Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
nk.

Sebu admin obraza innych...

Recommended Posts

Nick oskarżyciela:                                       nk

Nick oskarżonego:                                      sebu

* IP lub SID oskarżonego:                           -

Przebieg sytuacji:                                       wyzywa i grozi banem pod innym nickiem wchodzi na swoim i banuje gimbaza nie zna granic

Dowody:

*DEAD* Hie hie :  nk to gowno

*DEAD* Hie hie :  temi

*DEAD* Hie hie :  zaraz bana dsotaniesz

| V.I.P | *DEAD* nk :  pocwicz nobq

*DEAD* Hie hie :  remi chcesz bana ?

*DEAD* maryla lodowicz :  no wlasnie

| V.I.P | rEmi12 :  tak

Hie hie :  chesz bana?

Hie hie :  na ile?

rEmi12 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]

| V.I.P | rEmi12 :  5 min

zuku28 has left the game

Hie hie :  okej

Hie hie dropped

Hie hie has left the game

Sebu connected

Sebu is joining the Terrorist force

LyDa98 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]

beRRo dropped

| V.I.P | rEmi12 :  ?

'rEmi12' dostal bana na '5 minut'.

Powod: 'Jak chciales / sebu

*DEAD* Hie hie :  nk to gowno

*DEAD* Hie hie :  temi

*DEAD* Hie hie :  zaraz bana dsotaniesz

| V.I.P | *DEAD* nk :  pocwicz nobq

Eoschen. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy]
*DEAD* Hie hie :  remi chcesz bana ?

Czarczi dropped
Czarczi has left the game
*DEAD* maryla lodowicz :  no wlasnie

PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny.
kuba2231 :  kurwa na wh gra bo inaczej nie umie

nk (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny]
Hie hie :  chesz bana?

nk (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]
*** maryla lodowicz killed zuku28 with a headshot from ak47 ***
*** ToBiK killed maryla lodowicz with a headshot from m4a1 ***

Podoba Ci sie nasz serwer? Dodaj go do ulubionych :)
IP: 80.72.33.50:27190
ToBiK (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny]
Hie hie :  na ile?

Telecaster killed ToBiK with ak47
| V.I.P | rEmi12 :  5 min

Creatiive killed Telecaster with famas
Ctac29 killed rEmi12 with ak47
[Only Dust2] Chcesz wiedziec co posiada vip ? lub jak go kupic ? Wystarczy wpisac /vip
zuku28 dropped
zuku28 has left the game
PLetowski :) killed MichoxSiema with m4a1
PLetowski :) killed LEMONDOGS* with m4a1
Odrzut killed Hie hie with m4a1
Hie hie :  okej

*** Odrzut killed SqN` with a headshot from m4a1 ***
Hie hie dropped
Hie hie has left the game
zuku28 connected
nk (RADIO): Enemy spotted.
Eoschen. killed Mecenas^^ with awp
zuku28 is joining the Counter-Terrorist force
Mecenas^^ dropped
Mecenas^^ has left the game
nk (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]
Eoschen. killed Jimmy1337 with awp
[Only Dust2] Gracz rEmi12 zresetowal sobie statystyki
*** snex killed PLetowski :) with a headshot from ak47 ***
snex killed kuba2231 with ak47
Sebu connected
Odrzut (RADIO): Go go go!
[Only Dust2] Gracz SqN` zresetowal sobie statystyki
Sebu is joining the Terrorist force
beRRo dropped
snex killed Odrzut with ak47
Ctac29 killed Creatiive with ak47
[Only Dust2] Gracz MichoxSiema zresetowal sobie statystyki
nk killed Ctac29 with ak47
Eoschen. killed bazoKa with awp
*** snex killed LyDa98 with a headshot from glock18 ***
nk (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy]
nk (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy]
Eoschen. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]
LyDa98 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]
Wesoly Zwiadowca is joining the Counter-Terrorist force
** Wpisz /reset  aby zresetowac swoje statystyki
bazoKa killed ToBiK with awp
[Only Dust2] Chcesz wiedziec co posiada vip ? lub jak go kupic ? Wystarczy wpisac /vip
Eoschen. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy]
PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny.
beRRo dropped
| V.I.P | rEmi12 :  ?

