Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Jak ma wyglądać zmiana?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co robimy?

• Rotacja Inferno.
    • Rotacja Train.

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Witajcie :) 

Przychodze z propozycja ktora dalem dawniej lecz przenieslismy sie na inne forum.

Propozycja jest taka aby co tydzien piata mape zmieniac na inna czyli jak jest Train teraz to za tydzien moze byc Overpass badz inna mapa.

@ TheRealDziK @ PUTA @ whoyouareman @ Henbleidd @ Pawciu_KING @ backstabinyourface @ Matelko Vuitton @ bialyJ @ ŁYSY- @ Rufus13 @ ScopePadRe @ BinaR @ NeQ. @ Erwin 

@ Awika. można zamknąć, temat został zaakceptowany.

Brak orto klawiatura ENG :/ 

• Lubię to! 8
Opublikowano

Do it. Gdy się zagra już setny raz te same mapy w kółko to już niedobrze się robi na samą myśl.

Opublikowano

@ Lim3k gram na only mirage już nawet nie wiem ile razy i sie nie nudzi :cry:

Jak dla mnie propozycja na plus, lubię pograć inne mapy a nie ciągle inferno itp

@ Lim3k xd po jakimś czasie się znudzi, edytuj wczesniejsze posty jak chcesz coś dopisać bo tak to spamisz

• Lubię to! 3
Opublikowano

@ Not t!k3rmnie już irytuje jak widzę Mirage, bo zawsze jak chce grac mm'a to ludzie biorą only Mirage, po 5 latach w tej grze już mam dość XD

@ Not t!k3rrzeczywiście,  zapomniałem o tym

@ TheRealDziKMyślę, że Damianciowi z tym Trainem to chodziło bardziej w formie przykładu

Opublikowano

Dlaczego akurat Train do zmiany ? Ja bym dał inferno do rotacji. Na tej mapie nie da się grać jak jest pełny server, ct rushuje a tt kampi i tak jest co mape. Inferno do zmiany change my mind.

Opublikowano

Jak najbardziej za! Zawsze to miłe urozmaicenie, ale jeszcze bym polemizował odnośnie traina, moim zdaniem lepszą zmianą byłaby rotacja inferno. 

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za :) problem tylko w kwestii wyboru tej mapy co tydzień, zrobić stałe zestawienie np. 3-5 map które cyklicznie co tydzień będą się wymieniać, czy co poniedziałek ankieta na nową mapę na forum ( co mogłoby ściągnąć graczy na forum ) z zastrzeżeniem że nie można wybrać tej samej mapy. To już zmartwienie góry :D ale jestem jak najbardziej na TAK :)

Opublikowano

Ze względu na pozytywny odbiór propozycji prosimy o wypełnienie ankiety na górze tematu.

• Lubię to! 2
Opublikowano

W związku z wynikami ankiety w tym tygodniu na próbę nastąpi zmiana mapy Inferno na Overpass.

Miłej gry! :loffki:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Zobaczę z @ Natijak to dalej będzie wyglądało, jeśli będzie gorzej (mowa o ilości graczy) wrócimy do poprzedniego ustawienia map.

Aktualnie przyjmuję.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 10 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.