Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Twój nick: LEGENDAR

Nick admina banującego: backstabinyourface

Data/Mapa: 21:03 - Cache

SteamID: STEAM_1:0:107948571

Serwer (mod): 5 MAPS                             

Opis sytuacji: Witam. Gram na serwerze strzelam normalnie, rozmawiam z graczami  po czym słyszę "LEGENDAR ty skurwysynu odjebany". Po czym nagle otrzymuję permbana z powodem: Wallhack. Gram naturalnie jak zwykle... zawsze tak samo grałem zawsze mi mówili, że jestem boostowany a gdy nagle zaczynam zabijać to admin wyzywa oraz daje perma? Widzę, że jak powiedziałem, że wypowiem się pod skargą na ciebie to od razu jakiś problem masz ;)

Wycinek z konsoli: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

• Haha 5
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Na początku proszę też zauważyc jak podejrzany się zachowywał poprzez bieganie nie sprawdzanie miejscówek zatrzymywanie się tam gdzie ktoś jest co rudne grał inaczej jak ktoś był to sprawdzał miejsce było pusto przebiegał i takie zachowanie  po pchnęło mnie żeby tego gracza sprawdzić proszę o dokładne sprawdzenie bo może sytuacji jest dużo ale ogólnie w całym meczu to jest 15 rund. Jak by komuś się chciało proszę ściągnąć gotv i samemu wyłapać więcej szczegółów @ IMean @ Erwin @ Nuway@ EXTREMAAAAA@ ROBSON @ BinaR @ Nati @ NeQ.

http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20191011-203829-757399439-de_cache-__________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip

04:14 Smoke lekko schodzi ty już go namierzyłeś 

04:16 Namierzasz przez ścianę

04:44 Szybka gonitwa przeciwnika z namierzana głowa 

07:28 Wychlasz od razu na głowę 

07:55 Nagle sobie idealnie sprawdzasz gościa gdzie nie masz szans że go usłyszałeś a bardzo mało ludzi to sprawdza. i zrobiłeś to tylko raz jak wbijałeś na mida  bo typ tam się schował 

8:00 Wychylenie od razu na typa

10:10 Szybki zoom i strzał 

11:03 Namierzanie na przeciwnika (głowa) przez ścianę

11:10 Od razu wychylenie na dół na prawo  

11:50 Namierzanie typa przez ścianę który zeskoczył i twój celownik na z nim 

12:20 Przez skrzynkę na głowę 

12:48 Za szybko strzelił bo przeciwnik jednak nie wyszedł

14:06 Możliwa sytuacja do zrobienia (rifle) ale z awpy dzieżko ale oczywiście idealny strzał  przez smoke

14:23 Pomylił się z wychyleniem przeciwnik był jednak za druga ścianą od ct

15:20 Idealnie wcelowany przez cienką szparę wraz z dymem od granatów 

15:37 Namierzanie przez skrzynki Deaglem 

18:49 Przyszykowany na strzały wychyla jakoś dziwnie

19:05 do 19:11 Cały czas zamierza typa patrzy na niego później zabija go przez smoke 

20:37 Namierzanie przez ścianę okazało się że przeciwnik był na boostcie i skakał a celownik za nim 

20:49 Kolejne namierzanie przez ścianę 

21:05 Dziwna akcja nagłe zatrzymanie i zabicie 

21:15 Wychylenie przez ścianę na typa z awp 

23:56 Znów namierzanie przez ścianę i szybkie wychylenie.

Próbowałem czasy podawać 2 sek przed akcja żeby było łatwiej mam nadzieje że jest ok 

Co do wyzwisk jest na demku jak do niego mowie że widzimy się na forum odjexxxna mendo i tyle byłem bardzo wkurzony na tego czitera aczkolwiek nie powinienem się dać tak ponieś emocją za co przepraszam ale mam nadzieje że demko zostanie porządnie sprawdzone. 

• Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

04:14 -

04:16 -

04:44 +

07:28 +/-

07:55 -

8:00 +/-

10:10+

11:03 +

11:10 +/-

11:50 +

12:20 +/-

12:48-

14:06-

14:23 -

15:20 +

15:37+

18:49 +

19:05 do 19:11 -

20:37 +/-

20:49 -

21:05+

21:15 -

23:56 +/-

Ban zostaje.

• Haha 3
  • Wow 4
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.