UnluckyRobber Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Witam. Ostatnio spędzam dużo czasu na serwerze i rozmawiając z ludźmi chciałbym zaproponować wprowadzenie pojedynku gdy zostajemy 1v1 na no scope. Chodzi mi o to że, gdy zostajemy 1v1 to pokazuje sie okienko z wyborem 1 lub 2 (1 - No Scope, 2 - Scope) wtedy gracze wybierają i blokuje się opcja Scope. Dzięki temu było by mniej niedomówień podczas ostatecznej potyczki. Co Wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 26, 2019 Sponsor Share Posted September 26, 2019 Kompletnie bez sensu.... Dodatkowa opcja, która tylko będzie dodatkowo ludzi drażnić. Jestem oczywiście na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 ja jestem na tak widziałem to na innych serwerach i wiem, że gra się z tym fajniej. ja sam często lubię zagrać noscope i ta opcja by to ułatwiła Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 27, 2019 V.I.P Share Posted September 27, 2019 Jestem na tak, zawsze to jakaś opcja urozmaicenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 27, 2019 Owner Share Posted September 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts