TaiTo Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nick:TaiToImię:KarolWiek:15 ( Posiadam Mutacje)Staż na serwerze: Kilka dni , ale gram bardzo dużo :) , można spytać play lub różyka że siedzę na nim długoDoświadczenie: Gram w cs 5 lat , starego steam sprzedalem :) ,wiec mam nowegoZnajomość AMX [0/8]: 6,5/8Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na kilku serverach CodMod Oraz JailBreakDlaczego Ty?: Poprosiłem admina Różyk aby przeprowadził głosowanie czy mam napisać podanie na admina , z głosowania wynikło że ponad 80% ludzi chce abym go dostał , Mam dobre kontakty z innymi adminami , gracze raczej mnie lubią , ogarniam ct , mam mutacje :) , ludzie piszą na czacie TaiTo na admina i tym podobne Posiadasz mikrofon?: TakKontakt: Skype, Steam, GG , w nagłych przypadkach może być fb :)STEAM: nic0nexAkceptujesz regulamin admina?: JES OF KORSAkceptujesz regulamin serwera?: JES OF KORS Jest to moje 2 podejście o admina , napisałem tematy aby poznać się z innymi graczmi :) , wiem że większość z was trenuje piłke nożną , raz siatkówkę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoMore Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na tak: -Steam -mutacja -mikrofon -widzę go często na serwie -dobry kontakt z adminami ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na wielkie NIE !!!- Rejestracja: 23 sty 2015- 2 podejście ?- brak spełnionych wymagań-spamujesz nie powiem jak kto bo bym przeklną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ja jestem na TAK. Mimo, że nie jest na forum długo dał bym mu szanse. Nadrobi to. +Steam +Mutacja +Ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ja jestem na TAK. Mimo, że nie jest na forum długo dał bym mu szanse. Nadrobi to. +Steam +Mutacja +Ogarnięty Na tak :) Tylko bez szleństw tak jak to robi czasami Rozyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na tak, masz steam, jesteś ogarnięty i spełniasz wymagania... Tyle że jedynym minusem jest to że składasz podanie dzień po dniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ja jestem na tak. Co prawda gram na serwerze może dopiero z 4h lecz przez ten czas on był prawie ciagle aktywny ;> Super z niego gość, można z nim pogadać, pożartować itd., jest ogarnięty - a to ważne. Po prostu idealny kandydat na admina ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabloDJ Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 @up TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na tak. Masz steam'a, masz doświadczenie, jesteś miłym i kulturalnym chłopakiem, a przecież życie admina to nie 90% forum. Liczy się gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Up^ Dzięki , też tak uważam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 TaiTo, nie wypowiadaj się we własnym podaniu ... Jestem zmuszony ci dać Netural. Robiłeś pare razy FK, co jest twoim wielkim minusem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Jestem na TAK. Często grasz na jailu, ogarniasz, masz steam. Estetycznie napisane podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 + Jesteś aktywny + Steam + Ogarniasz Masz moje TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 26, 2015 Owner Share Posted January 26, 2015 Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 26, 2015 Owner Share Posted January 26, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts