Jump to content
Damianciu

Wywiad - Nati

Recommended Posts

• Popular Post

wywiad4.png.936d1292930ced90bf28aec7f7a32bad.png.130b007ff736352f20c451fe84aac2bd.png

Hej, z tej strony Damian z Redakcji, czy zechciałabyś udzielić mi krótkiego wywiadu?

Hejka, no mogę. 

Na początek to przedstaw się. Powiedz jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś.  

Mam na imię Natalia i mam już 21 latek. Pochodzę z Radomia heh. xD

Dzisiejszy wywiad zacznę od pytań odnośnie forum i cs. Jak trafiłaś na naszą sieć Katujemy.eu?

W sumie na forum znalazłam się dzięki mojej ekipie (Erwin, Neq, BinaR) i dzięki mojej dresiarce. (Gosia)

Jesteś Opiekunem 5 Mapsa co sądzisz o tym serwerze?

Jest to bardzo dobry serwer. Ekipa jest zgrana. Panuje tu zawsze przyjazna atmosfera. Same plusy. Bardzo się cieszę, że mogę pełnić na tym serwerze funkcję opiekuna.

Na temat naszej administracji na forum co sądzisz?

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Każdy  bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki i oprócz tego panuje fajna atmosfera.

Uważasz że nasza sieć jest idealna czy trzeba coś w niej zmienić?

Generalnie jestem zdania, że nic nigdy nie jest idealne. Słowo to jest dla mnie trochę abstrakcją. Każdy jest inny i inaczej ocenia, ale wracając oceniam sieć bardzo dobrze. Ciężka praca zawsze robi swoje.

Przejdźmy teraz do pytań o Twoim życiu prywatnym. Z tego co wiem to pracujesz możesz nam opowiedzieć coś o tym?

Jesteś troszku słabo poinformowany, gdyż aktualnie jestem na trzecim roku studiów i aktualnie nie pracuję.

Na jakim kierunku studiujesz?

Studiuję pedagogikę, a dokładniej edukację medialną.

Dlaczego akurat profil edukacji medialnej, a nie inny?

Specjalność ta, gdyż umożliwia mi ona ciekawe praktyki i pozwala poznać media "od kuchni". Uważam, że obecnie odgrywają one w naszym życiu dość istotną rolę.

Czy zrobiłaś coś w życiu szalonego?

Haha, ogólnie zależy co przez to rozumieć, ale jestem dość przypałową osobą, więc szalone pomysły mi się zdarzają.

Powiedz czym się interesujesz? Masz jakieś hobby którymi możesz się nam pochwalić?

Głównie interesuję się muzyką. Mam bardzo zróżnicowany gust muzyczny. Kiedyś w liceum chodziłam na warsztaty wokalne, natomiast wcześniej uczęszczałam do orkiestry dętej, grałam na flecie poprzecznym, choć jeszcze przedtem uczyłam się gry na perkusji. Jednak zdecydowanie wolę  śpiewać niż grać.

Przejdźmy teraz do humorystycznych zagadek które wprowadzam w moje wywiady.
    Co to jest: Chodzi po ścianie i świeci?

No nie mam pojęcia, pewnie jakiś robak xD

Pająk ze złotym zębem. Ale byłaś blisko :)

Oo :D

Czym różni się student od balkonu?

Oświeć mnie! ^^

Balkon utrzyma całą rodzinę.

True xD

Co to jest: wisi u sufitu i grozi?

Nie mam pomysłu..

Żarówka firmy OSRAM :)

O niee.. zło xD

Zbliżamy się do końca wywiadu chciałabyś kogoś pozdrowić?

Pozdrawiam całą moją ekipkę! Nie będę wymieniać, bo wiedzą o kim mowa! ^^

Dziękuje serdecznie za czas który mi poświęciłaś, oraz życzę miłego wieczoru.

Dziękuję, również życzę miłego wieczoru!

• Like 10
  • I love it 2

Nawet fajnie się czyta, ale mogłeś bardziej się wykazać z pytaniami. @ Natiz pewnością (Tak mi się wydaje :D) mogłaby zaskoczyć nas jeszcze w kilku pytaniach, a tu ciach i koniec wywiadu. Liczę na następny bardziej rozbudowanym wywiad! :1x:

@ KubeN brak też czasu trochę miałem ale się postaram ;) 

• Like 1
  • I love it 1

Za szybko porzucasz temat o który pytasz. Mógłbyś bardziej rozwinąć.. A tymczasem każde pytanie jest inną historią. Nawet spoko budujesz składnie zdania, przyjemnie się czyta. 

Następnej osobie zadaj troszkę więcej pytań i pociągnij lekko za język. 

Dobra robota, pracuj dalej a będzie idealnie. :) 

• Like 1

Nati, to taki potencjał do rozmów, że hoho, szkoda, że niektóre pytania tylko zaczęte, a w kolejnych nie było kontynuacji, tylko kolejny temat, kolejny... itd.

Trochę krótko? Z drugiej strony, to Twój pierwszy wywiad, więc można przymknąć oko.

Najlepiej podsumowała to Zdolna, wyżej. :D

Generalnie okej. 

• Like 1

Wywiad nie jest taki zły, ale mógłby być lepszy, działaj dalej!

Troszkę szkoda, że zaczynasz jeden temat i go nie rozwijasz, tylko od razu przechodzisz do następnego pytania, które nie zawsze łączy się z poprzednim.

I popracuj też nad interpunkcją, bo ona również jest ważna.

Ode mnie leci +, walcz dalej!:default_happy:

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.