Jump to content
Power of Shadow

Podanko DoN BaToN

Recommended Posts

- Nick, na którym grasz :  DoN BaToN
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/DoN BaToN/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : Obecnie 8-8.5/10
- Ile masz lat :  W listopadzie skończę 27.
- Steam ID : STEAM_0:1:30969999

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Obecnie mam całe dnie wolne. Z uwagi, że niebawem rozpocznę kurs prawo jady kat. C + kwalifikacje wstępną to ten czas będzie nienormowany - będę w każdej wolnej chwili.
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak. Nawet nie wiedziałem, że jakiś obcy serwer - gungame przestawił mi parametr "cl_lw". To jedyny raz.
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak akceptuję, każdego 10
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :

Mam wieloletnie doświadczenie w "administracji" uzupełnione o "pracę" w dziale UBT. Jeśli dostanę odpowiednie "flagi" jestem w stanie walczyć z graczami używającymi "wirtualnych dopalaczy" oraz steamid changera oraz mających zmienne ip. Dodam, iż u mnie nigdy nie było lekko, dlatego też jeśli zostanę adminem, z serwera znikną wszelkie wyzwiska pod adresem innych graczy, przekleństwa będą przeze mnie tolerowane zależnie od częstotliwości i ich "wulgarności". Gracze, którzy będą grać w podejrzany sposób mogą oczekiwać profilaktycznych screenów - co nie jest jednoznaczne z tym, że grają nieczysto. Z kolei podczas mojej kadencji każdy potocznie zwany "odpał" nim na dobre zacznie uprzykrzać grę - przytuli perma.

Co więcej... abym w pełni mógł się realizować w tej roli, będę także prosić dział UBT o dość sprawną współpracę - tzn. w miarę możliwości szybkie sprawdzanie screenów osób, które w mojej jak i innych graczy ocenie grali podejrzanie.

Jeśli są tu osoby z sieci, na których niegdyś pełniłem wspomniane role to zapewne kojarzą mnie jako FaraD'a oraz  --==--. Nick zmieniłem na DoN BaToN, niedługo przed upadkiem innych sieci, gdzie "cziterzy" dobrze znali już moje poprzednie nicki. Poprzednie sieci upadły z winy właścicieli - jeśli ktoś chciałby dopytać.

Podanie składam głównie za namową @ BreaK.TM.

Z poważaniem 
DoN BaToN

• Like 1

nie wiem co i jak z Twoim doświadczeniem, ale patrząc na Twój styl gry nie mam o nim dobrego zdania. Druga sprawa to taka, że bardzo często nie wykonujesz celów mapy w sytuacjach 1vs2/1vs3, więc nie wiem czy jako "admin" podczas spinających się graczy o cele mapy terrorystów nie będziesz z nimi ingerować i tworzyć jakichś gównoburz, typu "MAM ADMINA JA MAM RACJE", ale spoko, jeśli nie spiszesz sie wszyscy to zauważą.

+gt

+wiek

+podanie spoko napisane, coś w sobie ma, przekonuje w jakimś stopniu 

• Wow 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.