.:Tomek:. Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Imię : TomekWiek : 15LatStaż na forum : Odpowiednie ( od 20 Grudnia 2014r )Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 3-4 H w tygodniu. W weekendy do 6 HZnajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 6/7 | 10Dlaczego ty? : Ostatnio bardzo się wkręciłem na byciu w forum i chciałbym spróbować na stanowisku UNBAN :)Znajomość AmxBans [0/10] : 8 Znajomość IPB [0/10] : 6 Kiedyś każdy musi spróbować :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Masz moje TAK. Jesteś Adminem na Jailu dobrze się spisujesz, często jeseś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na TAK + Jako admin bardzo dobrze się spisujesz + Jesteś bardzo pomocny i ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 W tym wypadku nie jestem do końca przekonany.. nie wiem czy poradzisz sobie z każdym wspomagaczem etc.. nie przekonuje mnie również Twój wiek, może skup się na adminowaniu JB i COD'a. Dasz komuś palec od razu chce cała rękę.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 jestem za daniem szansy ogarnięty pomocny spełnia wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na tak , z racji tego , że odszedłem +Ogarnięty. +Pomocny. +Staż Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Również jestem na tak powody UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 W tym wypadku nie jestem do końca przekonany.. nie wiem czy poradzisz sobie z każdym wspomagaczem etc.. nie przekonuje mnie również Twój wiek, może skup się na adminowaniu JB i COD'a. Dasz komuś palec od razu chce cała rękę.. ;) Nie oceniaj ludzi po wieku. Sam jestem w wieku Tomka (rocznikowo 16) a żadnych skarg oraz problemów ze mną nie było. Pamiętaj, że wiek to tylko liczba i liczy się olej w głowie ;> @Topic: Jestem na tak. Przyda się jakiś UBTeam, widzę że czasem ludzie muszą trochę czekać za UB a z tego co widzę to Ty jesteś aktywny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 1. Minimum 100 postów. + 2. Minimum 20H spędzone na forum. + 3. Minimum 15 dni stażu na forum. + 4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie. + 5. Wiek +15 + 6. Znajomość ortografii. + 7. Znajomość skryptu IPB. -/+ 8. Znajomość AmxBans. + 9. Znajomość regulaminów panujących na forum. + 10. Poparcie forumowiczów. + 11. Aktywność na forum. + Jestem na TAK. Wymagania, mówią same za siebie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na Tak, człowiek pomocny i ogarnięty, w dodatku aktywny na forum by sie przydał na to stanowisko :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prom!se Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 -Ogarnięty -Kulturalny -Aktywny Co tu więcej mówić TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Podanie przyjęte Wyślij mi na PW: login: hasło: e-mail: W celu założenia konta AmxBans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts