Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Kirysek
Imię: Tymoteusz
Staż na serwerze: Tydzień
Doświadczenie: 5 lat
Znajomość AMX [0/8]: 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, był to server FFA.
Dlaczego Ty?: Myślę że dodatkowa osoba do pilnowania porządku zawsze się przyda a na serverze dość często panuje chaos. Najczęściej dzieci które nie spełniają wymagań lub osoby bez mikrofon pchają się do CT lub ktoś kogoś po prostu obraża. Bardzo fajnie mi się tutaj gra więc utrzymywanie porządku będzie przyjemnością.
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt:Steam,gg,skype
STEAM: http://steamcommunity.com/id/Kirysek
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Spróbuje się wypowiedzieć obiektywnie wypowiedzieć, mimo że Kirysek to mój najlepszy znajomy z JailBreaka. Moim zdaniem nadaje się na admina. Przedstawie plusy i minusy mojej oceny.

+ Ogarnięty

+ Spełnia warunki

+ Da się z nim pogadać na wszystkie tematy

+ Przestrzega zasad

- Czasem daje ponieść się emocjom, co wpływa na jego komunikacje z najmłodszymi graczami

Jak na moje , można mu dać szanse. Masz moje TAK.

Opublikowano

Oczywiście, że jestem na tak.

• doświadczenie

I przyznam się, po głosie myślałam, że masz ok. 17/19 lat a tu takie zaskoczenie :D.

Opublikowano

Kurde, jesteś spoko ale nie zawsze przestrzegasz regulaminu, z tego co zauwazylem czasem 'tracisz nerwy' więc na razie neuttal.

Opublikowano

Ja także neutral.

Nie grasz w ct, bynajmniej jak ja gram na jailu to ciebie nie ma w ct nigdy.

Dlaczego Ty?: Myślę że dodatkowa osoba do pilnowania porządku zawsze się przyda a na serverze dość często panuje chaos. Najczęściej dzieci które nie spełniają wymagań lub osoby bez mikrofon pchają się do CT lub ktoś kogoś po prostu obraża. Bardzo fajnie mi się tutaj gra więc utrzymywanie porządku będzie przyjemnością.

Dzieci ? Ty też przecież jesteś dziecko.

Co do utrzymywania porządku to ja chętnie będę miał cię na oku gdy już dostaniesz tego admina.

• Właściciel
Opublikowano

Myślę, że się nadasz, poczekam jeszcze na kilka głosów. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie Przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.