'rEmi12' dostal bana na '5 minut'.
 Powod: 'Jak chciales / sebu

jak mam zrobic ss z konsoli jak nie bedzi wszystkiego widac hmmm

Mniejsze oto, można sprawdzić w logach. Mnie się wydaję, że panu 'Sebu' szare komórki wyparowały wraz z zdobyciem admina, uzyskaniem miana unbanteam'a. Nie oszukujmy się, gość intelektualnie jest na poziomie trzeciej klasy podstawówki.

• Like 4

Remi dostał bana za obrażanie :)

A tak po drugie, to sciągnąłem N's, aby zobaczyć co się dzieje na serwerze, gdy nie ma admina.

No i to co mogłem się spodziewać wyzywanie to jest 1 rzecz, więc czytałem jak tam się obrażacie i wchodziłem z Wami w kłótnie, jak normalny zwykły gracz, dla upewnienia się.

Hmm wybrałeś mnie z pośród adminów którzy, na swoim nicku piszą normalnie, typu : su*a, szm*ta, itd..

Skoro już się tak angażujesz, to nie jedyny powinienem zostać ukarany skoro jest sprawiedliwość.

Nk to kabel ;D sebu jaki był taki jest ,nk to za byle co skargi pisze;D hahaha ;D co ziom :D idź na policjanta tam się bardziej przydasz ;D nk zaloże sie że go prowokował,zresztą jak zawsze.a potem na ciebie napierdala  ;/ a sam świety nie jest.....,nk co źle zrobisz na serwerze obiecuje ci że cię bede banował a nie wywalał jak do tej pory robiłem bo przeginasz  ! co zrobisz jakieś zamieszanie i się bedziesz mnie czepiał dam ci bana i juz nie bede wywalał bo przerąbałeś se u mnie strasznie ! jest takie przysłowie-przyjdzie koza do woza !

• Like 1

Lipka próbowałem zrobiłem zdięcie konsoli w csie print screen'em wszedłem w painta dałem wklej i był tylko mój pulpit ktoś pomoże ?

Na steam, screeny robisz f12, na nonsteam chyba f5 się robiło jak dobrze pamiętam.  Moim zdaniem skarga słuszna.

Nk to kabel ;D sebu jaki był taki jest ,nk to za byle co skargi pisze;D hahaha ;D co ziom :D idź na policjanta tam się bardziej przydasz ;D nk zaloże sie że go prowokował,zresztą jak zawsze.a potem na ciebie napierdala  ;/ a sam świety nie jest.....,nk co źle zrobisz na serwerze obiecuje ci że cię bede banował a nie wywalał jak do tej pory robiłem bo przeginasz  ! co zrobisz jakieś zamieszanie i się bedziesz mnie czepiał dam ci bana i juz nie bede wywalał bo przerąbałeś se u mnie strasznie ! jest takie przysłowie-przyjdzie koza do woza !

Przypominam ci że wciąż jesteś mój drogi na okresie próbnym, a więc uważaj na to co piszesz oraz robisz...

Sebu już samo to, że uczestniczyłeś w kłótni z graczami pod innym nickiem jest dla mnie dziwne, rozumiem można ich sprawdzić czy coś, ale żeby się mieszać w jakieś gadaniny i potem banować?... ;__;

rydzyk ale rozumiesz ,wszystko było dobrze i jest dopuki on nie wejdzie ,i zaraz zamieszanie na serwerze? to co mam zrobić? ,zbanuje go i co znów skarge napisze? graj cześciej to będziesz widział jaki jest chamski dla ludzi,prowokuje ciągle ! ale mógł dopisać cos od siebie tak? screnów nie dał więc sebu czysty tak ?

