Nuway Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Imię: Wiktor Wiek: 17 Nick z ts3: nuway Czas jaki możesz poświęcić dla naszego serwera: W weekendy cały dzień ( no chyba, że jakiś nagły wyjazd ) a w tygodniu od 14-17 spokojnie do 22-23. Chciałbym mieć więcej obowiązków, bo trochę się nudzę, a na tsie siedzę już naprawdę długo. Doświadczenie: Nie miałem przyjemności mieć admina na tsie. Składka [tak/nie]: tak Oczekuję jedynie waszych opinii nt. mojego podania, a nie ataku na mnie. Otwarta rekrutacja to dlaczego by nie spróbować (: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted October 3, 2019 Friend Share Posted October 3, 2019 Na tak - Wie co robi - Duża aktywność na ts'ie - Zaufana osoba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted October 3, 2019 Donor Share Posted October 3, 2019 Obecnie jest ok. 7 adminow Ts3 + wyzsza adminiatracja. Co za tym idzie liczba ta nie pozwala o dłuższą nieobecność kompetentnych osob do pomocy użytkownikom. Spróbuj za jakiś czas. Jeśli admini potrzebują kogoś do pomocy wystarczy pw do @ Weak'uś.Lub @ Dudnes. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted October 3, 2019 Donor Share Posted October 3, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts