędne, wyskakuje informacja na początku rundy na czacie, który bs jest aktywny.

3. Zbędne

4. W sumie nie wiem, bo nie przyglądałem się temu, ale jeśli ma tak być, a nie ma, to do naprawy.

5. Za

6. Można zbanować i bez tego. :)

• Zasłużony
Opublikowano

1. Vertigo zostaje, Train do kosza, Dust zostanie dodany.
2. Coś podziałamy w tym kierunku.

3. Nad ekonomiom jeszcze się zastanowię i ewentualnie postaram się coś w niej zmienić.

4. -||-

5. Podobno problem już został rozwiązany.

6. Naprawimy. 

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.