Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
nk.

Sebu admin obraza innych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam że się wypowiem,ale z tego co wiem to admina obowiązek dawać przykład,a z tego co widzę ty go nie dajesz. Dnia wczorajszego zostałeś przyjęty na stanowisko UBTeam,jest to stanowisko dla ludzi odpowiedzialnych,oraz osób posiadających kulturę,której ty nie posiadasz.Jeżeli widzisz że ktoś pisze "jesteś szmatą" to nie odpisujesz mu "ty też" tylko banujesz,albo dajesz ostrzeżenie.Po twoim ostatnim zachowaniu zaczynam wątpić w twój wiek,oraz w to że zasługujesz na rangę Admin oraz UBT.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przepraszam że się wypowiem,ale z tego co wiem to admina obowiązek dawać przykład,a z tego co widzę ty go nie dajesz. Dnia wczorajszego zostałeś przyjęty na stanowisko UBTeam,jest to stanowisko dla ludzi odpowiedzialnych,oraz osób posiadających kulturę,której ty nie posiadasz.Jeżeli widzisz że ktoś pisze "jesteś szmatą" to nie odpisujesz mu "ty też" tylko banujesz,albo dajesz ostrzeżenie.Po twoim ostatnim zachowaniu zaczynam wątpić w twój wiek,oraz w to że zasługujesz na rangę Admin oraz UBT.

Jestem tej samej decyzji co RecCak.

Opublikowano

Ja także zgodzę się z RecCak, albo nawet w powodzie możesz się wyżyć tak jak ja to czasami robie ^^

Nie wiem, niech się Astral lub Dudnes wypowie  co robimy z nim bo ja nie wiem ^^

Z tego co wiem to Ojciec Rydzyk, pisze raport i tam będzie także to co się tu wydarzyło.

Opublikowano

Na steam, screeny robisz f12, na nonsteam chyba f5 się robiło jak dobrze pamiętam.  Moim zdaniem skarga słuszna.

Zrobiłem wpisałem w konsoli snapshot enter i już były na dysku jeśli będą potzrebne napiszcie to wrzuce

Opublikowano

Powiem krótko.

Zrobiłem źle nazywając go ,,gównem" - na pewno już tak nie zrobię, ale co się liczą słowa? Nic, czyny. :)

Za co dostał bana rEmi12? Nie za obrazę mnie, bo go lubię i mnie może powyzywać dla jaj, dostał za obrazę innego gracza :).

Jeżeli jest to sprawiedliwość to nie tylko ja powinienem zostać ukarany, ale mniejsza o to.

Zrobiłem źle, rozumiem to, złamałem regulamin, chcę być adminem, ale regulamin to regulamin.

Administracjo zróbcie co chcecie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

O kurde ale dowalil hehe polecial po bandzie wypowiedz na poziomie gratulacje.

Opublikowano

Tak to było tydzień temu, i na pochylni :)

Nie ważne kiedy i gdzie, twoje zachowanie jak na takie odpowiedzialne rangi na forum, jak i na serwerze jest nie kompetentne i tyle.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie wiesz co się działo wtedy. :)

Ani o co chodzi :)

Ok, czyli nie było mnie przy sytuacji, w której obrażałeś innych graczy, czyli skargi nie uznajemy bo czerwonych też tam nie było. GZ.

Opublikowano

Nie gram na DD2, ależ wypowiem się co do sprawy Sebu3.

Moim zdaniem powinneneś stracić tą posade, ponieważ myśle że nie dorosłeś na takie wysokie stanowisko. Moim zdaniem zachowujesz się jak totalny 10 latek. Ponieważ jako Admin masz dawać przykład innym Graczom Serwera, ależ widze że ty robisz na odwrót. Myśle, że te twoje zachowanie można ocenić na 10latka(Albo niżej). Wnioskuje to z twojego Zachowania na Serwerze i twoich beznadziejnych Tematów. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie gram na DD2, ależ wypowiem się co do sprawy Sebu3.

Moim zdaniem powinneneś stracić tą posade, ponieważ myśle że nie dorosłeś na takie wysokie stanowisko. Moim zdaniem zachowujesz się jak totalny 10 latek. Ponieważ jako Admin masz dawać przykład innym Graczom Serwera, ależ widze że ty robisz na odwrót. Myśle, że te twoje zachowanie można ocenić na 10latka(Albo niżej). Wnioskuje to z twojego Zachowania na Serwerze i twoich beznadziejnych Tematów. 

Sebu pamiętasz umawialiśmy sie na mixa,miał być skład ja ty czlowiek byku i pingwin z tego co pisałeś,więc sie zgodziłem a co sie okazało weszlismy na mix-a a tam żeś jakiś innych ludzi załatwił i jeszcze nas 4 było i się mnie pytasz kto nie wejdzie bo nie mam kogo zaprosićc ;D umówiliśmy się inaczej ;D krecisz jak piekarz ciasto ;p agent z cb dobry ale i tak cię lubie za poczucie humoru :D

Opublikowano

Ziomek, FaNtasty odwołało i gralismy na jakichs nobkow.

Po (za przeproszeniem) chuj sie tu wypowiadacie?

Oddałem temat w ręcę administracji, nie chcę tracić admina, nie Wy o tym decydujecie.

Lecz regulamin to regulamin, a w wasze bez sensowne posty.

RecCak zgadzam się z Tobą - administracja nie wnika. Robicie im nie potrzebne czytanie, i zawalacie internet kupą smieci to decyzja administracji nie Wasza.

Opublikowano

Okay, kolego . Ja bezsensowne Posty, a ty tematy więc się nie odzywaj.

I znowu zaczynasz przezywać :)

Ziomek, FaNtasty odwołało i gralismy na jakichs nobkow.

To, że osoba która zaczyna lub jeszcze nie umie grać w Cs'a, to nie znaczy żebyś nazywał ją odrazu Noobem.

Ponieważ, myśle że coraz bardziej se grabisz kolego :)

Opublikowano

Dokladnie sprawa w rekach administracji lecz nie bylbym optymistycznie nastawiony na twoim miejscu na werdykt nie dorosles do miana admina moje zdanie i jak widac wielu osob ok nie ciagnijcie juz sa dowody w sprawie czekamy na final

Opublikowano

Sebu3 został zdegradowany zarówno z rangi Admina DD2 jak i UBT. 

• Właściciel
Opublikowano

Sebu został zdegradowany po dzisiejszym raporcie z serwera Only DD2.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.