Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Chciałbym uprzejmie poinformować osoby obserwujące ten temat, że drużyna karcoka składała się z 4x globali :default_happy: .. aa tak ogólnie to meczyk spoko :gg:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
3 minuty temu, Dudnes napisał:

Chciałbym uprzejmie poinformować osoby obserwujące ten temat, że drużyna karcoka składała się z 4x globali :default_happy: .. aa tak ogólnie to meczyk spoko :gg:

Mam unrankeda więc fajne 4x global 

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ zipppuśAtomówka nie musisz ze mną grac ale mecz przyjaźni to nie mecz o życie 😁👊🏻 Ogólnie fajnie się grało gdyby nie chcieli mnie wyrzucić z teamu a finalnie byłem nad.... a sami zobaczcie😱😱 @ Mocarny Ptysiek.był taki mocarny jak jego dostawca internetu 😁🤣🤣

• Haha 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Prawda jest taka że zawsze karcok wybiera drużyny, my zawsze się zgadzamy, dostajemy po tyłku, karcok wstawia screena, potem okazuje się  że karcok mówiąc "będą równe teamy" w jednym teamie są 4 globalne a w drugim jakieś orełki 😂

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

@ Mocarny Ptysiek.globala to ja miałem kiedy mi się chciało grać w tą grę, czyli rok temu. Poza tym teraz global nie ma znaczenia i nie wiem czemu dalej ludzie się podniecają, że ktoś ma globala... Prawdziwe globale z krwi i kości odeszły z tej gry już dawno dawno temu i poszły na faceita. Teraz 10 lvl faceit ma jakieś znaczenie. 

@ EcCono fakt to nie mecz o życie ale może trzeba dawać jakieś info czy coś, że już wbili a nie ja wybiegam z nożem a tam czterech widzę i nie wiadomo w którego strzelać.. I jarasz się tym nie wiadomo jak, a powiedz mi kto Ci MGE wbił? Na pewno nie ty a tym bardziej nie Twój admin, którego tak zachwalasz i mowa tu o @ Reiizzer. Wiesz jakie tak naprawdę my mieliśmy między sobą zgranie? Zerowe... Okrągłe zero... Nawet w meczu przyjaźni gdzie grają random osoby z którymi się na co dzień nie gra powinno być to minimalne zgranie..

I żałuje jednego, że nie poszedłem do @ Mocarny Ptysiek. @ Dudnes @ haikoo @ xXLoLXx

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ zipppuśAtomówkaale ja nie wiem czy  Ty masz jakiś problem do mnie czy co?? Bo najeżdżasz na mnie jakbym coś Tobie zrobił?? Chciałbym Tobie zaznaczyć ze mam za ściana dziecko i poszedłem zobaczyć co z nim ale Ty tego poprostu nie rozumiesz... a i chciałbym zaznaczyć ze tak jestem boostowany chu... goldem ale jakbym nie umiał grac to bym tego nie utrzymał... dziękuje każdemu z teamu za fajna gierke i gratuluje przeciwnikom wytrwałości. Tyle ode mnie miłego wieczoru/ nocy.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.