ROBSON Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Witam! Chciałbym aby zablokować bronie typu p90, negev, scar, m249 te jedyni przychodzą mi na myśl. DM to nie jest miejsce do biegania z p90 czy scarem i walenia gdzie tylko się da. Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to śmiało piszcie.@ DamianciuNo i już kolejny pomysł, bardzo przydatny ale często się gra DM z muzyką ;p@ KarcokNie zgodzę się tutaj z Tobą. Dużo osób wbija na DM, żeby trenować bądź się rozgrzewać, a nie za przeproszeniem wk***iać się na gościa z F2P co lata z p90 czy innym dziadostwem i wali na oślep. Grałem na wielu DM i te bronie były blokowane. Może dlatego, że grałem na top serwerach PL gdzie wbijali Taz,neo czy pasha oraz całe tier 10/20/30 PL ale ten system pozwalał trzymać poziom na serwerze. Najczęstsze bronie na DM to dgl, awp, ak-47, m4a4, m4a1-s, usp, scout itp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 +1 @ Damianciu to troche ussles, bez tego będzie większy spokój na serwerze i mniej roboty dla admina, a to i tak rozgrzewka więc każdy by chciał się skupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted September 27, 2019 Friend Share Posted September 27, 2019 Już sam chciałem ten temat pisać :P I dodać aby TT słyszało CT i vice versa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-W-P- Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 To ja dodam od siebie listę broni które powinny moim zdaniem zostać usunięte jeśli mogę. P90 MP9 MP5-SD MP7 UMP-45 PP-Bizon SCAR-20 G3SG1 Nova XM1014 Sawed-Off MAG-7 M249 Negev Dual-Berettas #Edit (dodałem UMP-45, MP7) @ KubeN Ja napisałem jakie bronie moim zdaniem są zbędne na DM, myślałem że mam prawo do swojego zdania. Rozumiem że Administracja nie weźmie wszystkiego pod uwagę lecz podałem tylko listę broni które uwaga MOIM zdaniem są zbędne. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted September 27, 2019 V.I.P Share Posted September 27, 2019 Nie no poważnie? :D M249, Negev oraz scar i g3sg1 rozumiem, ale to co jest tam nade mną to chyba żart XDD Najlepiej ograniczyć się do 5 broni ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 27, 2019 V.I.P Share Posted September 27, 2019 To co napisał @ ROBSON +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 27, 2019 Sponsor Share Posted September 27, 2019 Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE! DM to nie jest Only Mirage, aby blokować jakieś bronie. DM to jest ogólno dostępny serwer w którym każdy może zagrać każdą bronią. Nie ma sensu utrudniać tego jakimkolwiek graczom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 27, 2019 Owner Share Posted September 27, 2019 Żartujecie prawda? blokować bronie na DM Karcok wyżej wyjaśnił więc nie będę się dalej na ten temat rozpisywał. 39 minut temu, Damianciu napisał: Już sam chciałem ten temat pisać :P I dodać aby TT słyszało CT i vice versa. Dodane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 27, 2019 Owner Share Posted September 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 18, 2019 Sponsor Share Posted October 18, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts