Power of Shadow Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 - Nick, na którym grasz : DoN BaToN- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/DoN BaToN/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) : Obecnie 8-8.5/10- Ile masz lat : W listopadzie skończę 27.- Steam ID : STEAM_0:1:30969999 - Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Obecnie mam całe dnie wolne. Z uwagi, że niebawem rozpocznę kurs prawo jady kat. C + kwalifikacje wstępną to ten czas będzie nienormowany - będę w każdej wolnej chwili.- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak. Nawet nie wiedziałem, że jakiś obcy serwer - gungame przestawił mi parametr "cl_lw". To jedyny raz.- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak akceptuję, każdego 10- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Mam wieloletnie doświadczenie w "administracji" uzupełnione o "pracę" w dziale UBT. Jeśli dostanę odpowiednie "flagi" jestem w stanie walczyć z graczami używającymi "wirtualnych dopalaczy" oraz steamid changera oraz mających zmienne ip. Dodam, iż u mnie nigdy nie było lekko, dlatego też jeśli zostanę adminem, z serwera znikną wszelkie wyzwiska pod adresem innych graczy, przekleństwa będą przeze mnie tolerowane zależnie od częstotliwości i ich "wulgarności". Gracze, którzy będą grać w podejrzany sposób mogą oczekiwać profilaktycznych screenów - co nie jest jednoznaczne z tym, że grają nieczysto. Z kolei podczas mojej kadencji każdy potocznie zwany "odpał" nim na dobre zacznie uprzykrzać grę - przytuli perma. Co więcej... abym w pełni mógł się realizować w tej roli, będę także prosić dział UBT o dość sprawną współpracę - tzn. w miarę możliwości szybkie sprawdzanie screenów osób, które w mojej jak i innych graczy ocenie grali podejrzanie. Jeśli są tu osoby z sieci, na których niegdyś pełniłem wspomniane role to zapewne kojarzą mnie jako FaraD'a oraz --==--. Nick zmieniłem na DoN BaToN, niedługo przed upadkiem innych sieci, gdzie "cziterzy" dobrze znali już moje poprzednie nicki. Poprzednie sieci upadły z winy właścicieli - jeśli ktoś chciałby dopytać. Podanie składam głównie za namową @ BreaK.TM. Z poważaniem DoN BaToN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 No i jesteś. Wiadomo że ja na Tak. +Bardzo pomocny i ceniony gracz, bez konfliktowy. +Steam +wiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Jestem na tak. +wiek +przyjazny, kulturalny gracz +imponujące gt +doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Na TAK: + znakomite GT, + wiek, + znajomość AMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted October 6, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 6, 2019 Jestem na tak, nie ma się do czego przyczepić prócz kary. + wiek + dojrzałość + podanie, wypowiedź + GT, 300min/dobę.. też bym tak chciał xD + AMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twixmax Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 W końcu składasz :D Oczywiście że na Tak +GT +Wiek +Składka +amx 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Jestem na Tak: +wiek +GT +AMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted October 6, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 6, 2019 nie wiem co i jak z Twoim doświadczeniem, ale patrząc na Twój styl gry nie mam o nim dobrego zdania. Druga sprawa to taka, że bardzo często nie wykonujesz celów mapy w sytuacjach 1vs2/1vs3, więc nie wiem czy jako "admin" podczas spinających się graczy o cele mapy terrorystów nie będziesz z nimi ingerować i tworzyć jakichś gównoburz, typu "MAM ADMINA JA MAM RACJE", ale spoko, jeśli nie spiszesz sie wszyscy to zauważą. +gt +wiek +podanie spoko napisane, coś w sobie ma, przekonuje w jakimś stopniu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buzka Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Na Tak +wiek +gt +skladka +podanie + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Jestem na Duże TAK +Wiek +GT +Skladka +Podanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia . Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 o Batonik 🥰 Na Tak: +gt +wiek +chec do pomocy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted October 7, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 7, 2019 Zgłoś się do mnie lub do @ Zawiszak?po flagi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted October 7, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 7, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts