Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj Nick to : Janeczek!!!

Nick admina ktory mnie zbanowal : Fannoth

Data 30.08.2019 23:17   Mapa to był : am_Aztec oraz am_depot

SteamIDSTEAM_1:0:466878326

Serwer: [CS:GO] ARENA 1v1

Wpis z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✪ Fannoth</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

Informuję, że nie zgadzam się z dokonaną oceną oraz posądzaniem o cheatowanie. 

Przede wszystkim rozczarowało mnie mało profesjonalne podejście do oceny. Demko rozpisały zaledwie dwie osoby, w tym jedna zrobiła to w 20 minut . Abstrahuję już od faktu, że moje demko (do którego nie mam dostępu...) powinno mieć ok. 40 minut, z tego w tym czasie zrobiłem z tego co pamiętam ponad 20 killi.

Prosiłbym więc o ponowne sprawdzenie i tym razem chciałbym, aby było to bardziej rzetelne i nie ograniczało się do stwierdzenia, że gram na jakimś „legicie” co nic mi nie mówi. Za karę nikt chyba tego tu nie robi.

Ponadto dodam, że sugerowanie, że kupiłem konto i ocena, że mam ban na mm to nie powinno interesować inne osoby a i godziny w csie to mam 1150h i 39 poziom w cs go. Oświadczam, że konto jest moje od samego początku i innego nigdy nie miałem, tak samo jak bana na żadnym serwerze tym bardziej Valve. 

Trudne jest udowadnianie, że nie jest się wielbłądem, ale widzę tutaj, że jak ktoś zauważy coś podejrzanego, to zaraz jest dopasowywanie teorii, że oszukuje i na pewno wh, na pewno tak skonfigurowany itp. Są jakieś pewne łączne moje statystki z serwera, więc proszę je sprawdzić . Tak samo z innymi moimi demkami z serwera - uprzedzę wszystkie będą wyglądać podobnie, bo po prostu tak gram. 

A jeżeli mi nie wierzycie możemy razem zagrać Esportala.

Wątpię bym tym dość długim wywodem kogoś przekonał, ale przynajmniej ja czuję się lepiej i mam czyste sumienie. Mam też nadzieję, że nikt się nie poczuł powyższym urażony.  A chciałbym dodać ze aktualnie gram na katujemy only mirage i nie dostałem tam bana <3.

Dziękuje :/

• Donator
Opublikowano

Dopiero wróciłem sobie do domu i widzę, że znowu masz problemy.. demka nie rozpisywałem 20 minut, a około 1,5 godziny :). 

Odsyłam wszystkich do tego tematu: Pajacerka pana wyżej 

Masz dostęp do demek, bo podałem do nich link, to jest TWÓJ problem, że nie potrafisz ich włączyć, mimo że masz 1150h w csie. 

Czytając to mam wrażenie, że albo poprosiłeś kogoś starszego do napisania tego albo skądś to skopiowałeś (wydaje mi się, że gdzieś to widziałem) i myślisz, że to Ci pomoże w dostaniu UB. 

Nie pisz już 3. odwołania, bo tylko zaśmiecasz dział, a poza tym regulamin Ci na to nie pozwoli.

Dziękuję i życzę miłego powrotu do szkółki ;).

Opublikowano

Chłopie masz chyba nie równo pod sufitem. Skopiowałeś tekst z odwołania poniżej i myślisz, że ktoś się na to na bierze. Nie z nami takie numery.

• Haha 3
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.