Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D, nazywam się Krzysiek, szerzej znany jako Lim3k (lub Cheater), moim ulubionym serverem jest 5 Maps, pochodzę z małego miasta w województwie warmińsko-mazurskim, na co dzień uczęszczam do technikum na trzecim roku, jestem na kierunku technika grafiki i poligrafii cyfrowej, bardzo lubię uprawiać sporty, moimi jednymi z wielu zainteresowań są gry komputerowe, lubie sobie pograc w cs'a/Lol'a i Rocket League'a. no to teraz coś, czego nie lubię, nienawidzę ludzi którzy w jakikolwiek sposób oszukują w grach, albo grasz i dajesz z siebie wszystko, czy też grasz 4fun, albo wcale, oszukiwanie jest bez sensu. Mam nadzieję że jeszcze trochę z wami pogram i mi się to nie znudzi :D 

• Uwielbiam 1
Opublikowano
4 godziny temu, Lim3k napisał:

moim ulubionym serverem jest 5 Maps

Tym samym witaj przybyszu <3 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Witam. Bardzo fajnie, że będąc na profilu graficznym, uorawiasz sport iż jest to bardzo potrzebne po długotrwałym siedzeniu przed komputerem 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.