Erwin Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Witajcie w moich skromnych progach. Bez zbędnego pierdzielenia... 1. VIP Zapowiadaliśmy renowację VIP'a, tak też się stało: - Dwa nowe skiny, wyłącznie dla VIP'a: Spoiler - Bonusowe MONETY (od teraz VIP będzie zarabiał 8 monet za aktywność, natomiast 4 za zabójstwo) 2. Skiny na serwerze! Wiem, że skiny, które były na serwerze po prostu były nudne, brzydkie. Doszliśmy do wniosku, aby zrobić research wśród nich. Prócz skinów wyżej wymienionych dla VIP'a, zobaczymy: Spoiler 3. JACKPOT Od teraz jackpot na serwerze będzie sprawiedliwy, działał tak jak należy, nie będzie z nim problemu. Co za tym również idzie- wreszcie będziecie mieli fair play! :) 4. KLANY! No i stało się, od teraz na naszym serwerze zobaczycie całkiem zmodernizowaną wersję klanu. W klanie będziecie mogli zobaczyć: - Historię wpłat - Bank - Ulepszenia - Listę klanowiczów - Rozbudowania takie jak: * OBRAŻENIA * * ŻYCIE * * SZYBKOŚĆ * * GRAWITACJA * * WIELKOŚĆ KLANU (Ilość miejsc, początkowo 5) * - Wojny klanów, każdy klan będzie realizował, ze sobą w TOPCE! Dla zwycięzców- zacne nagrody! - Koszt założenia klanu - 10000 monet - Początkowe ceny ulepszeń - 10000 monet - Suma, która będzie zwiększać się z ulepszeniami - 3000 monet - Komendy: !klan, !klany, !war, !wojna 5. Nowa mapa Do naszej puli map dochodzi mapa: - Surf_Essa 6. Poprawienie rang. Wgranie poprawki RANG, od dziś nie będzie problemu ze znikaniem rang u graczy. 7. RESET RPG, MONET, RANG: Reset poszczególnych rzeczy, takich jak: - RPG - MONETY - RANGI Nagrody za poprzednią edycję: Tak więc: - Pej tu łin ! VIP na 30 dni, 750 kredytów, 20 000 monet - pomidoruwa VIP na 20 dni, 500 kredytów, 10 000 monet - Nilor VIP na 10 dni, 250 kredytów, 5 000 monet oraz za rangi: - Sebusix VIP na 14 dni, 10 000 monet Po odbiór proszę zgłosić się do mnie na PW/STEAM! Bądź kierujcie się do -> @ salvatore oraz@ BinaR! Niedaleka przyszłość... - Misje- będą na dniach, nastąpił nagły BUG w fazie testów i czekamy na osobę odpowiedzialną za to. - EVENT HALLOWEEN OD 14.10: Pozdrawiamy administracja SURF + RPG oraz @ NeQ.! 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 Dnia 30.09.2019 o 21:50, Erwin napisał: - Misje- będą na dniach, nastąpił nagły BUG w fazie testów i czekamy na osobę odpowiedzialną za to. Problem naprawiony, cieszcie się misjami. Dnia 30.09.2019 o 21:50, Erwin napisał: 3. JACKPOT Od teraz jackpot na serwerze będzie sprawiedliwy, działał tak jak należy, nie będzie z nim problemu. Co za tym również idzie- wreszcie będziecie mieli fair play! :) Wiem, że wczoraj występował problem z uruchomieniem, naprawione. Dnia 30.09.2019 o 21:50, Erwin napisał: Wczoraj otrzymałem kilka pytań: "Erwin, czemu z dyni pisze, że dostajesz RPG, a nie lecą"- rpg ma to w sobie, że jeśli nie ma enemy w zespole, bądź jest afk nie dodaje nam. (oczywiście to da radę wyłączyć). Objaśnię bo miałem również pytania, na czym polegać będzie event? Za zabójstwo z graczy mamy szansę na polecenie dyni, dynie natomiast otwieramy za pomocą !dynia -> Otwórz dynię (opcja 2). Z dyń będzie lecieć: - Monety do !store - - VIP na różne okresy czasu (na filmie jest błąd z VIP'em na 0 dni- zostało to poprawione) - - PUNKTY RPG - - PUNKTY EXPA - - PUSTY DROP - W czasie trwania eventu również otrzymacie fajną niespodziankę. Chodzi tutaj o darmowego skina, ale to zobaczycie za jakiś czas.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts