Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam, chciałbym z wami się naradzić i wprowadzić kilka zmian na sewer. Dokładniej chodzi mi o zabawy, życzenia, będziemy kasowali zbędne rzeczy i dodawali coś nowego. Na początek zaczniemy od życzeń. Życzenia: Bezruch Freeday Duszek Rambomod scouty deagle awp m3 kosy ak47 Proponuję skasować - Scouty - m3 - ak47 zostawić lub zmienić na m4a1 - rambomod Piszcze swoje uwagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 ja bym skasował m3 , ludzie nie wybierają tego za często. @edit nie wiem czy wgl wybierają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 skasuj m3, zamień ak z m4, co do rambomoda i scouta to jestem za skasowaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Drogi Play'u usuń M3. Scouty zostaw bo sa bardzo fajne :). Oraz prosił bym cię o dodanie takiego menu wyboru w życzeniach ,,Strzał za Strzał,, Np. Pierwszy strzela CT i potem TT itd na przemian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prom!se Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Usuń M3 i RamboMod a AK zostaw :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Zacząłem pisać i takie coś zrobiłem do tej pory Bezruch FreeDay Duszek Pojedynek na Deagle Pojedynek na AWP Pojedynek na M4A1 Pojedynek na RPG Pojedynek na NOZE Pojedynek na HE RPG - cos takiego jak bazoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ak zamien M4 usun M3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 IMO usunąć scouty i m3, byłoby fajnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Co myślicie aby dodać coś takiego jak : [Jutro] Bawimy się w Saimon mówi.... [Jutro] Gramy w pilke Tego typu życzenia może ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Sajmon można dodać ! bo wtedy ludzie się nabieraja i np sajmon mówi bezruch a ci co ida to do odstrzału ;) jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 Play, naprawde jesteś rewelacyjny, ja się dziwie jaką ty masz głowe do takich pomysłów. Naprawde, respect ! :D Co myślicie aby dodać coś takiego jak : [Jutro] Bawimy się w Saimon mówi.... [Jutro] Gramy w pilke Tego typu życzenia może ? TAK. Bazooke można dodać, na wielu sieciach jest i sie sprawuje xdd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Co myślicie aby dodać coś takiego jak : [Jutro] Bawimy się w Saimon mówi.... [Jutro] Gramy w pilke Tego typu życzenia może ? Oczywiście, że za.Tego typu dodatki na serwerach JB urozmaicają grę. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Co myślicie aby dodać coś takiego jak : [Jutro] Bawimy się w Saimon mówi.... [Jutro] Gramy w pilke Tego typu życzenia może ? Jak najbardziej jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Dobra dobra, jak jesteście na tak to piszcze co byście tam chcieli typu [Jutro] Gramy w piłkę itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Play, dnia 25 Sty 2015 - 17:32, napisał: Co myślicie aby dodać coś takiego jak : [Jutro] Bawimy się w Saimon mówi.... [Jutro] Gramy w pilke Tego typu życzenia może ? Jestem ZA :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 Jutro Bawimy Sie w Wojsko Jutro Bawimy sie w Pilke Jutro bawimy sie w Sajmon Mowi :D EDIT ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 [Jutro] idziemy grać w Piłkę [Jutro] bawimy się w quizy [Jutro] bawimy się w Sajmon mówi [Jutro] bawimy się w "czapeczki" [Jutro] bawimy się w pokemony [Jutro] idziemy na mapę [Jutro] bawimy się w mam talent Oczywiście byłby zakaz brania tego życzenia w czwartek i sobotę, gdyż po czwartku jest piątkowy KillDay, a po sobocie jest Niedzielowy FreeDay :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ach niestety napisałem za późno :/. Jak dla mnie jestem na NIE. Wyobraźmy sobie 18 TT, i mamy bawic sie caly czas w sajmon mowi ??. A jezeli kazdy podlapie zabawe i nikt nie bedzie dedal to co w tedy ??. Zamiast tego proponowal bym : Jutro zabawa KillDay. itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Ach niestety napisałem za późno :/. Jak dla mnie jestem na NIE. Wyobraźmy sobie 18 TT, i mamy bawic sie caly czas w sajmon mowi ??. A jezeli kazdy podlapie zabawe i nikt nie bedzie dedal to co w tedy ?? No to CT ma problem, dlatego można mylić graczy :) W sajmona mało kto się bawi na serwerze z tego co zauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ach niestety napisałem za późno :/. Jak dla mnie jestem na NIE. Wyobraźmy sobie 18 TT, i mamy bawic sie caly czas w sajmon mowi ??. A jezeli kazdy podlapie zabawe i nikt nie bedzie dedal to co w tedy ?? Po 1. Jak może nikt nie dedać ? :huh: :huh: , a po 2. Chyba nie pomyślałeś sobie, że dajmy na to 18 graczy będzie ciągle brało to samo, bo przecież duszki etc zostają, a z tego co widziałam na serwerze, to większość się kusi na duszki bądź FreeDay'e. + mały @edit do Play'a - Na serwerze jest WG - wojna gangów? bo nie widziałam ostatnio, a jakby nie było to mógłbyś dodać. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Mozna dodac i zobaczyc co z tego wyjdzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 wywal M3 i scauty nikt tego nie używa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 // Inne [Teraz] Straznicy maja Bezruch[Jutro] FreeDay dla mnie[Jutro] Duszek dla mnie // Pojedynki[Teraz] Pojedynek ze Straznikami na Deagle[Teraz] Pojedynek ze Straznikami na AWP[Teraz] Pojedynek ze Straznikami na M4A1[Teraz] Pojedynek ze Straznikami na RPG[Teraz] Pojedynek ze Straznikami na NOZE[Teraz] Pojedynek ze Straznikami na HE // Zabawy[Jutro] Bawimy sie w Sajmona[Jutro] Gramy w Pilke[Jutro] Bawimy sie w Quiz[Jutro] Bawimy sie w Mam Talent oczywiście dodałem takie dodatkowe info do tego które lepiej wygląda niż wcześniejsze Przykład: ColorChat(0, NORMAL, "[%s]^x03 Jutro Bawimy sie w Mam Talent Zyczenie: Play", prefix, nick) and ColorChat(0, NORMAL, "[%s] Gracz Play wybral: Pojedynek na HE", prefix, nick); Dodajemy coś jeszcze ?:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Swietnie Play ! :D To mi się podoba ! Dla mnie wszystko dodane ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Play chyba juz nic. :-). Teraz pracuj nad gangami :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts