Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
mayor

[418]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Staram się kierować rozumem. Jest pewne powiedzenie "kieruj się głosem serca", aczkolwiek mam już albo dopiero 20 lat i muszę zacząć myśleć o swojej przyszłości, o założeniu rodziny, o tym by móc zapewnić Im godne życie, a jeśli bym robił to, co podpowiada mi serce, to najprawdopodobniej bym imprezował i bawił się tracąc przy tym wszystkie pieniądze, pewnie przez tą chwilę byłbym najszczęśliwszym człowiekiem, ale co dalej? Pod most, czy na ulicę? No właśnie, niech każdy zada sobie to pytanie, co dalej?

• Dzięki 1
Opublikowano

Zasadami które wyniosłem z domu oraz rozumem, dzięki któremu jestem tu gdzie jestem 👊🏻😁

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Według mnie, osiągnięcia zbieramy ciężką pracą i wysiłkiem. Od nas zależy ile pracy włożymy w daną rzecz, lecz najpierw musimy wiedzieć, co jest priorytetem w naszym życiu.

Opublikowano

Kieruje się rozumem. Również kieruję się wnioskami z błędów które wcześniej zrobiłem.

• Zasłużony
Opublikowano

"Żyj tak, jakby każdy twój dzień miał być tym ostatnim – w końcu okaże się, że miałeś rację".

Nie chcę żałować, że czegoś nie udało mi się zrobić, chcę czerpać z życia tyle ile mogę. Jeśli mam ochotę chcę płakać, tańczyć, śmiać się. Nie można się w życiu ograniczać i skończyć ledwo przy starcie z brakiem wspomnień i nowych doświadczeń. :/

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.