Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Play

Co zmieniamy, zostawiamy Pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabawy:

• FreeDay
  • KillDay
  • Ganiany
  • Polowanie
  • Berek
  • Dzieci Wojny
  • Wojna Gangow
  • Chowany
  • PaintBall
  • Kaczki
  • Szybki jak blyskawica

Skasowałbym:

• Berka
  • Szybki jak blyskawica
  • Polowanie
  • Ganiany

Narazie nie wiem jeszcze jakie dodam wy może dodalibyście coś od siebie dot. zabaw.

Opublikowano

Czyli mamy

Zabawy:

• FreeDay
  • KillDay
  • Ganiany
  • Dzieci Wojny
  • Wojna Gangow
  • Chowany
  • PaintBall
  • Kaczki

Jakieś od siebie zabawy chcecie dodać abym napisał ?

Opublikowano

Nie no , chyba dobrze już all jest. Świetnie myślisz. Dobry mózg masz do tego ;D

Dzięki, ale i tak muszę wam jakieś konkretne zabawy zrobić bo to nie jest jak wszystkie inne serwery ^^

My się mamy wyróżniać ;D

@Edit

Proponuje zabawy

• M4A1 HeadShot Day - wojna między więźniami na m4a1, liczy sie tylko Głowa.
  • Chowanie Butelki   - CT chowają butelkę. Po jej ukryciu mają 20 sec na schowanie się i następuję szukanie butelki przez TT. Jeżeli któryś z TT ją znajdzie wszyscy inni więźniowie zostają zabici a zwycięzca dostaje życzenie, kto znajdzie butelke trzeba kliknac e na nia.

Narazie takie dwie zabawy.

Opublikowano

Mam jeszcze parę zabaw.

[Jutro] bawimy się w kuleczki.

jak bawić się w kuleczki ? - Zabawa polegająca na tym, że prowadzący wybiera sobie jakąś broń i wystrzeliwuje z niej naboje. Zadaniem więźniów jest zgadnięcie ile naboi zostało klawiszowi, osoba która będzie najbliżej jako pierwsza, lub zgadnie - wygrywa.

[Jutro] bawimy się w translator.

jak bawić się w translator? - Prowadzący podaje jakieś słowo w języku angielskim, a zadaniem więźniów jest przetłumaczenie go na język polski, lub odwrotnie w zależności od prowadzącego.

[Jutro] bawimy się w nurka.

jak bawić się w nurka? - Strażnicy chowają pustą broń na danym terenie, np. w basenie. Osoba która pierwsza ją znajdzie - wygrywa.

[Jutro] bawimy się w przesłuchanie.

jak bawić się w przesłuchanie? - Klawisz wybiera więźnia i zadaje mu pytanie, dlaczego popełnił przestępstwo. Więzień musi się z tego wytłumaczyć. Zależy od preferencji strażnika, mogą to być śmieszne wytłumaczenia, a także poważne, ale zazwyczaj śmieszne.

[Jutro] bawimy się w wyższy spray.

Jak bawić się w wyższy spray? - Zabawa znana i lubiana z CS 1.6. Polega na tym, że gracze bindują sobie klawisz (bind "t" "say !spray"), i osoba która zrobi spray wyżej - wygrywa.

[Jutro] bawimy się w wyliczankę.

jak bawić się w wyliczankę? - Wygrana osoba wybiera liczbę od 1 do X*. Terroryści muszą być ustawieni w równym szeregu, wtedy klawisz odlicza od prawej lub lewej strony tą liczbę i ginie osoba, na którą wypadnie. *X - Liczba pozostałych przy życiu terrorystów.

[Jutro] bawimy się w wierszyk.

Jak bawić się w wierszyk? - Klawisz daje kilkadziesiąt sekund na ułożenie wierszyka z rymami - kto nie ułoży - ginie.

+ jestem za dodaniem chowanie butelki, i co do tych zabaw podanych "[Jutro]" mógłbyś zrobić takie coś, że jak któryś z więźniów wybierze daną zabawę na jutrzejszy dzień, to na ekranie wyświetli się opis zabawy, żeby każdy mniej więcej rozumiał o co chodzi.

Opublikowano

Play zobacz tylko te, które Ci się spodobają. Na moje to na 100% dodaj "przesłuchanie" będzie wesoło na serwerze :D

Opublikowano

Jestem za dodaniem tych zabaw co podał Play, nie usuwaj ganianego bo jest fajny :)

Ganiany jest fajny? Chyba gdy nie ma vipów na serwerze ;> Ktoś sobie wskoczy na jakiś dach gdzie się wejść nie da i tyle z ganianego, a na serwerze jest czasem nawet po ponad 5 vipów.,.

+ używamy opcji edytuj ;)

Opublikowano

Quzevsky wiem :).

A co do vipów wystarczy że w CT bedzie vip i po problemie :). Chba po to jest vip żeby miał ,,łatwiejszą,, gry czysz nie prawda ?? :D

Opublikowano

Widzę że nie macie propzoycji co do nowych zabaw, dlatego sam wam napiszę jakieś najwyżej się skasuje jak nie będą sie podobały.

Obecnie poprawiam Jaila więc trochę musicie poczekać na nowości.

~ Zamykam

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.