Jak za byle co skargi jaja sobie robisz chyba albo jestes ograniczony umyslowo jest to duzy problem w tym przypadku jak i w twoim zalozonym wczesniej nie wypelniacie rzetenie obowiazkow a na dodatek dzisiaj admin zaczyna obrazac przykro mi ale to chyba sluszne miejscy by wyjasnic ten temat

jaja sobie robisz chyba albo jestes ograniczony umyslowo -widzicie co napisał ????? obraza admina i prowokacja !!!! i tak ciągle na serwerze jest tego typu ?? a my coś mu zrobimy to na nas skarge pisze !!! już nie pierwszy raz obraźliwy tekst puszcza na admina!!!

rydzyk ale rozumiesz ,wszystko było dobrze i jest dopuki on nie wejdzie ,i zaraz zamieszanie na serwerze? to co mam zrobić? ,zbanuje go i co znów skarge napisze? graj cześciej to będziesz widział jaki jest chamski dla ludzi,prowokuje ciągle ! ale mógł dopisać cos od siebie tak? screnów nie dał więc sebu czysty tak ?

Wlasnie tak jest. Prowokacja 100%

Ale dałem ci bana za niewykonywanie celów ?? udowodnij mi czy dałem ci za to bana??? nie !!! tylko za kulture !!! bo prowokowałeś graczy i mnie ! zastrzeliłem cię na only i płaczesz że wyszedłeś z środka i cię z piasku sprzątnąłem,nie zawsze jest się najlepszym ! i przestań ciagle pisać że zachowuje sie jak dziecko ,co wiadomość to piszesz ,jakbyś się zaciął,prowokujesz kurna !!!!! a tak naprawde to jakbyś był chodź troche dorosły to byś spuścił majty na luz i nie robił ciągłej afery !!! tylko tobie się nic nie podoba,a ja ci mówiłem tyle razy nie podoba się to zmień serwer  !

Chłopcy do cholery! Zachowujecie się jak banda niewyżytych dzieciaków! Zluzujcie trochę majty, to tylko gra! Mamy czerpać z tego przyjemność..

@nk, daj sobie na wstrzymanie, a drodzy admini, weźcie sobie do serca to, że wasze posady wiszą na cienkiej nitce i takim zachowaniem, jakie tutaj obserwujemy do niczego, podkreślam niczego dobrego nie prowadzicie!

• Like 2

@ człowiek masz racje,popełnia się błędy ale się na nich uczy,tylko niech nk przestanie te skargi ciągłe pisać i przestanie na serwerze robic zamieszanie,to i ja bede spokojniejszy i wy,tylko mu jedynemu nic na tym serwerze nie pasuje i jedyny te skargi pisze więc niech z gry czerpie przyjemność a nie spine do ludzi robi jakbyśmy zawinili mu w życiu ,dla mnie to juz koniec tematu w tej sprawie elo

That's crazy.

Jeżeli jakikolwiek administrator mi piszę, że został sprowokowany i to jest wytłumaczeniem jego zachowania, to kwituję to śmiechem. Szczególnie Ty Sebu, jeśli naprawdę dzisiaj obchodzisz osiemnaste urodziny.

Nie zdarzyło mi się nigdy, przysięgam nigdy abym dał się sprowokować komukolwiek na serwerze. Jeżeli widzę, że gość X szuka pretekstu do tzw. spiny, to uciekam od dyskusji, wyłączam się, a gdy mam odpowiednie uprawnienie po prostu daję mu odpocząć przez załóżmy jedną godzinę.

• Like 4

Święta prawda @Ojciec..

@SEBU @GIBEK, czyż nie pamiętacie ile razy byłem wyzywany na serwerze od "ku&w, szm&t, jeban&ego odpała, etc"? Ale nawet wtedy NIE BANOWAŁEM graczy, tylko spokojnie grałem dalej.. nawet Ty @Sebu, pisałeś wówczas "ależ on jest czysty.." No więc właśnie, Wy macie zachowywać się tak samo..

pzdr

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.