Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Efiks haha idź szukaj nowej sieci i składaj podania, a nie tu mi spamisz hahah, zamykać to tylko ty możesz bocie :p 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, zipppuśAtomówka napisał:

@ EcCono fakt to nie mecz o życie ale może trzeba dawać jakieś info czy coś, że już wbili a nie ja wybiegam z nożem a tam czterech widzę i nie wiadomo w którego strzelać.. I jarasz się tym nie wiadomo jak, a powiedz mi kto Ci MGE wbił? Na pewno nie ty a tym bardziej nie Twój admin, którego tak zachwalasz i mowa tu o@ Reiizzer. Wiesz jakie tak naprawdę my mieliśmy między sobą zgranie? Zerowe... Okrągłe zero... Nawet w meczu przyjaźni gdzie grają random osoby z którymi się na co dzień nie gra powinno być to minimalne zgranie..

@ zipppuśAtomówka dobra jedymy z dramą chłopie o jakim zgraniu ty mówisz ? ja z tymi ludźmi gram dla fanu na serwie społeczności z tobą ledwo co 2 mecze zagrałem i wiem że jesteś 1 wielkim spinaczem dupy za przeproszeniem // btw wtedy tamten mecz co graliśmy 3 x próbowałem coś podrzucić by zrobić razem nikt sie nie słuchał nawet taki pros jak ty, więc HALO POLICJA coś mi nie gra w twoim komentarzu ? a ci powiem tak ja dla @ EcCo rangi nie wbiłem bo znam go mało czasu i nie sądzę że dałby mi swoje konto. Więc jeśli mogę proszę nie wal mi tu  jakiś farmazonów i nie bierz mnie pod ostrzał w jakiś zbędnych komentarzach. (a zapomniałem kiedy mnie ecco zachwalał wtf ??? i btw po 2 meczach ziom ty sądzisz że ja na solo mm nie wbiłbym rangi mge czy wyższej ??? aż mi skoda słów na cb ...)

Edytowane przez Reiizzer
aktualizacja
  • Legenda
Opublikowano

@ zipppuśAtomówka @ EcCo @ Reiizzer - Ogarnijcie się. Gramy dla kompletnej zabawy, nie dla jakiejś spiny. Nie wiedziałem, że udostępnienie tego ss, będzie równać się z taką aferą...

Gdybym wiedział, to bym nigdy więcej 4fun nie grał. Bo przecież takie mecze zlepione z 10 znajomych są ważniejsze, niż mecze wyższej ligi. W końcu trzeba pokazać pazura i konkurować ze sobą nawzajem.... Po prostu śmiech na sali i płakać mi się chce....

Zamykam ten temat, bo nie mam ochoty na większy spam, a co dopiero jakąś spinę.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.