Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
TaiTo

Podanie v2 TaiTo

Recommended Posts

Nick:TaiTo
Imię:Karol
Staż na serwerze: Kilka dni , ale gram bardzo dużo :) , można spytać play lub różyka że siedzę na nim długo
Doświadczenie: Gram w cs 5 lat , starego steam sprzedalem  :) ,wiec mam nowego
Znajomość AMX [0/8]:   6,5/8
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na kilku serverach CodMod Oraz JailBreak
Dlaczego Ty?:   Poprosiłem admina Różyk aby przeprowadził głosowanie czy mam napisać podanie na admina , z głosowania wynikło że ponad 80% ludzi chce abym go dostał , Mam dobre kontakty z innymi adminami , gracze raczej mnie lubią , ogarniam ct , mam mutacje :) , ludzie piszą na czacie TaiTo na admina i tym podobne 
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Skype, Steam, GG , w nagłych przypadkach może być fb :)
STEAM: nic0nex
Akceptujesz regulamin admina?: JES OF KORS
Akceptujesz regulamin serwera?: JES OF KORS

Jest to moje 2 podejście o admina , napisałem tematy aby poznać się z innymi graczmi :) , wiem że większość z was trenuje piłke nożną , raz siatkówkę :) 

Ja jestem na tak.

Co prawda gram na serwerze może dopiero z 4h lecz przez ten czas on był prawie ciagle aktywny ;>

Super z niego gość, można z nim pogadać, pożartować itd., jest ogarnięty - a to ważne. Po prostu idealny kandydat na admina ^^

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.